Nyårsfin

Nu är jag klar för nyårsfest! :) Jag kör på sotat smink och plattat hår idag. Ikväll har jag på mig en topp med markerade axlar av nitar och svarta leggings.

Gott nytt år gott folk! :)


Naglar igen...

Mina nymålade naglar, slängde bara ihop någonting i brist på fantasi. Den här gången tagna i webcam eftersom min kamera är knäpp ;/



Sex and the city

Trailern till Sex and the City 2, jag längtar! :)


Nagelfix

Det här har jag pysslat med ikväll! :) För att vara första gången jag stylar lösnaglar är jag riktigt nöjd! Jag grundmålade med IsaDoras "Wonder nails" nr. 195 Matte Velvet. Sedan har jag dekorerat med hjälp av nagellacken från "Kiss" i silver, rosa/orange och rött. Jag har använt mig av både stora och små dekorationsstenar i olika färger.



Nagelstyling

Vilket bra tidsfödriv det är att fixa naglar! Direkt jag har tråkigt så åker nagellacken fram. Just nu håller jag på att styla lösnaglarna jag köpte igår. Det är ju betydligt lättare än att styla sina egna naglar. Ska visa bilder på en stund då alla naglarna är klara. :) Men min kamera har blivit knäpp. Inga knappar fungerar och det är ingen blixt och hela kameran är skit. Måste lämna in den på lagning.




Den nya Ica reklamen!


Sjukling.

Jag är hemma och sjuk idag! ;/ Har ont i magen och i huvudet. Inge roligt alls! Såhär till nyår. Jag ska alldeles strax försöka somna om en stund.
Igår umgicks jag i vart fall med Maya efter att jag slutat jobbet. Vi var på stan en snabbis. Och jag fyndade en massa nagelsaker. Såsom lösnaglar (som jag ska lära mig att styla på), nagelsmycken, nagellim, nagellack och sedan hade Frida köpt 8 olika dekorationsnagellack åt mig då hon var i Luleå. Perfekt! Då har jag någonting att göra idag då jag är sjuk, vilket inte är nå vidare roligt. ;s 
Efter att vi varit på stan for vi till mig och drack kaffe och umgicks med familjen. Till och med pappa kom på besök en snabbsväng. Riktigt mysig kväll. Mycket folk :D
Jag slocknade direkt då jag la huvudet på kudden igårkväll. Och jag har blivit morgonpigg, igen ... Jag stiger upp före 06.00 då jag jobbar. Brukar annars alltid stiga upp så jag precis hinner borsta gaddarna och klä på mig innan jag måste promenera till jobbet. 
Nu ska jag vila en stund. Blir så lång dag annars ;) Pensionärsvarning?



Släktmiddag.

Igår var jag ju på "släktmiddag" och gud så mysigt det var! :) Åt omelett, julbord och marängsviss. Och lekte med mina kusinbarn, vilka söta barn! Har nog inte träffat den familjen på ... ja, i sommar en snabbis. Men innan det var det säkert 1 år sedan, skrämmande!
Idag har jag planerat att umgås med Maya. Undra vad vi ska hitta på? ;p Någonting kommer vi nog på.



En vanlig dag med Malin och Maya. :D


Gårdagen. :)

Gårdagen var supermysig! :) Var med Maya och Ida till Gunnarsbyn. Inte varje dag man är där :D Haha.
Farmen är ingenting för mig, eller jag är inte så mycket för det stället. Och istället för att bara vara hemma följde jag till Gunnarsbyn och det var riktigt trevligt. Först så fixade vi oss hemma hos Maya för att sedan ta en cider. Folkets hus (puben) där ute i byn var öppet så där var vi på kvällen! :) Väldigt trevligt. Blev lite bugg och "styrdans" ;p

Nu ska jag hoppa i duschen, vi är bjuden på middag hos farfar och Anita. :)

God jul :)

Gud vad mycket julmat jag har ätit idag alltså! Och för att inte prata om laxen ... Ojoj.
Och fina julklappar har jag fått - En mini plattång, pyjamas, massor av tuffa örhängen, ett träningshjul (kan behövas nu efter jul), kläder och pengar m.m. :) Jag är nöjd som tusan!
Jobbade till 14, sedan har jag ätit julbord hos mamma och sedan åkte vi till pappa och åt julbord och så kom tomten (läs: Tomten Cecilia) och delade ut julklappar åt dom minsta småsyskonen. Sedan bar det av till mamma där vi öppnade våra klappar. Och så lite fika på det. Var får all mat plats?

