På resande fot

Befinner mig just nu i Gällivare hos Carolin och Erik .. :) Spontanresa. Igår 15.30 bestämde jag att jag skulle åka hit.. Och 17.12 gick tåget. ;) Hamnade på samma tåg som Carolin och Erik som kom hem från utlandet. Haha, dom hann alltså inte ens landa hemma innan jag befann mig här ;p
Åker hem imorgon. ;S För jobbet väntar på torsdag. Så var "tvungen" att hinna hit innan allvaret börjar. Kommer inte ha så mycket tid över under oktober månad, tyvärr. :) Men man måste ju arbeta också.

Nu ska vi snart äta middag och sen ska jag iväg och träffa lite folk. :)



Vikariat!!

Jag slog upp mina gröna före 08 idag och skjutsade iväg lillasyster till skolan. Sen slog jag igång datorn och har suttit här sedan dess. Med en paus för ATT FIXA MED VIKARIATET JAG FICK!!!! 1 oktober-31 oktober (till att börja med...) på Svedjebacka, bodens bästa boende. ;D Gud så underbart att veta vad man ska göra en månad framöver! 100% dessutom.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fara till Svb och hämta schema och sånt där. ;p


Gekås Ullared

Innan vi for hem var vi till Gekås Ullared. Var först inte så imponerad av det. Men nog fasen var det bra! Ruskigt stort (...och massor av människor). Som en myrstack och då var vi ändå där tidigt på morgonen på en måndag.
Har dock inga bilder inifrån stället. Men lite bilder på shoppingen har jag allt ;)







Nagelsmycken i massor. Måste passa på att köpa, för i Boden finns det knappt någonting.







12 olika nagellack.


Mockaväska och ett nitskärp.


Universeum

Även på lördagen var vi på Skandinavien Cake show, dock bara en sväng. Frida skulle köpa det sista tårtgrejerna. Och så var vi och lyssna på härliga Carol Haycox från Irland som hade minikurser i tårtdekoration. :)

På eftermiddagen tog vi taxi (tacka vet jag taxi i Gbg, betydligt enklare så!! ;) till Universeum. Mäktigt ställe! :)  




En stooor haj!


En mamba.





Fåglar som gick lös inne i Universeum.


Det kryper i kroppen på mig då jag ser den här bilden. Fy fan!!


Maneter :)


Hitta Nemo fiskar. :D


En liten svart apa. Ruskigt söt!


Skandinavien Cake show

Där ett tag trodde vi att vi aldrig skulle hitta till hotellet i Göteborg, med en massa felkörningar. ;D Men fram kom vi! Och roligt har vi haft.
Vi kom fram på fredag till lunch och då vilade vi på hotellet några timmar, vi hade dock varit vakna i stort sätt ett dygn. Bara med en "tupplur" efter vägen då den andra körde. På eftermiddagen/kvällen var vi ner till hotellrestaurangen och åt buffé. Riktigt festligt!

Även den kvällen kom vi på den briljanta idéen att fara till Göteborg city med bilen, hah! Med flera filer, rödljus/rondeller på konstiga ställen, spårvagnar. Fan, man ska inte släppa ut Norrbottningar på vägarna i storstäderna, haha!

Börjar med att lägga ut bilder från Skandinavien Cake show.
Alla dekorationer på tårtan är ätbara.






Min favorittårta. Bröllopstårta i 70-tals retrostil. :)


Kolla, vad underbar!! Ser ut som en riktig docka.


Awwh! Otroligt hur man kan skapa dessa mästerverk.


Tema "Min drömsemester", Marilyn Monroe tårta.


Även här en motivtårta i "Min drömsemester".




Sockersöt!!




Lokalen där cakeshowen höll hus. ;D


Resfeber

Nu är det inte många timmar kvar till vi beger oss söderut! :) Så sjukt spännande!! Jag skulle sova ut ordentligt idag så att jag är utvilad till vi far, stängde av telefon för att inte bli störd på morgonen. Men vaknade av mig själv tidigare än jag tänkt. Resfeber? 

