Den nakna sanningen

Nu har jag kommit hem från en sväng hos mammas väninna, vi har fikat gobulla och druckit kaffe. :) Även hjälpt dem med datorn.
Missade dock "I en annan del av Köping" :( Men får se reprisen då den går. Sitter just nu och tittar på "Resan till livets kärna" av Lennart Nilsson på Kunskapskanalen, riktigt intressant. :) 
Imorgon blir det att fika med Maya på Opalen. Och kanske shoppa lite grann, är sugen på nya skor. Måste ha gömt bort alla skor för mig själv för jag hittar inga skor jag vill använda! Har haft uppemot 50 par, men dom är borta. Letade i min skokartong igår, men hittade bara sommarskor. Kanske har en till kartong med skor? På tal om skor så vill jag börja använda mina "gubbskor" nu.
  


Den nakna sanningen. ;)
Rött läppstift tillsammans med ett annars osminkat ansikte.



Köpt dem från H&M i vinter.



Gårkvällen

Igår lämnade jag äntligen in kameran. Han som tog emot den sa att garantin inte skulle täcka alla fel, så det var ju tur att jag hade försäkrat den. :) Men det blev dock ingen dator. Får sitta vid den här gamla skroten ett tag till.

Gårkvällen då, jag och Maya var här hos mig från början. Drog till Lotus kring 22, var riktigt bra med folk. Och roligt var det :) Dansade i stort sätt hela kvällen.
Hade på mig en topp med markerade axlar av paljetter, leggings, "converse". Hade sotat smink och plattat hår med stor lugg. :)


Städ

Nu håller jag på att städa! Började rensa bland mina smycken och övergick till mina nagellack och nagelsmycken. Sedan råkade jag hamna i garderoben. Men det är ju roligt städ det, få rota bland fina saker. :)
Imorgon far jag till luleå med pappa, vi ska titta på en ny dator. Och sedan ska jag lämna in kameran på lagning, inte en dag försent! Har rotat fram garantibeviset och försäkringspappret också.





Shopping

Efter att jag kom hem från jobbet igår (kl. 21) hoppade jag i duschen, sedan tog jag det bara lugnt. Orkade inte sitta vid datorn!
Jag vaknade kl. 13.30 idag, skrämmande. Men otroligt skönt att äntligen få sova ut. :) Skulle åka på stan nästan direkt efter att jag vaknat, men då startade inte bilen. Och efter att jag haft bilen i motorvärmaren 1 timma startade den, men då var rutorna isiga. Så jag kom iväg strax bakom 16. ;s
Köpte ett läppstift från Lumene i färgen "Wild rose, nr 71", 2 tuffa nitarmband, ett halsband med kors, 4 nagellack och en mascara. :)
Jag är fortfarande trött, har nog bara sovit för mycket. Ikväll blir det mys framför Lets Dance med godis, chips och dricka. Och ladda inför imorgon då jag och Maya ska ut och daaansa :D Nattklubben Lotus har ju premiär idag, men vi ska gå imorgon. :)




Halsbandet och armbanden :)
(och nya läppstiftet, haha)


Trötter

Alltså.. jag är så slut efter en arbetsdag att jag slocknar innan middagen och sover ca. 1-1½ timme + att jag oftast sover på lunchrasten. Det är ju sanslöst! Men det är nog dom tidiga mornarna som gör det. Är ingen riktig morgonmänniska, inte i alla fall då det gäller att kliva upp tidigt. Men efter att man kommit sig upp går det bra. Förutom när jag går med halvstängda ögon påväg till jobbet då gatulysena bländar.
Nu är jag i alla fall på gång... igen :) Har varit på Kioskpiraten och köpt godis till Paradise Hotel ikväll, mys!

