Nytt

Nu ska jag visa er min lilla inredning av det lilla utrymmet i mitt rum. Har tidigare använt utrymmet till skrot.. Kartonger med skor och gammalt rackel. Men nu är det ordning... än så länge :) Min nya "walk-in-shoeset" :D Tidigare har man inte sett varken vägg eller golv.


Såhär välstädat var det innan. Skrämmande!



Och såhär ser det ut nu!
Snygga tapeter och snyggt golv va? :) Om inte annat är det praktiskt.


Städar och står i.

Igår var jag in en sväng på marknaden, Lindex och KappAhl :) Hittade lite saker så som kajal, läppenna, nagelcreme.
Håller på att inreda min lilla skrubb, "Walk-in-shoeset" :D haha. Ska visa före- och efterbilder sen :) Ska även rensa i min byrå och fixa snyggt här inne. Jag behöver inte allt trams jag äger just nu ;b Har burit ut 4 kartonger med saker till garaget, som flytta-hemifrån-saker och julsaker som tidigare har varit i min "Walk-in-shoe-set"

Dagen idag

Jag är helt slut! Har fasen varit vaken 18 timmar, det kan man inte tro om mig. :D Men det hade inte hänt om jag inte åkt till Ikea idag. :p Hittade lite trams. Har även tänkt inreda lite här hemma, eller ska fixa lite förvaringsutrymme rättare sagt. Men vet inte riktigt hur jag ska göra än. Jag har köpt en hylla som jag ska använda till mina skor, krokar/hängare till mina smycken och förvaringslådor och sånt där :) Hittade även 2 par skor på Skopunkten, dock sommarskor men... Ska visa bild en annan gång :) Roligt att åka på en liten resa. Och vad jag och Frida har haft roligt!! :D

Nä, nu ska jag hoppa under täcket, gud så skönt! :)



Ikea

Imorgon efter jobbet bär det direkt av till Ikea med Frida.F! Roligt med lite spontanitet. Frida frågade igår om vi skulle ta en tripp till Haparanda :) Och det passar alldeles utmärkt imorgon då vi byter kök på morgonen->framåt dan. Så då slipper jag allt oväsen. ;b Vi har rivit kakel här hemma och det har smällt hur mycket som helst, usch!
Har faktiskt varit effektiv idag. Har borstat ena hunden och innan det städade jag rummet, eller plockade ihop rättare sagt. Har även hunnit duscha och fixa håret (då slipper jag göra det imorgon på morgonen, börjar 07).

Nu ska jag slå igång TVn och titta lite OS innan jag ska sova. :) Min nya kvällsrutin. