Kvällsöppet

Idag är det kvällsöppet på stan. Ska dit en sväng med Elin.O :)
Annars har jag ingenting planerat idag. Ska nog hoppa in i duschen snart och sminka mig sen : )
Avstod från jobb idag ... men jobbar ändå 4 dagar denna vecka såå .. : )

Var ut i helgen och hade riktigt roligt. Var på förfest hos Elin.P först med Lino, Maya och Elins pojkvän. :) Där hade jag fruktansvärt roligt! :) Sen drog vi ut på ICE där det också var trevligt :) Gick väl hem precis innan stängningsdags. Jag promenerade hem! Usch så ont jag hade i fötterna. Gick på gräset sista biten för att få lite dämpning under fötterna, hah, måste sett fånigt ut.
Och morgonen efter var inte lika fruktansvärd som jag trodde. Var knappt bakis om man jämnför med hur det brukar vara. :pJag och min bästis Elin.
Undra vad man ska göra nu? Typ ... ja, duscha kanske det var ja?
Adjö!

Storstäd

Nu är jag äntligen färdig i rummet. Jag har har storstädat! Dammsugit, dammtorkat, plockat undan, skurat och bäddat rent i sängen. Underbart! : )
Nu när jag dammtorkat ser jag TVn igen. Nu kan jag inte längre skylla på dålig mottagning :/

Jag har varit ledig idag. Vaknade kring 9, men somnade om och sov några timmar till, fy skäms! Sedan vid halv 2-2 någon gång kom Elin hit.. Gjorde mig klar och for på stan med henne! Var på DollarStore, köpte mig 2 body butter. Sen var jag på systemet och köpte lite grejer till helgen :p Var också på Åhlens där jag köpte 2 ögonskuggor, en rougeborste, foundationssvampar och en concealer. : )  

Vi hörs, adjö!

Lik mamma men sötare.

Mina läsare tjatar på att jag ska uppdatera. Flera hundra addar mig på msn och säger att jag måste uppdatera i min blogg. Jag har bloggtorka nu (säg någon gång då jag velat blogga ofta egentligen) hihi. Skämt och sido. :)

Påsken är över och man är några hekto tyngre av all god mat som mormor lagat. Eller skoja, jag var ju ut och motionera EN gång på 3 dagar, hihiih. Strongt gjort! : ) Bättre än ingen gång alls.
Inge skoterkörning blev det heller, baah.
MEN.. jag såg en "ren raid" .. Samerna vallade sina renar över isen till sommarbete! Vaknade av att alla skrek "RENRAID, RENRAID!!!" så det blev att skynda sig på med kläderna, ut i friska luften innan jag ens hade vaknat. Det sved i ögonen av solen för att jag inte hade hunnit vaknat till :p Haha, vilken grej va?! Stor händelse. Mitt finaste påskminne :D hah.
Sedan har jag varit 3 svängar till Lappeasuando. Där såg jag att bjärven hade varit (ett fotavtryck) och så jag såg även en liten räv.

Frida började även gräva en snösoffa som jag sedan byggde ut så jag skulle få plats i den :p Men det blev ingen solning, för det blåste så kallt. Tyvärr! Är lika blek som när jag for. Hade iofs inte väntat mig någonting annat, men roligt hade det ju varit.


Bjärven                  

Såhär söt är min bebis. "Lik mamma men sötare"    

                              


Nu ska jag göra någonting annat. Typ ingenting egentligen.
Men adjö!


Dunderförkylning.

Har åkt på en förkylning .. Nyss magsjuka och nu det här.. Roligt!
Nu har ungdomen (+jag) påsklov.
På söndag åker vi till mormor och morfar och blir borta några dagar, riktigt härligt. Hade vela köra skoter, men tror inte vi ska ta med någon skoter dit upp.

Och på lördag blir det mest troligt utgång med tjejerna. : ) Men åka bil 3 timmar på söndag om man är bakis känns inte så lockande. Men får se till att dricka och äta mycket när man kommer hem så kanske det går ann :D
Men har hunnit på systemet så jag kan gå ut om jag vill :p

Nu måste jag sova en sväng, är helt slut. :S
Tack och hej!

Börja träna?

Jag har ju så otroligt många läsare så jag känner att jag måste uppdatera. Okejdå, man hade kunna tro att det var 1:a april, men så är det ju inte. :D
Jag har jobb i veckan!! Wiiihooo.. Mån-ons, helt fantastiskt! :) Hoppas på mer!
Jag har semester varje vecka.. Är ledig typ 4 dagar i veckan, slappt som fan. Därför behöver jag säääkert mer ledighet och då far jag till mormor och morfar i Gällivare och blir borta några dagar. Hoppas på fantastiskt väder och bra skoterföre.

Och idag slog tanken mig att jag borde börja träna. Dels för att jag har börjar få jävligt ont i ryggen hela tiden igen och för att jag är en gottegris som kommer gå upp i vikt om jag inte gör någonting åt det.. och godis (och mat!?) är alldeles för gott för att avstå allt för mycket. Och även för att jag har all tid i världen att faktiskt fara och träna! Då kan man ju faktiskt göra någonting nyttigt av den lediga tiden.

Nä, ska sova nu. Ska upp tidigt imorgon, åh så härligt!
Tack och hej!


Min helg

Jag har fan inte jobbat sen i onsdags! Så blir inga pengar gjorda :p
Igår så var jag på party .. På förfest med Elin, Maya, Petra, Sara och Amanda. Vi var hos Elin, riktigt trevligt : ) Sedan for vi på ICE, inte riktigt lika trevlig faktiskt. Men lite trevlig var det i alla fall :p
Vi drog in till stan typ vid 12 kanske? Var där till det stängde, men började må riktigt dåligt på slutet. Men det gick över när jag kom hem :)
När jag vaknade därimot så mådde jag som jag förtjänade :p Och mår inte riktigt bra ännu. Hemskt ! Men självförvållat.
Men har faktiskt fått någonting gjort idag.. Varit på kvantum och sen på Dollar. Och hjälpt till med maten! Garnerade skinkan och dukade. Duktigt ...

Har varit på kalas idag, pappas sambo fyller år idag. : ) Så har fikat lite tårta och kakor, mums.
Nu ser jag på tv, eller lyssnar i alla fall på den :D Undra om man ska orka in i duschen nu? Eller det blir nog på en stund, då kanske man piggnar till såhär på kvällskvisten :p

Men, tack och hej!


Paaarty!

Jag längtar till i helgen då det blir paaarty! Jag och Maya som ser ser ut nu ska dra ett party på lördag :D
Förra helgen var jag i Luleå och shoppade kläder och skor!
Och torsdags förra veckan fick jag vinterkräksjukan..  

Idag har jag umgåtts med Maya en sväng. : ) Vi var förbi på systemet, på Dollar store och sen på Coop! : )
Sen lagade jag mat, skinksås och pasta. Muuums! : )

Nu ska jag göra någonting annat istället för att skriva här.
Tack och hej!


RSS 2.0