30 april

Så idag är det valborgsmässoafton och konungens födelsedag. Jag väljer att fira det förstnämnda ;D Drar snart till Elin och förfestar. Sedan blir det nog utgång. :) Kanske kikar förbi någon majbrasa också.

Imorgon tar vi (familjen) buicken och far och tittar på 1:a maj tåget med motorcyklar. :) Och imorgon och på söndag väntar nattjobb. Blir spännande att få gå natt igen! Länge sedan sist.
Nä, nu ska jag göra annat medan jag väntar på att Elin ska höra av sig. :)


29 April

Var ju på stan igår och jag hittade bl.a en tröja jag ska ha till helgen då det blir ett litet party! :)
Idag så ringde Elin och väckte mig kring halv 11 och ville bjuda mig på kaffe. Vi satt hos henne ett bra tag innan vi for och lunchade på Oregano. :) Efter att vi lunchat drog jag mig hemåt och ut på en cykeltur, cyklade närmare 1 mil. :) Skönt! Vad har tagit åt mig?! Jag ska börja träna nu faktiskt.
Nu strax ska jag cykla in till stan och sätta mig på Bodensia med Elin och kanske någon fler.

Kolla skillnaden på håret, före- och efterbild :)

 


Bild tagen i februari.


Och den här idag.


Fager

"Ha hela dagen på sig att göra någonting", har inte annat än "hunnit" äta frukost ännu. Ska snart hoppa i duschen, sen ska jag och hämta Elin så drar vi vidare på stan. :) Har ju inte shoppat kläder på 2 veckor, på tiden nu alltså. :p
Det börjar vara dags för att beställa tid till frissan och toppa håret lite grann. Just nu har jag lagom längd i alla fall. Men det börjar se lite ovårdnat ut. Hade vela ha en tuffare page, men vet inte hur jag ska göra den. Det enda negativa med page är att man hela tiden måste fixa håret. Inte så fagert då det är ostylat. Eller ja, det funkar. Men det är snyggare då man fixar det! :) Idag tror jag att jag ska 'våga' håret. Jag har förresten färgat håret mörkare, "sammetsbrun", typ röd/brunt. Blev faktiskt nöjd, än om det är lite mörkt just nu då man är så blek ;D
Äh, duschen var det. Måste ju komma igång någon gång.




Innan jag färgade håret.


Morgonpigg

Jag trodde att denna morgonpigga sida var en tillfällighet då jag var i byn. Somnade då tiiidigt om kvällarna och vaknade mellan 7-9 varje morgon. Men även nu vaknade jag av mig själv före kl. 09.. och igår somnade jag inte sådär jätte tidigt. Jaja, skönt att ha hela dagen på sig att göra någonting.
Jag trodde att jag skulle leva i en resväska i tre veckor efter att jag kommit hem, brukar vara så annars. Men igår packade jag upp allting på en gång då jag kom hem. Väldigt skönt!

Har lagt in bilderna på datorn nu och märker att jag knappt tagit några bilder sen vi for..
Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan ska jag börja göra mig i ordning inför dagen. :)









Kolla leendet. :D


Hem, ljuva hem ;)

Nu är jag hemma i Boden! Jag har faktiskt längtat hem. :) Har ju varit borta nästan två veckor, 11 dagar närmare bestämt. Borta bra men hemma bäst!
Har i alla fall haft en härlig "semester" .. Har myst med mormor och morfar, ätit god mat och bara varit. Har även varit på två turer med skidor, åh, så kul det var! Flera år sen sist jag åkte. :D
I torsdags åkte jag som sagt till "stan" Gällivare och var där till söndag. Riktigt trevligt! I lördags blev det även utgång där. Annorlunda mot för när man är på hemmaplan. :)
Orkar inte lägga in några bilder på datorn idag. Är super trött...

Ikväll har jag varit iväg till Elin som äntligen har flyttat hem till Boden, jätte roligt att träffa henne igen!! :D Imorgon gör vi Boden lite osäkert. 

Propert

Imorgon bär det av till "stan". Var planerat att jag skulle sova hos Maddis på torsdag, men vågar inte pga att hon har katt och jag är superallergisk mot dem... Så jag åker nog till Emma och sover. :) På fredag blir det heldag med Emma, göra Gällivare lite osäkert. ;) Sen på lördag blir det party. Kommer bli en kanon helg!

Idag har jag faktiskt varit rastlös. Jag har filosoferat hos mormor och morfar, trampat omkring och sjungit. Mormor har även rullat mitt hår i spolar, så nu ser jag ut som en gammal proper dam. ;D
När jag kom till ro har jag legat och läst en bok. Men det är riktigt skönt att bara vara, inte ha några som helst krav.



En bild som är tagen för ett tag sen. :)


Provar mobilblogga :)

Provar mobilblogga :)


En liten update från byn.

Jag är nu hos mormor och morfar och har inte tillgång till internet så ofta. :) Lånar just nu morbrors dator.
Jag har förresten köpt en Iphone innan jag åkte hit, är riktigt nöjd med den! Men jag vet inte hur man mobilbloggar?