Ska måla naglarna nu, blev ingenting igår då jag tog bort det jag gjorde. Men uppdaterar kanske med resultat :)


Paradiset

Godkväll! :)
Efter jobbet som slutade kl. 16 så läste jag tidningen, sedan slocknade jag en timma. Åt risotto till middag, mums! Sedan behövde mammas väninnas sambo (Hängde ni med?) hjälp med datorn. Så jag och mamma drog dit och så fixade jag det. Roligt att kunna hjälpa till :)
Nu ska jag måla naglarna, sedan ska jag leta fram kameran och visa mina nuvarande naglar och de jag målar nu :)

Missa inte Paradise Hotel kl. 22 på kanal 6.



Missade ringen? Nä, förstod väl det. Inte så lätt att missa den ;)


Myys

Frukosten och lunchen är avklarade. :) Stekte omelett med tomat, pepperoni & hamburgerkött till lunch, tillsammans med oliver, gräddfil, tomat, en bit ölkorv och mjölk, mums! :) Vilken blandning, men gott var det. Och nyttigt :D
Ikväll blir det mys med syster. Vi tänkte lyxa till det med ansiktsmask och sedan är ju "I en annan del av Köping" kl. 20.30 på kanal 4 :)


Vilken kväll! :)

Gud vad roligt jag hade igår!! :) Jag skrattade så tårarna och sminket rann.
Vi började hos Elin (Jag, Lino, Maya, Elin & Emelie), sedan kring 23.30 började vi bege oss mot Bränna, där var det också riktigt trevligt för en gångs skull! :) Jag och Elin gick hem då det stängde, då promenerade vi till Elin där vi gjorde varma mackor och surrade.
Tack tjejer för en fantastisk kväll!

"Här kommer jag, i mina uggs, svävar på moln. Jag går fram..."


Lastbilschaffisen och Maggan :)


Nu kör vi!

Ikväll kör vi tjejer! :)
Jag har på mig en tunika, leggings, stora kedjor, nitar och ringar :) Sedan kör jag på plattat hår och sotat smink. :) Kastar nog på mig rött läppstift ikväll.







Kedjorna och tunikan.


Gör skillnad

Vi alla kan göra skillnad. Kan vi inte skänka en liten summa pengar till hjälplösa i Haiti? Bara 10 kronor gör skillnad.
Jag har skänkt en summa pengar alldeles nyss.

Skicka ett sms till 72950
10KATASTROF
(10 kr), 
KATASTROF (50 kr)
HAITI200 (200 kr)



Dagen igår :)

Vilken fin födelsedag jag fick! :) Dock jobbade jag till 16, men hade "faktiskt" roligt på jobbet med Frida. "Faktiskt", som att vi någon gång har tråkigt? ;b
Sedan då jag kom hem kom faster, farfar m. fru hit. Efter att dom åkt dök Maya och Elin upp, vi fikade och skrattade, sedan bänkade vi oss framför TVn till Let's Dance. Tack för en fin dag! :)
Slocknade strax efter 12. Och vaknade 09.30! Jag som ville sova läääänge idag...

Jag och Elin ska kanske på stan en snabbis och checka om det finns någonting att köpa.



Vindögd ;) Juldagen -09


Godmorgon

Idag fyller jag 21 år :)
Jag gick och la mig tidigt igår, närmare bestämt 19.30, var så sjukt trött! Och så ville jag orka upp och duscha nu på morgonen. Så slipper jag stressa så mycket då jag slutar jobbet. Främmandet kommer ju strax bakom 16 så.
Nu drar jag iväg på jobbet, see you later :)


Bild tagen alldeles precis nu, såhär på morgonen :)


Träningsvärk

Jag har sån fruktansvärd träningsvärk så att jag knappt kan gå idag. Usch! Skoterfärden tog hårt. Jag har haltat mig fram på jobbet idag. Och det har nog aldrig gått så sakta som det gjorde då jag gick hem idag, har hållt på att stupa flera gånger, haha. :) Men jag får skylla mig själv! Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, men nu först duschen, sedan blir det att dra täcket över sig och sova, underbart :) 

Jag längtar till i helgen! Gud vad kul vi ska ha tjejer :) Tårtkalas på fredag och fest på lördag, weho.