Nu ska jag gå ner och mysa. Kanske ta en julöl. :)
Imorgon bär det mest troligt av till Gunnarsbyn med Maya m.fl för att fira juldagen :)












Ett litet tips.

Godkväll! :)
Snart är julafton här. Och jag har fortfarande lite paket kvar att inhandla. Eller egentligen bara ett kvar, men jag vet inte vad han (mammas sambo) vill ha, så det blir genast lite svårare. Det är mycket lättare att köpa presenter till tjejer, konstigt nog. Men jag kommer säkert på någonting. Någon som har förslag?

Och vet ni vad jag köpte i söndags? Ögonbrynskniv, riktigt bra köp, 59:- för 3 st "knivar", finns att köpa på bl.a Parelle. Man "skär" mothårs med den och det blir som att du plockat brynen. Jätte behändigt om man inte har tid att plocka dem! Man kan även ta bort annat ansiktshår med den. Fast ända nackdelen är ju att håret växer ut snabbare. Man kan använda den som en nödlösning? ;)
Tog en omgång på mina, mormors och mammas ögonbryn igårkväll, hehe! :) Rekommenderas verkligen.



Depends ögonbrynsknivar, 59:- för 3 st.


Krock med älg.

Mamma, Stefan, mormor och morfar krockade med en älg igår vid Harads/Edefors. Alla mår bra! Bilen är skadad - taket, hela vindrutan, huven och grillen har fått sig en rejäl smäll. Men skönt att alla klarade sig oskadda!



Music

Har haft den på bloggen förut, men jag tycker om låten, Avenged Sevenfold - Afterlife :)



Lady in black

Konstigt det kändes att duscha, kände mig som en man då det var så kort baktill :D haha.
Har hunnit på stan och fick med mig lite hem så som Neutrogenas Daily scrub, Niveas dag creme "silk comfort" och Proffs torrschmpoo och anti-frizz från frisören! :)
Nu är jag klar för utgång. Ikväll kör jag på sotad make-up och plattat hår med aprikos/rosa läppar. Kanske slänger på knallrött läppstift sen ;) Har på mig nya toppen med markerade axlar av paljetter och axelvaddar och svarta strumpbyxor. Sedan kör jag nog på mina killer heels ;) Lady in black. Och självklart några stooora ringar! :)





Morgontrött...

Nu är en god frukost avklarad! :) Vaknade kring halv. 1.. Riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull. :) Idag är det fest! Förfest och sedan utgång på M/S Bränna lät det som :) Blir hur roligt som helst. Blir spännande att fixa håret idag och att duscha det då jag haft långt hår i säkert 10 år. Det kommer fattas en hel del ;) haha.

Jaja, nu dusch :)



Före och efter

Tänkte bara lägga in en före och efter bild. :)


   


Ny frisyr

Nu har jag varit hos frissan! Jag är nöjd, men det är ju så ovant. Tar nog ett tag innan man vänjer sig :) Men det behövdes verkligen också! Hade väldigt slitet hår.



Längre framtill :)


Lång page?

Herregud.. Jag somnade före middagen igår och sov fram till idag till kl. 06. ;s skrämmande! Har jobbat till 16, sedan varit på stan med syster. Hittade några julklappar, så nu är det bara några få kvar. Skönt!
Fått vägskatten på bilen idag också, roligt innan jul va? :S
Bonde söker fru är ju ikväll, imorgon och på fredag, kanal 4 kl. 20.00! :)

Ska klippa mig på fredag och tänkte någonting i den här stilen. :)




Julklappsköp

Jag for iväg på stan med Frida.F istället. :) Mycket trevligt. Hittade två julklappar att ge bort och två julklappar till mig själv, man ska unna sig själv saker ;)








En långärmad tröja med markerade axlar,
och leggings med massor utav nitor från Lindex :)


Julklappar

Nu är jag redo för stan! Ska iväg med mamma och shoppa julklappar :) Vi hörs ikväll!



Godmorgon :)

Ligga däckad sa jag?! Nu vaknar jag av mig själv före kl. 10.00 och det brukar inte hända annars. Nog fungerar kroppen konstigt. Imorgon kommer jag säkert vara dööötrött, bara för att man jobbar ...

Nu alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för dagen. Ska iväg och handla julklappar hade jag tänkt. :)



Bild lånad härifrån



Och vad bra att Erik vann Idol förresten!


Myskväll

Jag har slutat jobba kl. 17 och hann tog en tupplur innan maten.
Och nu är jag nyduschad och fräsch! Har använt hårinpackning och smort in hela mig. Så nu mår jag gott! Men fötterna lider ännu lite efter veckans jobb. Men det blir bra under natten! :)

Jag funderar på att hinna på stan imorgon då jag har timmar, hitta lite julklappar. Är så ont om tid annars :( Ledig på måndag efter att ha arbetat 7 dagar i sträck och då kommer jag nog ligga däckad ;) Haha, nä, kanske inte så allvarligt. Men lär nog ta en rejäl sovmorgon i alla fall :)
Ska mysa ner mig under täcket redan nu och titta på Robinson Karibien. Visst lät det skönt? :)


Idolfinal.

Snart är finalen avgjord i Idol! Jag hoppas att Erik vinner :)




Fransk manikyr

Jag har gjort mina naglar ikväll. Jag målar nästan alltid fransk manikyr och sedan nå krusiduller eller pärlor som dekoration. Fortfarande bara på amatörstadiet :D Men tycker det är himla mysigt och roligt att måla naglar.
Bilden nedan har jag inte gjort någon finjustering som ni ser. Lite nagellack utanför osv. :)



Förskräckligt ont.

Jag har fortfarande förskräckligt ont i rumpan! Varför skulle jag gå och halka i trappan? Jag har ont då jag sitter, står eller ligger. Onödigt fall måste jag säga. :p
Ville nog bara beklaga mig lite, för nu ska jag gå ner och måla naglarna :) Ovanligt?
Uppdaterar kanske sedan med resultat :)

Smärta

Jag har ont !! ;s Jag halkade i trappen och gjorde illa både foten och rumpan. Det värker i hela benet! ;( Satan. Störtade i golvet och sedan låg jag där och grinade. Gjorde så fruktansvärt ont! Frida stod i köket och höll sig från att börja skratta.
Börjar 12 imorgon istället för 16 och jobbar till 21. Och så går jag kortkväll på fredag istället. Bara 4 arbetsdagar kvar den här veckan, då har jag jobbat 7 dagar på raken. Och sedan är jag bara ledig på måndag. Går upp i heltid på fredag fram till 18/1.
Missa nu inte Bonde söker fru kl. 20.00 på kanal 4 ikväll ;)


Pain in the ass med en annan innebörd just nu ;)


Idag är ...

... en bra dag! :) Jag har jobbat till 14 och sedan har jag fått ett långvikariat fram till i januari!!! :D Slutar på det ena vikariatet nu på torsdag och börjar det andra vikariatet nu på fredag. Såhär ska det se ut! :D Nu rullar det mot framgång, haha. Har även fått veta att jag är blivit inLASad (Lagen om anställningsskydd, vilket betyder att jag går före på långtidsvikariat!). Har tjänat ihop mina dagar under en 1½ års period.
Dessutom kommer jag att få en massa storhelgsdagar både i december och januari. Mindre kul att jobba julafton, men bara till 14.00 som tur är. 
Nu ska jag vila en stund och sedan hade jag tänkt umgås med Elin.P ikväll. Hoppas ni mår lika bra som jag gör! :) 


Såhär målade jag naglarna igår, undra vad det blir idag? ;) haha. Jag blir aldrig nöjd eller så har det att göra med att jag tycker att det är så roligt att jag vill måla om dom hela tiden. :D


Jobb, jobb, jobb.

Jag har jobbat hela dagen idag, började kl. 07 och slutade kl. 20 med två 45 mins raster, money! ;) Det första jag gjorde då jag kom hem var att hoppa i duschen.. och nu har jag målat om naglarna, dom förra var så plottriga ;) Kanske visar bild sen. Nu har jag bara fransk manikyr med lite rosa detaljer på några naglar! :)
Ska nog hoppa ner i bäddan nu, är dötrött!

