Varmt.

Det har verkligen inte varit menat att jag ska sitta vid datorn. Först fungerar inte internet, sen då jag fick igång det dog datorn pga för lite ström. Och då jag slagit igång skiten igen dör den av överhettning. Och den lär dö snart igen. Jag vet vad jag ska köpa till sommaren! Jag blir galen på den här datorn.
Var ute och promenerade 1 h och 45 min igår och idag har jag cyklat istället för att ta bilen. Jag känner hur kilona ramlar av mig ;) Skämt å sido. Var iväg till kvarnängen en stund och picknickade med Elin och Lino. :) Mysigt!
Har städat ihop här hemma och packat ihop lite kläder jag ska ha med mig till Voullerim på lördag. :) Och även hunnit fundera vad jag ska ha för somrigt imorgon. Dock utan att ha kommit fram till någonting.
Nu ska jag måla naglarna, sen hoppa in i duschen och sen blir det bäddan. :)



Haha. Har ingen bättre bild just nu. :)


Dagen idag :)

Då jag kom hem från Piteå var det bara att sko om och åka och fiska tillsammans med Cissi, Micke och Andreas. :) Vi fick faktiskt rätt bra med fisk, dock så var dom små så det var ingenting vi tog med oss.
Spenderade inte så mycket i Piteå. Bara en tröja, hårspray och ett set med nå flytta-hemifrån-saker :D Nu ska jag kika lite på nätet, sen ska jag slå igen mina gröna och sova en sväng. :)


Mot Piteå

Ännu en ledig dag! Gud så underbart.
Nu drar jag mot Piteå tillsammans med Frida, hennes man och hennes syskonbarn. :)



Helgens bravader

Vilken helg det har varit! :) Började helgen med en fest med en massa folk hos Lino, riktigt trevligt! Lördagen fortsatte i samma spår.. Göra sig iordning och börja festa. Satt då hemma med morsan, Stefan och hans två polare och drack öl innan vi for på V75 där jag träffade lite folk som jag for med till Farmen. Och jag som inte ens är förtjust i det stället hade riktigt roligt. Drängarna var ju där och spelade också. Jag orkade till och med en efterfest på det.

Idag har jag, Frida, Cecilia och Sofia varit på badhuset någon timma, det var flera år sedan jag var där. Och riktigt skönt att vara i vattnet då man är bakis. :p Hade vela åka och fiska idag, men vädret är ju kasst!
Nu strax ska jag krypa under täcket, börjar bli ruskigt trött. :D

 



Lunch på stan

Somnade 18.30 igår och sov utan problem fram till kl. 09 idag.. ;s Skrämmande.
For till stan efter att jag gjort mig iordning och lunchade med Maya. Passade på att äta sushi nu innan Maya far till Stockholm. :) Och så tog vi en chailatte på Hanssons, myys! Gick sedan på stan en stund och kikade runt.
Nästan direkt efter stan åkte jag till Jenny, det var länge sedan jag träffade henne. :)






Blondie

Nu har jag varit brunhårig länge nog. ;-) Fick ett il idag och slingade håret blont. Blev riktigt, riktigt nöjd!




Rastlös

Jag håller på att bli tokig här hemma. Har varit hemma och sjuk hela veckan. På måndag är jag ledig men på tisdag ska jag bannemig mig till jobbet för nu börjar jag bli frisk. Okej om man är ledig då kan man ju i alla fall göra någonting. Men då man är sjuk, då är man ju bara hemma. Usch!
Jag har hållt med med hunden flera dagar, både badat och borstat honom. :) Någon nytta har jag i alla fall gjort.
Nu ska jag be syrran massera min rygg. Sedan ska jag fixa hennes naglar.


Eroz


Twilight

Nu har jag fått hem "Bree Taners andra liv" , den femte Twilight boken. Och jag har även beställt "Om jag kunde drömma", serieberättelse del 1, blir spännande att läsa serieberättelsen. :) Och Eclipse kommer på bio i Boden den 1-5 juli. Blir nog mest troligt att gå och se den på torsdags- eller söndagskväll, då Boden Alive är den helgen. Dock är det ju ett tag kvar så jag hinner ju bestämma mig ;b hehe.
Nu ska jag läsa boken och bara ta det lugnt.


"Bree Tanners andra liv"


"Om jag kunde drömma" serieberättelse del 1.


Telefonhaveri

I helgen kommer jag bara kurera här hemma. Skulle egentligen ha jobbat, men är så förkyld.
Igår i brist på annat gjorde jag ena hunden fin. Badade ju dem tidigare i veckan och igår borstade jag Eroz riktigt ordentligt.
Telefonen gick förresten sönder igår, för att sedan börja fungera sådär 24 timmar senare. Powernap? Och det var precis som att det bara varit slut batteri. Även fast den var fulladdad innan den tvärdog. Knepigt, men jaja. Den fungerar i alla fall nu!
Jag ringde just Frida och bad henne köpa hem den femte Twilight boken, då vet jag vad jag gör i helgen. :p


"Liten" hög med ullhår från honom.


Min älskling.


Plockepinn och boule

Inte nog med förkylningen är jag trött dygnet runt, hur mycket jag än sover. Känner mig inte alls pigg. 
 
Var i alla fall och köpte stora plockepinn igår, så det provade jag och syster, roligt spel! :D Frida var förbi en snabbsväng så vi spelade boule med henne på kvällen.






Sliten.

Idag har jag jobbat fram till 12. Sedan for jag hem och tog ut hundarna på en promenad. Efter promenaden tog jag båda dem i badet, så nu är dom rena och fina. :) Det behövdes verkligen.
Sedan slocknade jag några timmar. Mår inge bra idag, har blivit förkyld igen. Täppt i näsan, ont i öronen och ont i huvudet. Har ju alldeles nyss blivit frisk från förra förkylningen. Beror nog på allergin också.
Hade tänkt städa här, dammtorka och sånt där. Men jag orkar inte göra det idag! Är faktiskt ledig imorgon och har jag ingenting bättre för mig då kan jag städa.
Nu ska jag gå ner och äta middag.


Barnvakt en stund.

Sitter hos pappa och är barnvakt en stund nu i eftermiddag också. :) 
Slocknade kl. 20 igårkväll, hur trött som helst. I morse då klockan ringde fattade jag inte vad det var, trodde jag skulle få sova längre. Slutade jobba idag kl. 12, så jag vilade middag en sväng innan jag for hit. :) Lena kommer nog alldeles strax och då ska jag ringa Frida och höra vad hon gör ikväll. Tänkte svänga förbi där en snabbis.
I helgen blir det party med bl.a Elin och Lino :) Awesome! :D

På lördag kommer femte Twilight boken ut. Då blir det att börja läsa den!


Nattjobb och barnvakt.

Igår ringde dom från jobbet och ville att jag skulle komma ut och jobba natt. Var och fiskade precis då dom ringde. Men hoppade i bilen och en halvtimma senare var jag på plats. Jag har alltid lika svårt att sova på morgonen efter att ha jobbat natt. Nu har jag sovit 4,5 timmar och vaknade utav mig själv. Underligt det där. Annars om jag är ledig sover jag ju mer än det dubbla på nätterna.
Ska börja göra mig iordning för dagen. Ska vara barnvakt åt mina små älsklingar en stund nu i eftermiddag.

 




RSS 2.0