Nä, godnatt :)





Kawaiinaglar

Jag vill ha mina naglar i "Kawaii" stilen!!! Hur snyggt är det inte?!











Bilder lånade från den här sidan


Sommar...

Åh, jag har bara tagit det lugnt sedan jag vaknade. Så underbart! Är fortfarande i nattkläder och det tänker jag fortsätta vara hela dagen, haha. Och jag har sån träningsvärk från skoterkörningen igår, herregud, kan knappt stå på benen, haha! Och resa sig från sittande gör oooont.

Har ju som sagt stylat naglar idag. Håller på med ett andra par just nu.
Dom här naglarna är grundade med Depends nagellack nr. 38. Dekorerat med Kiss nagellack i olika färger. Är inte riktigt klar med dom, men för idag så är jag det.
Ska sätta tippar på mig själv efter maten hade jag tänkt. Har ju kapat naglarna och jag tycker inte att det är snyggt med korta naglar på mig själv. :D


Videobloggar



ICA-Ulf videobloggar.




Som svar till ICA reklamen.


Studera?

Jag vill börja plugga, nu! Men till vad? Jag funderar fortfarande. Och röntgensjuksköterska låter ganska lockande, men även sjukgymnast eller arbetsterapeut. Det är svårt att veta vad man vill göra... Men det förstnämnda är någonting jag är inne på just nu och har även varit det tidigare. Den här utbildningen är på distans, vilket kan vara perfekt. Då drar man inte heller på sig så stora studielån då man hinner arbeta på sidan om. 1/3 av utbildningen består av praktik..

Nu ska jag styla lite naglar, återkommer med resultat! Tjing.


Storstädat

Puuuhhh! Nu är jag definitivt helt slut. Jag har storstädat, herregud. Jag har slängt en massa onödiga saker, plockat/sorterat bland papper, dammtorka överallt (till och med listerna), bäddat rent, dammsugit. Då var det bara skurningen kvar. Men det hinner jag :) Och det här behövdes verkligen, har nog aldrig haft såhär skitigt. Usch, man borde skämmas. ;b Men roligt att plocka bland saker då man hittar någonting man saknat.
Har hunnit duscha också, annars skulle jag väl få en allergichock av allt damm. Haha :)

Ledig imorgon som sagt. Jag har ingenting planerat och det känns ganska skönt. Men det dyker säkert upp någonting. :) Kan vara skönt att bara ta det lugnt också för en gångs skull.

Nu ska jag pyssla lite i photoshop! :)


Internetstrul och skoteråkning

Vad är det med internet? Fast egentligen tror jag att det är datorn som spökar. ;S Funkar nästan aldrig. Men nu har datahackern Malin varit i farten så nu funkar det igen.

Idag har jag varit ut och kört skoter, och oj så härligt det var! -4C ute och lite mulet, men väldigt skönt faktiskt. Just nu är jag heeelt slut i kroppen efter färden. Jag kan knappt gå normalt och är mörbultad. Men vafan, nu mår jag gott! Somnade så gott efteråt i 2½ timma, underbart! Imorgon är jag ledig. Men jag borde ta tag i städning nu, så att jag bara har bakningen kvar imorgon, min ända lediga dag efter mördarhelgen. Jag fick förlängt vikariat till 31/1, perfekt. Nu vet jag vad jag gör månaden ut.  
Nu ska jag börja städa, ser förjävligt ut här. Dammigt och jävligt, usch och fy.

Missa inte "Familjen Annorlunda" kl. 20 på kanal 4!! :D



Skoter

Godkväll!
Jag har jobbat hela helgen så jag har inte orkat uppdatera. Jag har inte ens suttit vid datorn faktiskt. Och ikväll då jag skulle lyxa till det med dator och allt så funkade inte internet, lyckat. ;s Men nu är jag på språng igen. Fast kanske inte så länge till för lär nog slockna direkt jag slår igen ögonen.