Var i Kiruna igår och shoppade lite. Fick med mig hem ett par "Converse", 2 ögonskuggor från Make up Store och ett halsband. :) Nu ska jag kika runt lite på internet.
Är hemma igen den 26/4, uppdaterar kanske läget innan det.

Morgonpigg?

Jag har varit vaken till och från sedan 8. Men nu är jag i alla fall uppstigen! Jag har till och med vaknat före väckarklockan. Jag är förvånad! :p
Ska alldeles strax gå ner och äta frukost, sedan blir det att göra sig i ordning för dagen. Jobb idag 13-21.


Tagen i söndags. :p


Motionera mera...

Jag tog en omväg påväg till jobbet för att jag var så tidigt ute. Cyklade runt hela området innan jag åkte till jobbet. Tog tillfället i akt och motionerade lite. Visst är jag duktig?
Jag längtar så fruktansvärt mycket till på fredag. Det ska bli så skönt att komma iväg ett tag och bara vara. Käka god mat, umgås med släkt och vänner och bara mysa! :)

Nu ska jag se Spårlöst sedan ska jag hoppa in i duschen, är ruskigt trött faktiskt!



Sist vi var i Gällivare :D


Full rulle

Det har varit full rulle hela dagen. Sånt gillar jag! :D Fast det är mina egna äventyr jag tagit hand om.. Varit och köpt lunch (sallad!!!) med mammas sambo så vi satt ute på altanen och åt. Sedan har jag även fixat min cykel, köpt däck och slang och fixat ihop det, nu är det bara att trampa iväg. :D 
Nu är det klart att jag och syster åker upp till Gällivare på fredag. Så jag har fixat till bilen, varit och köpt glykol och spolarvätska (har själv varit och köpt det :p) och fyllt i det i bilen och kollat oljan, så det bara är att åka på fredag då jag slutar jobbet. Har även börjat packa lite smått... Och varit upp på bemanningen och skrivit på inför sommaren. :)

Nu på en liten stund cyklar jag iväg till jobbet. Kanske ser Avatar ikväll då jag kommer hem. :)



Massa bus och långpromenad.

Filmen hinns inte med ikväll. Avatar är väl tre timmar lång? Och jag kom hem från en lååångpromenad kring nio så filmen får jag se en annan dag. Tänk att jag har varit ute och gått i över en timma, oh lord.
Blev i alla fall massa bus med barnen då andra delen av familjen kom och grattade Frida. Var alldeles slut då dom for hem... Leka kurra gömma, leka hund/lejon/tiger/krokodil/uggla.. Alltså en hel del krypande på golvet och en massa jagande ;p Dom sover nog gott i natt och det kommer jag också göra. :D



Här har dom tjuvat sig varsin ros från tårtan ;)







Avatar och födelsedagsfirande.

Idag firar vi lillasyster som fyller 18 år, Frida :) Har redan smakat allt gott fikabröd som hon bakat, hihi. Första gänget som grattat henne har varit, nu är det bara resten kvar! :)
Imorgon är det jobb igen, har friskanmält mig idag. Bara en vecka kvar på vikariatet nu, närmare bestämt fyra arbetsdagar, bara köra på. Man vet inte hur mycket jobb man får hädanefter.

Ska nog fixa en ny skiva till bilen nu, sen ska jag fara iväg med filmen vi såg igår. Ikväll blir det en ny film, jag ska äntligen få se "Avatar", hoppas den är bra.



Premiärturen

Premiärturen med Buicken i år är avklarad! :D Var och skjutsade den blivande 18-åringen, imorgon smäller det Frida!
Har även idag varit på stan en sväng, köpt presenter till Frida och en väska åt mig själv. :) Sen "avnjutit" en middag med familjen och bara tagit det lugnt. Har hyrt "The Hangover/Baksmällan" idag, så det blir att slå igång den på en stund. =) Ska hjälpa syster med lite smink nu, kanske lägger upp bild sedan. :)

Och snart förhoppingsvis åker jag till Gällivare/Malmberget, weho!! Jag längtar. :)
Jag mår relativt bra nu. Är fortfarande snuvig, men betydligt mindre än igår.




2012 - jordens undergång?

Nu har jag äntligen sett filmen "2012", ruskigt bra film var det i alla fall! :) Imorgon då jag vaknar ska jag se "Couple retreat", en komedifilm. Jag ska bara ta det lugnt i helgen, ska inte göra stora ansträngningar. Tycker att jag förtjänar det med tanke på hur mycket jag jobbat och att jag blivit sjuk. Fast det är just typiskt att man ska bli sjuk då man väl är ledig. 
Nu ska jag fortsätta mysa.. Ska nog klappa igen datorn och läsa någonting. :)


Sjuk igen.

