"Arbetslös"

Jaha..
Nu går jag inte längre på någon rad.. Min trygghet försvann :p eller jaa.. Men man kan ju inte planera någonting, måste ju jobba då man får, vilket inte kommer bli allt för ofta med tanke på alla besparingar det är överallt. Jäkla lågkonjuktur?
Kommer väl bli att man får jobba mestadels kvällar och helger, jäätte roligt. Men man tager vad man får.
Tur att man bor hemma iaf =)
 
Jag har köpt en ny mobil som plåster på såren! :p En Sony Ericsson T700.
Bara utgifter, inga inkomster :p


Ska strax krypa under täcket och läsa.
Godnatt och hejdå. : )


Sjuk ....

Jag blev sjuk i alla fall! Även fast jag inte fick bli det.
Gick hem från jobbet idag kring 13.. Skulle egentligen ha gått till 17, men hade så jävulskt ont i magen att det bara ilade i kroppen. Fick feber på jobbet också. När jag kom hem sov jag nån timma men jag känner mig inge bättre så jag blir hemma imorgon också. Sen får vi se.. 2 arbetsdagar kvar denna vecka egentligen..
Hatar att behöva sjukanmäla mig då man vet vilket sits man sätter dom andra i och sen är det så tråkigt att vara hemma också, när alla andra upptagna.

Vill göra en massa saker. Tror jag ska köpa en ny mobil, min är så repig så man ser dåligt på displayen. :p Men har haft den 1 ½ år nu så den är ju använd.. Men tycker om den så mycket! :p
Var ska man köpa en ny ifrån?
Inte från Elgiganten i alla fall. Har köpt en DVD där som kanske funkat högst 2 gånger, en kamera som började rackla och sist datorn som är knäpp.



Nu har jag duschat och ska sova på en stund.
Tjohej!








Snö

Fy vad det har snöat idag alltså! I morse när jag kom ut var bilen helt igensnöad. Kollade om det fanns någon plogkarm att vänta sig innan jag gick ut, men icke. Så det var bara att sopa av bilen och fara till jobbet :p Lite sådär halvdant. Skulle ju ändå parkera bilen snart igen och låta den stå nåra timmar ..

Jag mår konstigt.. Jag tror det sitter psykiskt :P Många är sjuka, så jag tror att jag också ska bli det. Men jag ska hålla mig! Kan inte bli sjuk nu, har inte tid att vara hemma. Jag vet ju inte hur länge jag har kvar vikariatet heller. Bara hoppas på det bästa!
Men det hade faktiskt varit skönt med en (eller fler) veckas "semester" , har inte varit ledig sen ... ja, inte nu i julas, men julen innan det! Tog studenten och började jobba måndagen efter det. 3 dagars ledigt ..
Men vad skulle jag göra om jag var ledig? Gå hemma och inte ha någonting att göra, typ. Eller kanske åka till mormor och morfar och bara vara? Köra lite skoter... Ja, det finns faktiskt mycket man kan göra, men kanske inte någonting som underhåller en varje dag. Så det är bäst att jobba på och tjäna pengar. Men när fan ska man få semester? Betald semester alltså. Annars är det ju lönlöst :P

Idag har jag ätit köttsoppa med klimp till middag, halvfabrikat. Inte så jävla gott.. Och hungrig är jag fortfarande, eller igen. Men ska nog poppa mig lite popcorn.. :P
Ikväll är det "familjen annorlunda" kl 20.00, myyys!

Nu ska jag göra annat .. Puss&hej

20 års fest.

Oj, jag glömde spara och publicera inlägget jag skrev igår. :P Ingen skada skedd?

Igår vaknade jag kring 12, tog det lugnt en stund, sen var jag ut och körde skoter en stund på dan innan jag duschade.
Gjorde mig i ordning, gjorde en drink och tog det lugnt hemma. For till Elin (som fyller 20 idag) kring 7.. Åt en goood middag med alla trevliga människor.. Vi var väl 10-12 st som åt middag, "förfestade" och jag hade det skit trevligt! En mycket lyckad kväll.
For på krogen kring halv 1-1 ... Där var det också ganska kul, men det var roligare hos Elins föräldrar! Var inte alls inne på att fara på krogen faktiskt, för en gångs skull.