Julklappar

Jag har varit på stan idag och hittat massor av julklappar! Nu är det bara några få kvar :) Skönt!!
Har sprungit på stan i några timmar, sedan var jag in på Dollar Store och fyndade lite. :) Perfekt dag för sådant på en söndag! Jobb nästan hela veckan nu.
Och lite närmare jul ska jag bannemig till Gällivare och ha kul. Och också för att hämta mormor och morfar så att dom kan fira jul med oss! :)
Har nyss varit hos pappa och lekt med småsyskonen. Vi byggde tält och lekte massor med lekar. :)

Kan man gå och sova den här tiden? Jag är supertrött... Jag säger nog godnatt nu!


Nagelfix

Jag och Cissi har kollat på "Den otroliga vandringen", sjukt mysig film!! :)
Sedan har jag och Cissi haft det riktigt tjejigt, vi (jag) har bland annat målat naglarna. Ville prova mina nya nagellack. MÅSTE köpa fler, jag ska ha alla färger! Hur roligt som helst. Rekommenderar dom om man är intresserad av manikyr! Synd bara att det är sjukt svårt att måla höger hand, man gör det enklaste som går för att inte förstöra. :) När jag hade målat dit manikyren så kliade jag mig i huvudet, så att allt kladdades ut. Haha!

Resultat av mina naglar:




Såhär målade jag Cissis naglar.







Det här är nagellacken jag använde mig av.


Den otroliga vandringen

Nu ska jag visa lite av det jag köpt idag. :) och sedan ska jag se "Den otroliga vandringen". Kommer ni ihåg dom? Shadow, Chance och Sassy! Myskväll med min kära lillasyster idag.



Nagellack med supersmala penslar för dekoration, från Cubus


Lite gubbinspirerade skor, ganska tuffa tycker jag :) , från H&M


Ring från Gina. :)


Ring från Bikbok.


Ring från Glitter.
Dom rosa strecken på naglarna är då jag provat ett av de nya nagellacken. :)


  
Min nya topp från H&M med markerade axlar av paljetter!
Dåliga bilder ...


Shopping

Nu är jag hemma efter en sväng till Luleå! Ville egentligen inte dit. Men efter att jag hämtat upp syster och var påväg till gallerian i stan så ångrade jag mig och vi åkte till luleå. :) Ett mycket klokt val.
Hittade lite julklappar och sedan julklappar åt mig själv. ;) En svart topp med markerade axlar av paljetter och axelvaddar, en svart vanlig topp, 3 ringar och lite till. :) Har utökat min nagellackssamling idag också, köpte fyra nagellack med supersmal pensel för dekoration och små detaljer. Jag ska visa senare vad jag köpt, har bara batteriet till kameran på laddning.



Min kväll

Nu under pausen av Idol har jag bäddat rent i sängen, städat undan i rummet och slagit på en tvättmaskin. Jag städade ju rummet förra veckan och ändå har det hunnit bli stökigt. Jag har även varit in i lillasyster rum och bäddat hennes säng och slängt ihop kläderna som låg utspridda över golvet. Undra vem hon hon är lik? Hehe.

Snart börjar Idol igen. Och jag lägger min röst på Erik!



Mitt sängbord. :)


Ligger och myser med tända ljus.


Mina nya sängkläder från Ikea! :)


Idol 2009

Missa nu inte Idol ikväll på kanal 4 !!
Vem kommer till finalen?







Dagens vill ha ...

All I want for christmas is:





Everything gonna be alright

Nu är jag hemma från Ikea. Handlade inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Men det blev bland annat sängkläder, ljus och lite till. :) Var in på Rusta i Haparanda också, köpte filmen "Alvin och gänget", den verkar så otroligt gullig!

Är trött och slut i ryggen efter att ha kört bil ca. 3 timmar + gått på Ikea. Men det går över med lite vila! Tror det blir en tidig kväll för mig ikväll. Jobb imorgon 7-12, riktigt skönt. Somnade förresten kl. 21 igår, helt otroligt! Var dötrött :D Tror det kommer bli ungefär samma ikväll. Pensionärsvarning?



Ikeeea

Nu bär det av till Ikea! Jag, Maya och Frida blir det som åker. Hoppas bara det är bra bilföre så det inte är massa snörök. Skopunkten måste ju också besökas ;) hoho.
Uppdaterar då jag kommit från Ikea. :) Ha en bra dag!




RSS 2.0