Klev upp och gick ner och gosade med doggsen och sedan gjorde jag en ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt med hjortronsylt, smörgås och kaffe. Höll mig fasen mätt på det igår fram till kvällen..
Jag börjar bli väldigt nervös inför resan.. Men roligt kommer vi ha!! Jag längtar till Ullared. ;) Och även att få bo på hotell några nätter är ju awesome!
Har städat ihop i rummet och packat klart väskan. Nu är det rent och snyggt här... Nu är det bara duschen och sminket kvar att göra. :) Åh, herregud vad nervös jag är, haha! Komma från lilla norrbotten till Göteborg. Inte att vistas där utan att köra dit och köra inne i Göteborg. Men än är det säkert 20 timmar innan vi är där :D





Go Green?! :D

Gjorde även mina egna naglar. Hade ett nagellack jag köpt i vintras, men aldrig använt. Grönt och orange/gult är ju ruskigt snyggt ihop! :)




Olivgrönt nagellack från Depend. Dekorationsblommorna är köpta i Kina.
Och dom guldiga pärlorna vid blommorna är någonting jag hade i mina nagellackslådor.




Med blixt.
La till lite glitternagellack på dom naglarna jag inte dekorerat med blommor.



Utan blixt.


Purple

Ett litet nagelinlägg. Elin påminde mig om att det börjar bli ca. 1 år sen jag höll på med naglar som mest... Skrämmande! Det som är så roligt :) Rena terapin ;) haha.

Jag har gjort Fridas naglar fina inför resan. Dessa nagelbitare, va?! ;) (Har själv varit nagelbitare hela livet, tills för .. 3-4 år sen kanske?!)


Såhär såg naglarna ut då jag startade.
Började med att trycka upp nagelbanden och klippa/"skära" bort död hud.



Använde mig av KISS lösnaglar. Limmade på dom och...



... filade ner dem till önskad längd.
På bilden har jag även provat måla två av dom som syns i bild i en ljuslila/grå färg av H&M's egna nagellack.



Målade dem i ett lila lack från Isadora.



Här en närbild på dekorationen jag satt dit.


Rockigt

Jag håller på att fixa musik till bilen då vi ska dra till Göteborg!! :) Lite nytt såsom Volbeats nya album Beyound Hell/Above Heaven (killer!!). Vi lär inte somna till musiken i alla fall Frida. :D


Alkaline Trio - Love, love, kiss, kiss.


Volbeat - Fallen


En liten update

Jag hade duschat och lagt mig i sängen och kikade på datorn då Elin ringde och ville att jag skulle komma och hälsa på henne. Det var fasen ca. 1 månad sen vi sågs sist! Så drog på mig kläder och sminkade mig lite grann innan jag åkte till henne, där även Yui var. :) Fick träna min engelska. Jag förstod i stort sätt allting, men att prata är betydligt svårare. Men det släppte efter en stund och jag vågade säga några meningar och ord ;) Haha, så här i efterhand när jag tänker blir det att jag tänker på engelska. Jag har nästan aldrig behövt använda engelskan då jag aldrig varit utomlands och det är inte ofta man träffar någon som pratar det. Man kan ju betydligt mer än vad man tror! Både prata och förstå.

Imorgon hoppas jag att dom ringer och vill att jag ska jobba förmiddag, eller natt. ;p
Nu ska jag kika lite webbtv. :-)


Gårkvällen

Igår efter middagen slocknade jag och sov 1½ timma, sjukt skönt! Höll inte på att ta mig upp ;-) Hade då redan sminkat klart mig och fixat håret så det var bara att kliva upp och fara till Frida. :) Där tog vi en drink och sedan for vi till "Breåkers" och satt vid elden och drack en cider. Kvällen blev lyckad om än aningen kallt. ;) 
Nattade över hos Frida och Mattias, orkade inte börja fixa skjuts mitt i natta. ;b Så imorse då jag vaknade och steg upp plockade jag ur och i diskmaskinen, plockade ihop lite glasflaskor etc. Varför är det roligare att plocka/hjälpa till hos någon annan än hemma? :P Sedan har jag agerat assistent åt Frida då hon har bakat macaroons, riktigt mumsiga. :D 
Hemkommen för en stund sen. Ska käka middag och sen hoppa in i duschen. Och sen tror jag att jag ska städa ihop lite här hemma och börja packa lite inför resan (på torsdag far vi!!!!). Ska bli så ruskigt roligt!!


