Midnight in Moscow

Passade på att ha mörka naglar då jag varit ledig i helgen. :) Riktigt snyggt lack.
OPI Midnight in Moscow, glitter jag köpt från Åhlens och några strasstenar på ringfingrarna.
Så j-kla snyggt lack! 


Nail art

Gjorde en nageldesign här om dagen. :) 
Dagen efter det fick jag tre nya nagellack av Frida och ett idag av Cecilia i födelsedagspresent som jag var tvungen att prova. Därför blev det den här designen kortvarig. I och för är det som vanligt då. ;) Ska visa den nuvarande en annan gång. :)

Provade först med matt topplack då jag var klar. Blev lite retrostil, men blev inte riktigt nöjd. Så målade på Quick and shine topplack från Depend (Som förövrigt är suuuuperbra!!)
Födelsedagstårta

Fyllde ju år förra helgen, då jag jobbade. Så i helgen ska jag ha födelsedagskalas. ;) Har därför gjort min första tårta någonsin! Och guuuud så roligt det var :) Hade kunnat hålla på att pyssla ännu.
Gjorde egna bottnar och fyllde tårtan med vitchokladmousse och blåbärsmousse.
Dagen före..

... jag fyller år! Det firar jag med en arbetsdag på 11,5 timmar. Totalt 13 timmar på jobbet. Hurra!! :D Äh, det ska nog gå bra. Tur det inte var för 5-10 år sedan. Då hade det varit värre. Nu spelar det ingen större roll. ;D Hade nästan glömt bort att jag fyller år också. Tanken slog mig nu. ;) Börjar min helg kl. 16 idag och avslutar den på söndag kl. 21... Nästan non stop. ;D

Hörde någonting om att stjärntecknen ska ändras? Skälet är för att jorden befinner sig på en annan position i dag än för 3 000 år sedan. Läs mer här

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.


Mitt nuvarande stjärntecken, vattuman.


Wish list red

Pysslade med en nageldesign igårnatt.
Använt OPI My private jet på tipparna. Till bladen i bakgrunden använde jag Kiss dekorationsnagellack i grönt och brunt. Blommorna målade jag med hjälp av penslar och Lovies vita nagellack. Använde sedan två olika röda. Den ljusare var Lovie nr 114 och det mörkare med Club Colors "Wish list red". Depends Quick and Shine som topplack.


My private jet

Var in på Åhlens utförsäljning och hittade lite grejer. :) Bland annat OPI nagellack, OPI Rapidry och en nagelklippare för lösnaglar. Allt för halva priset!

På ringfingret har jag OPI Lucerne-Tainly look marvelous och på resterande naglar har jag OPI My private jet. Ruskigt fina nagellack!Dålig skärpa. Men glittret syns bättre på bilden.


Parisienne

Äntligen har jag köpt den efterlängtade Yves Saint Lauren - Parisienne. Och även Carolina Gynning - Go girl :)


248:- för parfymen (30ml) och en liten body lotion, presentförpackning. 
Från Parelle.Go girl, 15 ml, betalade halva priset, 75:-, från Åhlens.


Färgglada djur

Gjort en nageldesign på Cecilia i vanlig ordning. ;D


Med inspiration av Nail4you @Youtube.


Colours and dots

Dagens naglar;


Dom är lite mörkare utan kamera blixten.


Beauty and the beach

Gjorde en design på naglarna nyss.  
Brunt, turkost och vitt är jäkligt snyggt ihop!

Använde två lager med Viva la Diva nr 76 och ett lager på det med China Glaze "Beauty & the beach" för att få färgen lite ljusare. Dekorerade med Lovies och Kiss dekorationsnagellack. Satte lite glitter ovanpå blommorna, som såklart inte syns på bilderna.
Pink and purple

En av naglarna höll på att gå av, därför satte jag något lager med gele. Hoppas att det håller sig ;) Passade även på att sätta lite färg på dem. Blev ungefär samma som sist, förutom att blommorna blev i en annan färg. Ser ganska epigt ut på bild. Glittrar mer i verkligheten. :)

Någon som har tips på ett turkosfärgat och/eller blått nagellack med massor av glitter i?


Härliga måndag

Som Elin sa verkar jag ensam om att tycka att måndagar är härliga. ;) Men efter att man varit ledig hela helgen är man redo för veckan. Utvilad och med ny energi. Måndagar är bra. :) Just därför jobbar jag två pass idag, först mitt egna 7-12, sedan hoppar jag på kvällen och går 15-20. Helt perfekt! Och imorgon förlänger jag dagen, pengar behövs alltid. :D

Egentligen har jag inte gjort mycket i helgen. Fredagskvällen tillbringade jag hos Frida, med taco och efterrätt i form av chokladfondue. Let's Dance och sedan spelade vi spel och hade ruskigt roligt!
På lördagen var jag ut en sväng med skotern, sedan tog jag det lugnt hemma. Och igår var jag en sväng i Pagla och åkte madrass. :) Nu är jag utvilad någon dag framöver. :D


Min bebis. Visst är han charmig? ;D


Rosa och glitter

Gjorde en snabbdesign på naglarna idag. Med rosa, glitter & blommor. :)

Pink flowers

Gjort en nageldesign på Cecilia. Jag blev riiiiktigt nöjd!


Inspirerad av Robin Moses @Youtube.


Vad är det för en dag?

Idag fyller lillasyster Ida 3 år! :) Känns som att det var nyss vi var och hälsade på dem på BB. Jag har världens finaste och bästa syskon. :)


Bilden är tagen på julafton -10.


RSS 2.0