Jag ser framemot kommande helg! Födelsedagskalas tjejer? ;)  Haha, helgen är inte ens över och jag längtar till kommande helg. Men det beror på att jag jobbat denna helg. Jobbar 7-12 imorgon och sedan ska jag ut och köra skoter om det är lika härligt ute som idag, -2C, underbart! Har inte kört nå skoter än. Hur tråkigt som helst.



Hur härligt ser inte det här ut? Inte för att jag är såhär avancerad men.


Zebra


Har målat zebra-mönster på tipparna den här gången. :)


Torsdag 14/1

Jag har varit ledig idag och det har varit skööönt! Jag sov till 13.30 till att börja med (skrämmande, jag vet! Men det behövdes nog), sedan har jag varit på stan en sväng eller rättare sagt till Åhlens. :) Där jag köpte mig 3 nagellack och en nattcreme. 
Har nyss sett "Alvin och gänget" med mamma och syster Frida, mys! Proppat popcorn också. Jag och Frida hade en popcorn-tävling, hehe. Uttråkade?

Snart fyller jag år. Den 22a januari, jippi.


Nybliven 20-åring här :D


Djurmönster

Jag blev sugen på att göra naglar igen. Jag gjorde lösnaglar i djurmönster! Jag lär mig och kommer på nya idéer hela tiden.
Kan nog vara ganska läckert att göra tipparna eller hela nageln (din egen nagel) i leopard/zebramönster precis som på vissa lösnaglar nedan. Ska prova det då jag är less på den franska manikyren. (Och då jag är ledig från arbetet, heh)
Och så måste jag köpa nya lösnaglar så att jag kan fortsätta styla. Riktigt roligt är det! Och man lär sig som sagt hela tiden. På bara någon månad har jag blivit betydligt bättre. Men jag är också inne i en nagelperiod nu så det kan bero på det också.





Jag har använt mig av Viva la Divas nagellack & dekorationsnagellacken från Kiss.



Och så gjorde jag Cecilias naglar i leopardmönster. :)
Ser väldigt kladdigt ut, men har bara målat, inte finputsat.


Depens nagelkit

Jag var tvungen att fila ner mina naglar för någon dag sen då dom var så ojämna och fula. Därför tänkte jag nu prova att ha tippar när jag ändå har korta naglar naturligt just nu.



Före


Tipparna är på.


Nerklippta och filade. Även något lager med gele är målat här.


Vänster hand blev så här.


Höger hand blev så här.

Jag har använt mig av Depens nagelkit som innehåller gele, aktivator, 48 nageltippar, nagellim & olika filar. Jag satte tippar som redan är färdigmålade i vitt. Det medföljer även tippar som är "genomskinliga" / "naturliga".  Sedan har jag målat med nagellacket "Kiss" i färgen "Gold Glitter" som finns att köpa på bl.a Cubus. Som ni ser på bilderna har jag också limmat dit guldiga diamanter från Viva La Diva (?).


Dagens update :D

Jag tränade igår!!!! Värme upp på en trampmaskin och sedan körde jag några muskelgrupper. Inte alls hårdträning utan en mjukstart. Har nog inte tränat på 1 år minst, haha. Förutom att ha promenerat och sånt där. Men det händer inte heller allt för ofta. :) Men nu ska jag rycka upp mig! Jag kan, bara jag vill :D
Jag och Maya har ju tänkt att åka utomlands snart också! Vi ska bara jobba ihop lite pengar så vi kan vara borta ca. 1 månad. :)

Ska sätta på tippar på naglarna nu hade jag tänkt, uppdaterar med resultat! :)


Mammas naglar före/efter då jag satt tippar åt henne.


