Mästerkocken ;b

Åt en fantastiskt god lunch/middag idag bestående av regnbåge med pressad citron, rödlök, gräslök, kryddor och smör serverat med potatis och kall gräddfilssås med rom, salt och peppar. Fruktansvärt gott! Även jag kan laga mat. ;) Hehe. Imorgon ska jag prova göra egen fiskpudding med potatis och skirat smör. Mums! :D Kommer få en chock av all fisk jag äter, jag som inte äter det annars typ. ;b
Och min bil har kraschat igen.. Eller förhoppningsvis är det bara en slang som lossnat. För den kokar då jag kör, fick bogsera hem aset idag. ;S
Nu snart bär det iväg till jobbet!




Tur i spel.

Kvällen igår blev riktigt lyckad. :) Tog en drink med tjejerna och sedan var vi på Bränna. Riktigt trevligt :)
Idag har jag varit till storheden med Elin och handlat käk. ;p
Och kommit hem från bilbingot i Niemisel några hundra kronor rikare, vann näst högsta vinsten. Tur i spel, men otur i kärlek kanske? :D hehe.
Nu strax ska jag sova. Jobb imorgon och hela helgen, dock börjar jag 16 imorgon så ska glassa hela förmiddagen. :D Laga regnbåge i ugnen med potatis och kall romsås. Ah! Mums. :)


Vardagslyx

Nu snart blir det utgång med tjejerna. :) Först en cider hos Elin och sedan bär det iväg mot Bränna. Vardagslyx kallas det. ;)


Ser väldigt svartsminkad ut, men så är inte fallet. ;) Hehe.


En liten uppdatering

6 dagar sen jag uppdaterade sist. Tänkte dra en liten update. :D
I torsdags var jag på Bilbingo med Frida. Vi tog med oss fika och hade det mysigt. Dock vann vi ingenting, men det tar vi igen nu på torsdag istället. Då ska vi först till en arbetskamrat och dricka kaffe innan bingot, sedan bär det iväg mot Niemisel ännu en gång. :)

Har även haft en fruktansvärt bra helg. Började helgen med en skön "fest" på fredag med Elin. Tog en drink och satt och surrade på balkongen. För att sedan gå och träffa lite folk på MS Bränna. Satt under filtar och myste och surrade. Kvällen blev riktig lyckad! ;)
Lördagen var väl egentligen ingenting speciellt, tog det lugnt fram till eftermiddan då jag for iväg med mamma och Stefan och tittade på bilar.
Bara vetskapen om att man är ledig under helgen är underbart.

Imorgon är det "lill-lördag" och då ska jag och några vänner ha tjejkväll. Dricka en cider, surra och gå ut på Bränna. Kommer bli riktigt bra, det vet jag ;D


Allsång på Hägnan.

Är nyss hemkommen från Allsång på Hägnan med Kevin Borg. : ) Varit dit med Frida och hennes syskonbarn. Synd bara att det var uselt väder. Spöregnade i stort sätt hela tiden, Frida som hade tagit med fika som vi tänkt mysa med utomhus. Men vi fick ta våran fika i bilen istället ;D Inte dumt det heller.
Och imorgon blir det bilbingo i Niemisel med Frida. Jäkligt roligt att hitta på saker och inte bara sitta hemma.

Kunde ej ta så många bilder då det regna.




Städ

Jag slutade jobbet kl. 17 igår och kl. 17.30 slocknade jag... och sov till 12.00 idag, 16 timmar!! Det är ju otroligt. Snacka om att vara trött.
Slog igång lite musik alldeles nyss och började städa rummet, det har förfallit nu då jag jobbat så mycket. :P Ska fortsätta städa nu, sen blir det fiske ikväll! :) Känns som att jag har semester då jag är ledig 2 dagar, höhö.


Den berömda natursminkningen.


Jag är..