Galen bild på mig och Frida i somras. :D


Ceriserosa

Provade en sminkning igår i färgerna ceriserosa och svart.
Använde skuggor från matta 88paletten.


Fynd

Varit förbi på stan en sväng idag, fyndade lite från Åhlens. Även på utförsäljningen på travet, "flytta-hemifrån-saker", såsom osthyvel och tårtspade. Och lite annat smått och gott =)


3 ringar från Åhlens, 59:- /st. Dom kommer användas flitigt ;)


Torsdag 100910

Det börjar närma sig till vi styr neråt i landet, mot Göteborg! Vi har bokat hotell, 3 nätter (fr.o.m fredag 17/9-20/9) . Sen får vi se när vi kan tänkas anlända hem. Vi har planerat det till på tisdag.. Ullared, Skandinavien cake show, city. Kanske gå och testa på nattlivet där nere ;) Höhö! Vi får se =) Tacka vet jag GPS, annars kan det bli klurigt att hitta i storstan. ;D

Nu ska jag träääna lite grann! Har ju slappat av. Fan! Jag har ju lovat mig själv, en timmes promenad och sen ger jag upp. Nej, slut på dumheterna. Nu sätter jag igång!! :D


Nu gäller det!

Nu har jag tagit en lång och välbehövlig dusch. Imorgon tänker jag stiga upp tidigt och hinna ut och promenera en timma innan jobbet som börjar 12.45. Även hinna på en liten promenad med hundarna. Nu tänker ni säkert varför jag inte tar med mig dom på promenaden, men dom är för små för att orka så långt. Kanske tar mig en kortare promenad på kvällen om jag hinner. Måste börja prioritera träning nu. Och först få det till en vana.. Annars rinner det bara ut i sanden direkt och det får det inte göra den här gången. Jag är peppad! ;D Ska även börja på gym så fort jag kommer hem från Göteborg. : ) Blir härligt att komma igång!
Nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon då jag ska ut och träna ;)


Beach 2011?!

Full rulle hela dagen. I alla fall från det att jag klev upp (kl. 12, men det pratar vi inte om...) Full rulle var det ju! Jobb i alla fall 12.45-17, perfekt förstadagstur efter "semestern". ;) I stort sätt direkt efter jobbet drog jag till Dollar med brorsan, kikade runt lite där. Sen hann jag inte mer än hem så for jag till Elin. För att sedan gå ut och gå (!!!) med Elin och Lino. Vi pinnade på en timma i alla fall. Men en timma är ju bra! Och för att vara mig är det superbra. Jag vill bli fit, och det ska jag bli också! Någon gång... ;) Beach 2011, överskattat? ;) Har ju besökt stranden 2 ggr den här sommaren. ;D
Imorgon fyller lilla lillebror 4 år, direkt efter jobbet kl. 17 far jag och grattar honom. Det är ju som något speciellt då dom små får fira födelsedag, det blir mysigt. :)


Beach 2010?! :D


Tips från coachen

‎"Ibland när jag duschar, tvättar jag kroppen med resten av hårshampot... Idag råkade jag läsa på flaskan "För extra volym" .... Shit!!! Inte konstigt det är så svårt att hålla vikten nere!!! Det blir diskmedel nästa gång! Där står det "tar även bort det mest fastbrända fettet".

Det löser sig sa hon som tvättade sig med YES! Nu har man ju någonting att skylla på åteminstone. :D Haha!


Cerise

Såhär ser jag ut idag;




Utvilad?!!