Mysig söndag

Vilken mysig söndag det har varit idag! :) Vaknade kring 11.30, gick ner och åt frukost. Sedan gjorde jag mig i ordning för en vända på stan, tog en fika med lillasyster och hennes kompis. :) Köpte mig även två böcker, "På vinst eller förlust" av okänd författare och "Mer självkänsla" av Mia Törnblom. Passade på medan det är bokrea.
Efter stan åkte jag, Frida och Jennifer till pappa där vi har busat med dom andra småsyskonen. Vi var även ute i snön och lekte. Lite svårt för barnen att gå/springa i alla kläderna, haha. Men kul hade vi! Har även premiär åkt skoter idag också, en snabbsväng bara. Men det lär bli mer, om snön nu får stanna kvar.
I veckan har vi haft -33 grader och nu är det plötsligt plusgrader, mysko!

Strax blir det att slänga sig under täcket och sova. Jobb imorgon 7-17.


Mina älsklingar. :)


Inga planer.

Vad händer ikväll? :)
Jag väntar på att pappa ska komma hit och "datorisera" med mig ;) Hehe. Blir nog bara hemmakväll för mig. Har duschat och sminkat mig utifall att någonting annat skulle dyka upp. :)





Ett av halsbanden jag köpte idag :)


Pyssel

Igår pysslade jag som vanligt med naglar. Fick äran att göra syster Cecilias naglar :) Och så stylade jag ett par lösnaglar. Jag har filat ner mina naglar så jag funderar på att sätta tippar ikväll. Men jag vet inte än hur jag ska göra.



Naglarna jag stylade. :)
Använde mig av ett rosa nagellack som grund.
Sedan målade jag med marinblått över det rosa.
Dekorerade med silverstreck och gjorde ett hjärta (ett på varje hand) i diamanter.





Cecilias naglar. Ungefär samma som ovan.

 


Shopping

Idag har jag varit och shoppat i luleå! :D Har bland annat köpt ringar, andra smycken, kläder och en parfym. :) Ska visa bild nedan på ringarna och armbandet jag köpt. Riktigt tufft! Har även gjort ett till hål i örat idag. :) Riktigt nöjd med dagen.


Armband med nitar av olika färger + ringarna. :)


Det är ringen ni ska titta på och inte på mina torra händer ;)


Nagelsmycken

Bland annat det här har jag tänkt beställa härifrån. :) 


Dekoration, apelsinklyftor.


Dekoration, stjärnfrukt.


Dekoration, limeskivor.


Dekoration, 3D blommor.



Glitter/Dust.



Nail4you

Missa nu för guds skull inte Lets Dance på kanal 4!!

Jag har målat naglarna idag, helgnaglar ;) Får ju inte ha nagellack då jag jobbar och speciellt inte det jag har nu! :D Jag tror att jag ska beställa lite nagelsmycken och sådant från härifrån lite senare :) Men jag är skeptisk till all internetshopping.. Men det är massa rea på den sidan! :s


Jag har målat med IsaDoras Matte Velvet som grundfärg. Och dekorerat med nagellacket Kiss av olika färger. Och använt mig av guldiga små diamanter och sedan stora diamanter i rosa och silver.






Man ser inte så bra. Men kan visa bild på hur det ser ut på ett ungefär.
Har målat liknande på lösnaglar.


Uppe före tuppen.

Hur i hela friden kan detta vara möjligt? Jag vaknar kl. 03.45 och kan inte somna om. Jag som var hur trött som helst igår. Somnade efter 12. Och vaknar nu, på natten. Jag är fortfarande trött men kan inte sova. Jag som ska upp och jobba om någon timme. Det jag vaknat är av nog min allergi som vägrar ge med sig. Det kliar överallt! ;(
Vad ska man göra nu fram till att man börjar jobba? Nyduschad är jag ju och plattat håret har jag gjort. Då är det bara att försöka somna om en stund, om det går.
"Godnatt" då..