... helt slut. Imorgon har jag jobbat 12 av 14 dagar. Två helger på raken, fy tusan. Och dålig sömn på det, inte så klockren kombination. Kommer sova som en gris på måndag då jag är ledig iaf.
Skulle egentligen till Elin som har inflyttningsfest, men då är jag inte människa imorgon, så det hoppar jag över. Får ta igen det en annan gång istället. :)
Ska alldeles strax krypa under täcket och läsa någonting till jag somnar.


Fiskelycka

Var och köpte en dator igår direkt efter jobbet, hann bara hem och byta om (slutade kl.17). Min förra dator är ju dålig sen länge, och nu gick batteriladdaren sönder totalt och jag vägrar att lägga en krona på den datorn. Dock vill jag ha allt därifrån, alla bilder och sånt där. Allt annat går ju att ersätta.
For och köpte en sallad till middag och slängde i mig den i all hast och for sedan och fiskade med pappa och min fasters sambo. Vi fick jätte fina öringar! :) Så det var lyckat fiske igår. Kom väl hem kring 01 någon gång och skulle upp imorse. Och jag har sovit dåligt i ca. 2 veckor för att jag jobbat så mycket och jag avskyr att lägga mig tidigt på kvällarna. Känns som att man missar en massa då ;b
Startade upp datorn då jag slutade idag och sedan slocknade jag och sov några timmar. Var helt slut!
Tänkte bara lägga in lite bilder från fisket igår.






Öring på ca. 1,9 kg.


Bröllop

Härligt bröllop.



Äntligen "riktig" sommar.

Ledig skulle det vara va? Åkte på jobb idag, 7-13. Snäll som man är och ställer upp för arbetslaget. Jag har en mördarvecka bakom mig, och en framför mig. Och sen har jag också sovit dåligt hela helgen.
Direkt efter jobbet drog jag på alder med Lino och låg och pressa i solen och mumsade jordgubbar. Tog även årets första dopp. ;) Hehe. Nu ikväll har jag varit iväg till Vändträsk och fiskat från båt tillsammans med Jenny. :) Perfekt dag! Förutom att jag jobbat i denna värme. Den är olidlig på jobbet.
Imorgon drar jag på alder igen. Kommer bli sååå härligt!




Bild tagen i fjällen -09. :)


Nu är man ledig.

Nu är arbetshelgen över! Underbart :D Det har varit en smärtfri helg, jag har jobbat med bästa Frida. Vi har så fruktansvärt roligt på jobbet (och även privat. :p)
Imorgon tänker jag dra på alder och sooooola. Gud så skönt. :) Jag är ledig hela 2 dagar, hääärligt. Och jag tänker även dra med Frida och köpa ett fiskespö åt henne. För nu ska det börja fiskas på riktigt. Ska köpa årskort i någon sjö där det är inplanterat och sedan är jag igång.

Nu ska jag slänga mig under täcket, är trött. Kán bero på att jag sovit 3 timmar inatt och jobbat över 10 timmar.


Charmerande bild. ;)


Lite sen midsommaruppdatering.

Lite sent att lägga ut detta nu, men bättre sent än aldrig. ;)
Jag har glömt att visa lite bilder från midsommar då jag var i Högudden tillsammans med Elin och Kim, med familj! :) Så jag tänkte göra det. Är inte så ambitiös på att uppdatera bloggen nå mer. :/
Jobbar mest hela tiden nu för tiden. Och på mina lediga stunder försöker jag hinna med att vara ute, typ vara och fiska och umgås med polare. :)


Gokart.


Spegeldammen i Voullerim. :)



Det årliga "lagfotot" ;)



Då vi kom hem från midsommarfirandet for vi och tittade utanför sanatoriet i Sandträsk. Mäktig byggnad!


Boden Alive, dag 2

Bilder från igår.








Boden Alive, dag 1

Tänkte slänga upp lite bilder från Boden Alive kvällarna. :p








RSS 2.0