Utvilad?! Njaah. Det känns tokigt att lägga sig på morgonen, än tokigare att kliva upp såhär sent. Nog för att det finns anledning men..
Blivit bokad på jobb fyra dagar den här veckan, mer än nöjd! Nu är jag igång igen. Jag blir så arbetsskygg då jag varit ledig en längre stund, som nu två veckor. Tänk alla som har semester vad dom ska ha "ångest" då dom ska tillbaka till vardagen, fy och usch. Därför man inte har officiell semester, då behöver man inte känna ångesten, hehe.
Ska till Frida lite senare. Ska hoppa in i duschen strax och göra mig iordning för dagen, det är ju ett livsprojekt i sig. ;D


Godmorgon eller godnatt! ;D

Nu är vi hemkommen från Vännäs. Tur och retur :) Puh! Frida var trött efter arbetarhelg så hon har sovit mestadels av vägen, höhö. ;D Har ruskigt ont i ryggen, men det har jag alltid då jag kör långt. Det är bra att träna för snart bilar vi ner till Göteborg. Har någon förslag på vad man kan stanna och se efter vägen ner till Gbg?
Nu ska jag försöka sova så att jag kommer upp i vettig tid imorgon... Men det tar ju ett tag och "varva ner", får väl ligga och filosofera en stund. ;p

- FINESSE!
- Va?!
- Oj, jag drömde. Det fanns ju ett schampoo som hette så förut.







Roaptrip

Nu snart bär det iväg till Vännäs! Men först ska jag mysa med syster som snart kommer hem efter utlandssemestern, hon kommer vara brun som en chokladkaka! :D 


Såhär ser jag ut idag ;)


Närbild på dagens makeup ;)


Roaptrip :)

Ingen promenad blev det idag heller. Däremot ska jag med Frida på roadtrip och skjutsa hennes man till Vännäs kring 21, blir spännande. Jag som aldrig ens varit i Umeå ;) höhö. Måste nog fixa lite kaffe till bilen så att vi orkar vara vaken hela (halva?) natten ;b



Avatar

Tänkte slänga upp en bild på gårdagens makeup.
Och förresten Make up Stores concealer "Cover all mix" är ruuuuskigt bra!


Avatar?


Lite jänkis.

Cruising var okej. Inte mer än okej, men det var ändå bra. :p Lite jänkis, mycket annat. Har tidigare varit på en cruising och det var i Luleå, och det är ganska svårslaget, för där var det ruskigt med folk! :D
Kom väl hem efter 02 någon gång och somnade ganska bums. Vaknade kring 06 och kunde inte somna om... Låg vaken, flippade på telefon och filosoferade. Efter ca. 2-3 (!!!) timmar somnade jag för att sedan vakna kring 11 igen. Har inte gjort många knop ännu, och tänker nog fortsätta i samma spår resten av dagen. Det låter riktigt härligt tycker jag. Eller förresten, jag skulle ju ut och promenera. Nu jävlar vill jag komma igång!! Kanske tar mig en promenad på en stund. En lång och härlig promenad.
Och dessutom kommer syster hem från Alanya idag, det blir roligt! :) 2 långa veckor har hon varit bortrest..


Nu kör vi!

Idag kör vi Boden cruising, eller hur? ;)


En del av min familj.


Puss sis ;-*


Sminkguide



Ännu en lägesrapport.

Imorgon har jag tänkt komma hem till Boden. Jag har beslutsångest, vill stanna men ändå inte.. :) Behöver hinna komma hem innan jag och Frida far till Göteborg, gud vad jag längtar!! :D 
Varit i Sveriges nordligaste stad idag, Kiruna, och shoppat med kusin Emma och morbror K. :) Riktigt trevligt. Kom hem med fina smycken från JC och Lindex. Köpte även en concealer (från Make up Store, ruskigt bra!!), primer (Lumene) och ett graffitinagellack. Ska visa hur resultatet blir av graffitinagellacket senare :)
Ska med morbror M och kika på deras stuga snart. Sen blir det att packa ihop väskorna så att det är klart till imorgon. : ) Och umgås med Emma.. Och boka biljett så att jag tar mig hem imorgon ;D
Jag hörde någonting om Boden cruising i helgen, ses vi? ;)



Det gula neutraliserar det röda i ansiktet (finnar etc) och
den orangea neutraliserar det blåa i ansiktet (exempelvis under ögonen).
Den beiga kan man blanda tillsammans med den oranga och den gula för att ljusa upp och den kan även användas som ögonskuggebas.


RSS 2.0