Jag och syster Cecilia, dom osminkade sanningarna. ;)


-33 grader

Det är bara -33C här i Boden! ;) Inte så farligt va? Jag har promenerat till och från jobbet idag (10 minuter enkel väg) och det kändes faktiskt inte så kallt som det borde göra. Frös inte ens om ansiktet. Är det då man kan kalla sig riktig norrlänning? :D I morse då jag vaknade var det bara 14,2 grader inomhus, det var däremot ingen hit då man är nyvaken och frusen.
Jag har nästan slutat använda bilen också. Orkar aldrig starta den då det är så kallt. Och då jag behöver bil brukar jag låna mammas. ;) Har nog inte tankat min bil på en månad. Sparsam? Nä, för lat för att använda bilen. Benen bär mig bättre i kylan.

Gubbe: Herregud, idag fryser man.
Jag: Äh!! Men det är ju bara -33 grader!
Gubbe: Så det är nu man ska knäppa upp jackan?
Jag: Jo, precis. Inte är det så farligt kallt.


Jag ligger nu och ser "The Break-up" med syster. Hon bjussar på chips och dip, lyxigt va? :)
Ska hoppa under täcket nu för imorgon bär det av till jobbet igen. Och jag är trött som ett djur just nu!



Blue hawaii

Jag har stylat naglar ikväll! Tog en tupplur efter jobbet och sedan var jag igång med naglarna ;) hehe.
Jag använder ju själv aldrig lösnaglar, men det är roligt att ha. Och ännu roligare att göra! :)

Jobb hela veckan. Men ledig i helgen. Vad gör man då? Jag tror jag ska till Luleå och kika på lite saker och lämna in min kamera på lagning.


Resultatet på naglarna jag målat idag :)




Shopping ;)

Utöver nagelkitet fyndade jag även 2 nitarmband idag och en nitväska från KappAhl. Och nagelsmycken såklart.. ;) Har även bytt storlek på en pyjamas jag fick i julklapp. Har sprungit omkring i den sen jag kom hem :D Sköönt!






Nagelkit

Jag köpte ett nagelkit idag med tippar, gele osv. :) Mamma fick vara försökskanin!
Och min kamera är fortfarande kass..


Mamma hade inga nageltippar att bygga på. Så fick lägga tippen på själva nageln. Här är före och efterbild. :)





Såhär blev mammas naglar! :)


Mina egna har jag bara förstärkt då jag redan har nog långa naglar.



Och såhär blev mina. Inte så speciella :D


Uppkopplingsproblem.

Åh, min enda lediga dag idag! Åh så härligt.. Jag har sovit fram till halv 12.
Hade tänkt fara på stan idag och titta lite grann, hoppas att man hittar någonting fint. Vill egentligen till Luleå, men det är för kallt. Tänk om man blir stående någonstans? ;) Så jag håller mig till Boden idag.
Måste hoppa in i duschen nu, men uppdaterar sen. :)

Mitt internet racklar. Det stängs ner hela tiden :S



En gammal bild på mig. Tagen för 2½ år sedan :)


Tidsfördriv :D

Jag blir tokig på kameran. På måndag ska jag lämna in den på lagning. Men undra var garantin ligger? :s Oops.
Jag har försökt ta bilder på naglarna jag målat idag men det blir nästan bättre med mobilkameran och den är inte bra...
Idag har jag jobbat och är helt slut nu. När jag lägger ner huvudet på kudden kommer jag somna direkt. Tänkte bara lägga in (dom dåliga) bilderna. Inte lika nöjd som förra gången, men jag är amatör :D












Nya året

2010, det känns tokigt att skriva... Som vanligt då det är nytt år ;)
Vilken rolig kväll jag hade igår! Det nya året firade jag tillsammans med Elin, Kim, Therese och Rikard m.fl hemma hos Elins föräldrar bl.a, riktigt mysigt!
Jobb idag 12-21, det har gått bra :) Jag har helgen räddad också - jobbet kallar! Men det är ju storhelgsersättning också så det blir en extra morot ;)

Nu ska jag bädda ner mig under täcket. :)


RSS 2.0