Så då blev jag sjuk igen... Gick hem från jobbet kl. 13 istället för 16 för hade sån fruktansvärd huvudvärk, igen. Jag har blivit förkyld, har ont i halsen och är snuvig. For till Ica och köpte två tidningar, sedan bäddade jag ner mig och läste innan jag somnade och vaknade ganska nyligt.
Ikväll blir det mys i soffan med filmen "2012", det blir spännande. :D Har sett framemot att se den filmen! Hyrde även en annan men det kanske blir att se den imorgon..
Måste hinna på stan en snabbsväng imorgon, för syster Frida fyller 18 år på söndag. :)


Frida och jag. :)


Snart är det helg!

Snart är det helg! Underbart :) 
På fredag nästa vecka kanske jag åker till Gällivare. Får jag inte förlängt vikariat drar jag iväg och är borta minst en vecka. :) Vill verkligen fara iväg nuuu! Men det börjar närma sig.
Om jag nu bara blir ledig helgen känns det lite onödigt att åka. Hinner ju inte mer än dit så måste jag åka hem. I så fall får jag åka en annan gång.

Nu ska jag klappa igen datorn och sova, är trött och slut. Har ju blivit förkyld, jag har ont i huvudet dygnet runt. Godnatt :)


Krångel

Jag håller på att bli sjuk igen... Så typiskt! Kände mig febrig idag på jobbet, är täppt i näsan och har lite ont i halsen. Är allmänt orkeslös. Men det ska väl gå över hoppas jag. :) Har varken tid eller lust att vara sjuk nu.

Slutade jobbet kl. 16 idag. Har inte gjort många knop sedan dess. Typ käkat middag, krånglat med datorn och surrat med Frida och hennes polare. ;b Men kände inte för att göra någonting då jag inte mår på topp idag.


Bilden är tagen för några månader sen.


Äventyr

Gårdagen blev fullspäckad med aktiviteter. Skulle sova ut, men lillasyster Frida ringde och väckte mig kring 09 någon gång. Hon, Felix och Ida ville ha med mig på stan. Promenerade in till stan kring halv 12 efter att ha gjort mig iordning för dagen. Var på stan några timmar, vi tänkte ta en fika på Opalen med barnen (Felix och Ida), men det var smockfullt överallt! Så det blev bara en glass för deras del. Och dom fick även en present av mig... Efter att vi varit på stan åkte vi och grattade pappas sambo. :) Kom hem på kvällen någon gång.

Idag har jag jobbat 7-17. For direkt till pappa och vi for och hämtade Lena. :) Kom hem kring 20 någon gång. Trött och slut har jag duschat, haft ansiktsmask och myst på. Nu alldeles strax ska jag bädda ner mig, ny arbetsdag imorgon. Godnatt :)



Cecilia, Frida, Felix, jag och Ida. :)


Liten update

Jag var ruskigt trött imorse då väckarklockan ringde kl. 06. Jobbat delad dag idag, så jag somnade nästan direkt jag kom hem och sov till efter 15. :) Skönt!
Nu efter jobbet körde jag till Shell och köpte en B&J, tycker att jag förtjänar lite gott såhär efter helgen ;) Imorgon tänker jag sova ut... och bara ta det lugnt. Kanske far förbi på stan en snabbis, jag får se.

Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan ska jag nog lägga mig och läsa. :) Godnatt!

Adam Lambert

Adam Lambert - Whataya want for me


Allergi

Jag har haft sådan fruktansvärd allergi idag! Det har kliat över hela kroppen och så fick jag allergisnuva.. ;( När jag kom hem från jobbet höll jag på att bli tokig, kliade så fruktansvärt mycket överallt. Slet upp sängkläderna och snörde dem i tvätten, utan sköljmedel. Vet inte vad jag har reagerat mot nämligen, därför uteslöt jag sköljmedlet för att se om det blir bättre. Sedan letade jag igenom huset på allergitabletter och efter att jag tagit det slutade kliandet ganska fort.
Jag blev så less kl. 19.30 att jag gick och la mig, men blev väckt en halvtimma senare. Och nu sitter jag här! Ska försöka sova på en liten stund. Jobbar delad dag imorgon, sen är helgen över!


En påskig bild på mig och Elin.


Glad påsk!

Nu är fredagskvällen gjord! Underbart skönt. Bara resten av helgen kvar ;) Haha. Jobbar som sagt hela påskhelgen. Men det blir pengar!

Jag åker kanske upp till Gällivare den 16-17/4 och blir där en vecka. :) Om jag inte får förlängt vikariat dvs. Ska nog inte ha för stora förhoppningar om att få åka om jag får jobba. Men vi får se, jag hoppas på att få komma iväg ett tag. :) Saknar alla där uppe!
Nu strax ska jag klappa igen datorn, ska krypa under täcket och läsa lite skvallertidningar ;D

Glad påsk!


FÅGEL!!

FÅGEL!! Do harr en FÅGEL!






Luleå nästa

Nu bär det av till Luleå :) Ska kika på skor och lite annat!




RSS 2.0