Har varit på "kalas" idag hos Elin .. Åt en uuuutsökt smörgåstårta, muums.

Jag har faktiskt inte varit så jätte bakis idag.. eller ja, när jag vaknade var jag riktigt bakis.. Men det gick över då jag fick sova en sväng :p
Fast har lite ont i huvudet fortfarande, men det är smällar man får ta.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka..

Nu ska jag se TV, hööörs.
Hejdå

(•̪●)


Flamman

Mår fortfarande konstigt. Är det infleunsa på G?

Har sett ut som fan idag.. Har haft utslag i ansiktet, hela dan. Började att det flammade upp på kinderna, sen började det klia i ögonen och sen blev jag snuvig. Allergi? Så fick en allergitablett på jobbet som kunde göra att man blev trött. :p Om det nu satt psykiskt eller vad, men efter någon timme kände jag mig helt utslagen.. Blev hängig... Tog tempen som visade lite feber. Men kämpade på och klarade dagen :p Slutade kl 17 idag, lååång dag. Åt palt till lunch, det kanske gjorde sitt också ;)
Imorgon har jag kort dag och då ska jag på stan en snabbsväng. :) Sen har jag inga planer, som vanligt ungefär :) Men ser framemot helgen.

Elin fyller 20 år på söndag, så på lördag ska jag på middag, vilket blir suuuperkul! Sen på söndag blir det kalas.

Och idag har min bil vaknat ur sin dvala också, så har varit och kört lite. :p Hämtat Frida från en kompis.

Ha en fin kväll, alla mina hundratusentals läsare, hihi. :b
Hejdå

Influensa.


Alla verkar ha infleunsa. Jag mår själv lite illa nu, vet inte vad det beror på. Hoppas inte det är influensan bara.

Igår jobbade jag extra 16-21 och när jag kom hem hade vi strömavbrott. Från 19-02 var vi utan ström och -25 grader ute. ;S Vi tände massa ljus och eldade i kamin, men eftersom inte fläkten till kamin fungerade så blev det inte värst varmt.
Vaknade till och från under natten då jag hatar att sova i soffan, men det var ännu kallare på övervåningen, därav sov jag i soffan på nedervåningen.
Vaknade 02 av att TV stod och skrek, stängde av den, gick ut i köket, släckte massa lampor och sedan gick jag och la mig igen för att sova. Vaknade före 07 och var faktiskt pigg! Kanske ska börja sova i soffan mer då jag vaknade så tidigt? Eller så var det för att vi hade 14 grader inomhus på morgonen. :p som i en skogskoja.

Idag har jag iaf plockat tvätt, plockat disk, utfodra djuren, bakat en kaka, tagit undan lite kläder och gjort frukost åt Stefan och Cecilia. Sen vid 12 vilade jag "middag" och vaknade för ett tag sen. Nu väntar vi på att mamma ska komma hem så att vi får käka middag, "köttfärsröra" eller liknande risotto. Mums!
Idag ringde chefen från jobbet och frågade om jag kunde gå ut extra idag också. Men det blir inte, för hon tyckte jag hade jobbat för mycket redan.

Måste på stan också, men det är alldeles för kallt för att starta bilen. Det var -27 på morgonen.
Jag och Cecilia har photoshopa imorse också, har gjort henne en bild. :)

Nä nu ska jag gå ner och laga mat, vi hörs.
Hejdå!

Sovmorgon

Till klockan strax före 10!

Jag har jobbat hela veckan, förutom fredag. Vilken helg det har varit! Jag var helt slut då jag kom hem kl. 17.00 igår.
Igår badade Frida valparna och jag och mamma började borsta lille Emil. Vilka tovor! Usch.
Så idag bestämde mamma för att vi skulle "ha en hund-dag" då vi borstar och donar. Usch, det börjar klia i ögonen, näsan och man får massa hår i munnen, smaskens.
Nyss ropade mamma att jag skulle komma ner och borsta dom.

