Lyxhustru

Vilken fullspäckad dag har det varit. Och vecka också för den delen. Skönt att vara "lyxhustru" .. Lyxhustru till vem? Till mig själv. Överklass, haha.

Idag var jag, Frida och lillasyster till Ikea. Hittade en massa fint! Mest saker till då jag flyttar hemifrån. När nu det blir :P Och även lite bra-att-ha saker. Köpte bl.a två lådor till mina nagelgrejer, hur praktiskt som helst! Ska visa bild en annan gång. :)
Imorgon ska jag på bio med tjejerna och se Sex and the City 2. Innan bion blir det middagsbuffé på Bodensia. Och efter lät det som att vi skulle ta en drink. Dock jobbar jag hela helgen, så jag kommer ta det lugnt. :) Förresten börjar mitt vikariat på lördag. Kommer jobba 3 månader framåt, underbart att veta var man ska vara under en längre period!

Nu ska jag krypa under täcket. Är alldeles slut :) 

"Det är ju ditt skratt som gör dig rolig..."





Barnvakt

Nyss hemkommen från pappa. Har ju varit barnvakt hela helgen! Det har resulterat i blåsor under fötterna... Inte för att jag jagat ungarna, utan för att jag och Frida har promenerat med barnvagnen i stort sett hela helgen. :p Igår var vi på stan med barnen, kikade i affärer och tog en fika på Opalen. Efteråt gick vi till smörblomman. Och idag har vi promenerat typ 1 mil, fikat en hel del och busat med barnen. :) Riktigt mysig helg!
I fredags var jag ju på fest hos Lino, riktigt bra kväll blev det! :) Vi började kvällen på tre st, sen ramlade det in massor av folk. Så vi lirade kubb och sånt där :) Jag sov max 2 timmar den natten och så skulle jag upp tidigt och iväg och vara barnvakt. Tungt, men det gick!

Frida: Jag har tappat rösten.
Felix: Var har du tappat den?


Jag och Ida bytte solglasögon en stund. :)


Helgens planer

Jag har åkt på världens dunderförkylning! Inte alls lämpligt i denna sommarvärme. Men ingenting att göra åt. :)
Hela helgen kommer jag vara barnvakt åt mina minsta småsyskon. Ska väl försöka hinna göra någonting annat också. :) Hade tänkt hinna träffa Elin.O. Och imorgon blir det som sagt party med brudarna.
Ikväll ska jag förbi min darling Frida och surra lite skit. :) Men innan det ska jag på stan en snabbis, ska kika bikinis och sånt. :) Och hinna in på bolaget.


Sommaren -08 :)


En liten uppdatering, med bilder.

Gud, det är över en vecka sedan jag uppdaterat. Men jag sitter sällan vid datorn nu för tiden. Sedan jag köpte min iphone har det inte blivit mycket dator. ;b + det fina vädret!
Jag ligger ute om dagarna (då jag inte jobbar) och på kvällarna umgås jag med folk. Det hör sommaren till.
I helgen blir det nog ett litet party med bruuudarna Elin och Lino m.fl, det blir roligt!
Nä, nu ska jag hoppa på cykeln och fara till jobbet. Uppdaterar senare. :)


Western farm -09 :)


Brorsan, sommaren -09


Jag och Maya hade myskväll.


Markus Fagervall, Boden Alive -09


Jag innan vi for till Luleå kalaset -09. Blont och slitet hår.


Före- och efterbilder.

Nu kommer före- och efterbilderna på toaletten. :) Inte så bra bilder, men man ser skillnaden i alla fall. :)



Innan jag målade om var det blått och rött.


Och nu är det beige/grått.




Helgen

Lördagskvällen var helt ok! Maya och Ida kom hit, så vi tog en drink och surrade. :) Sedan kring 22.30 for vi förbi Buddbyn en snabbis. Och vidare till krogen efter det. Dansade hela natten lång ;b
Gårdagen var inte lika bra. Sov i stort sätt hela dagen med några små avbryt för käk. :D haha.
Nu ska jag gå ut  och hjälpa mamma i växthuset... Och sedan bära in grejerna jag målat och hänga upp dem. Ska visa före- och efterbild sen. :)


Bild tagen i december, ganska precis innan jag klippte mig.


Rekord

Jobbat till 17 idag. Och hann göra mig klar till kl. 17.45 med festsmink och fixa håret! Rekord :D Heh. Nu väntar jag på att Maya och Ida ska komma, sen kanske vi sätter oss ute på altanen och tar en drink.





Sotat ögonen med blå/brun nyans och lockat håret.


Gud vad ...

.. effektiv jag är! :D
Igår på dagen for jag och syster till Luleå med hennes två kompisar. Köpte mig två tröjor, två bikinis, leggings, linne bl.a. :) Direkt efter att jag kom hem från Luleå började jag storstäda mitt rum. Torkade till och med listerna! Så nu är det skinande rent, några dagar till i alla fall ;D Övergick till att städa toan (Frida klagar alltid på att hon alltid får städa den...) Såg hur fruktansvärt det såg ut där inne. Spegeln, hyllan, toahållaren.. ja, allt där inne är/var målat i rött och blått. Tog ner allt och gick ut i garaget och började måla det. Nu snart är allt beiget! Den färgen funkar alltid. Och det kan inte bli sämre än vad det var. Ska visa bilder då det är klart.

Idag har jag varit på 1-års kalas hos mitt kusinbarn. Mysigt var det! Imorgon blir det jobb 7-17, sedan utgång med Maya. :) Blir ett glas här och sedan bär det av till Lotus där vi lär ta några danssteg. ;p


Förresten jag har ju sagt att jag ska visa köket före- och efter.


Före. Hur fruktansvärt fult var det inte?



Såhär ser det ut nu. vilket ansiktslyft ;)


Grillning

Vi har haft besök av mammas bror igår så vi grillade marinerad fläskfilé med hemmagjord klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd! Mmmums! :D
I morse blev jag utringt på jobb, slutade kl. 12. Så har hunnit in i duschen, ska väl strax hitta på någonting att göra idag. Men ingen aning om vad. Vill inte på stan, för då slösar jag bara massa pengar. Fast i och för sig hade jag behövt lite nagellack... ;p Får se hur jag gör.


Satt ute på altanen och mös. :)


Vi gör iordning grillen


Klyftpotatis med morötter och rödlök. :) + vitlöksbröd, mums!


Nattskift

Det var inga problem att hålla sig vaken under dom nättterna jag har jobbat. Den enda jobbiga tiden är kring 03-04 ungefär, då är man slut. Men i natt gick tiden riktigt fort, vips så var klockan redan 06. Igår sov jag till ca. 14.30 men somnade om en stund senare för skulle ju jobba inatt också. Och idag har jag vaknat ungefär samma tid. Har inga planer för dagen, kanske kikar förbi hos Elin.O senare. :)




New Moon

Jag var bara hos Elin igår. Blev ingen utgång. :) Jag var inte alls pepp på det! Så jag drog hem kring ett kanske. :) Fikade lite och sedan gick jag och la mig.
Och idag regnar det som tusan, så det blev knappt första majrundan heller. Det var inte många motorcyklar med i år. Var med mamma och Stefan på Dollar också efter det.
Nu ligger jag och tittar på New Moon, extra material, dokumentär i 6 delar, eller någonting.
Jag ska ju jobba natt idag, så jag ska vila några timmar innan jag börjar så att jag orkar med natten. Har ju blivit väldigt kvällstrött.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen. :)


"Jacob Black"


RSS 2.0