 
Eroz & Emil


Jag ska steka mig en omelett sen, har bara druckit te imorse.
Kanske går ut på en promenad? Det har jag tänkt länge, men "jag tar det imorgon istället" .

Nu ropar mamma igen.
Hejs

Varm macka.

Idag var jag halvt vaken från typ halv 10. :p Men somnade om och sov till halv 11.
Sen ringde mamma och ville bjuda på lunch. Så jag, mamma, mammas kompis och syster for till Dagobert och där åt jag en uuuutsökt varm macka. Sedan drog vi vidare, skjutsade hem Frida. Sen for jag och mammas till hennes kompis och drack kaffe och åt massa skorpor med ost. For Därifrån kring halv 3 och jag började jobba 16, så hann inte mer än hem innan jag skulle iväg.

På jobbet så ringer en arbetskamrat och frågar om det är min bil som låter därute. Larmet hade gått igång av okänd anledning? Gick ut på balkongen, slog av larmet med hjälp av .. hm, fjärren? Nyckeln.. eller ja.. Hann inte mer än in igen så började den tjuta som fasen igen.. Så mamma och Stefan fick komma och hämta den, inte har jag tid att springa ut och in för att stänga av skiten.. :P Väl hemma så lät den ingenting, typiskt!
Igår startade den inte. Då var den för kall eller så hade den slut batteri? Alltid ska det vara nå rackel med bilar.. :p

Nu ska jag gå ner och se om det finns nå att äta. Har bara ätit lunch idag, hälsosamt..
Eller kanske sparar mig till imorgon, tills frukosten. :p

Jaja, godnatt eller hejdå! :)

Min dag.

Godkväll!
Nu sitter jag här, igen...

Haha, i morse så körde jag fast på gården,. Jag var ute i god tid, tänkte komma tidigt till jobbet.. Jo just det! På gården var det en hööög plogkarm som jag försökte satsa och backa igenom! Lyckades jag? Nej! Inte på långa vägar.
Där satt jag och bilen var uppställd på snön. Tog mig inte en milimeter, varken fram eller bak! Sprang in, väckte Stefan som kom ut och skottade och puttade bilen :p Tog oss kanske ... 15 min att få lös bilen :p Putta, skotta, putta, skotta.
Till slut tyckte grannen så synd om oss så han kom och hjälpte oss. Och lös kom jag! ;b
Jag kom istället 10 minuter sent pga det! Pinsamt :D
Ides/hann inte sätta i motorvärmaren på jobbet, sprang till omklädningsrummet. Halvsprang upp till avdelningen :P Bra start på morgonen... Till jobbet kom jag i alla fall om än lite sent! Bättre sent än aldrig :p

På jobbet kom jag helt plötsligt på att jag skulle baka på eftermiddagen.. Så jag bakade den omtalade Sverigekakan, den blev godkänd! :p Roligt att bjuda på lite gofika :)


Nu börjar det ta slut batteri i datorn så då passar jag på att gå och sova :p
Godnatt

Söndag hela dagen.

Vi var ut på krogen igår! Vilket kanske inte var planerat..
Jag, Sandra, Elin, ElinO, Sofia och Sara var hos Elin och förfestade. Vi spelade "med andra ord" och surrade :) Kring halv 12 for vi till krogen. Det var väldigt kul ute igår :) tyckte jag iaf.

Idag dess värre har det inte varit så bra. :p självförvållat? Ja!
Jag vaknade kring 10 och såg reprisen av Let's Dance kl halv 12. Efter att det var slut slocknade jag och vaknade igen kring 5-halv 6. Fy fan så sliten jag är! Och mått dåligt har jag gjort, och sprängade huvudvärk. Och det har jag fortfarande! fy fan. Att man dricker när man vet hur man kommer må dagen efter. För dom gångerna jag inte varit bakis kan jag räkna på mina händer. :p Så illa är det.
Men nu börjar jag bli människa igen, äntligen! Inte en sekund försent. När man väl börjar piggna till ska man sova igen för natten, rolig söndag. Händelserik, nej.

Jaja, nu ska jag försöka orka mig in i duschen.. Sen ska jag sova igen för ska upp och jobba imorgon.
Hejs


Detta fält måste fyllas i

Än så länge har jag hållt mig vaken. :p
Undra hur länge jag kommer sova imorgon? Läääänge, antar jag, hoppas jag! Älskar att sova länge på morgonen, iofs inte för länge. Men ett tag iaf :p

Snart blir jag väl övertrött så att det blir kämpigt att sova när jag väl ska göra det :p
wow, om 3 timmar har jag varit vaken ett dygn. Inte för att jag ska hålla mig vaken så länge men kan vara ett kul vetande för någon. Jätte roooligt.

















Godnatt

Jag är ...

fruktansvärt trött! Men nu är det helg och då ska jag inte lägga mig tidigt, inte lika tidigt som när man ska upp och jobba kl. 07.00 .. Inte för att jag gör någonting speciellt som håller mig uppe men..
Vill inte åka någonstans, ids inte starta bilen då det är -25C. Kanske lite sent nu, men hade kunnat om jag hade velat tidigare ikväll.

Slutade jobbet kl. 16 och när jag kom hem åt jag chiliconcarne och ris. Sen for jag med familjen till Måttsund och kollade på en skotertävling, på måttsundsbacken. Jävligt kallt om händerna och fötterna, men annars klarade jag mig bra från kylan. Var där från 18-22 ungefär. Tur att grannen hade på bilen så man kunde sitta där och värma sig lite grann :p

Undra hur länge jag orkar hålla mig vaken, känns som att jag inte sovit på flera dygn :D och vad ska jag göra fram tills att jag slocknar? :D

Jag är festsugen.. kanske inte idag, men imorgon (eller idag, kl är efter tolv) .. Idag alltså, senare. :D Så får se hur det blir.

Så nu, hejdå.






Sveriges värsta bilförare

är klockan 20.00, lite kul är det att se på :p

Igår for jag med Elin och Kim till Tobbe, där hade dom bjöd på kladdkaka med grädde, muuums.
Kom hem vid 23, duschade, fönade håret och somna som en stock. Var så himla trött i morse! Trodde inte att jag skulle ta mig upp, tur att jag och mamma jobbar på samma ställe då vi var två som skulle upp i morse. :p Hade en lång arbetsdag också. Jaja, nu är jag hemma, ska inte tänka på jobb :p För efter 16 imorgon är jag leeedig! och då kan jag sova hur mycket jag vill!

Har nyss varit ute i snöovädret och "sladdat" med Rovern. :p Mamma var livrädd som vanligt, haha.
Ätit en god pastagratäng, middag nummer 2 för att tillägga, första åt jag på jobbet - Fåraherdenspaj, jävligt gott. :D

Jag har beställt lite smink från Oriflame, alltid lika spännande att se vad man får : )          


Jag är sugen på att börja plugga igen.. men till vad? Sjuksköterska? Socionom? eller någonting annat. Jag vill vidareutbilda mig, men nu? Jag vet inte. Kanske om ett tag.. Så skönt att jobba och tjäna pengar och slippa vara en "fattig student" ..

Undra om det blir fest i helgen? hoppas..


Nu ska jag se TV.
Hejdå

090202

Jahaaa.
I lördags var jag och Eliolo till Luleå och shoppade! Kom som vanligt hem med mer än jag hade tänkt. Men jag är nöjd!
Köpte bla ett par skor, en skinnjacka, 2 par byxor, underkläder, linne osv :D
När jag kom hem från Luleå for jag och jobbade... Sen har jag jobbat hela helgen :p Så jag är ledig två dagar nu, skönt.

Idag har jag sovit ut, vaknade kring 11-halv12, for med stefan och cecilia på DollarStore, ICA och Sixten Nilssons. Sen blev jag trött, igen... och sov en stund på eftermiddagen.. Sen åt jag middag och drog till Elin efteråt :)
For därifrån en stund, skulle fixa en sak, sen for jag tillbaka till henne. Kom hem för en stund sen och ser nu på TV och sitter här.


Ska väl strax försöka sova, antar jag. så hejdå :p


RSS 2.0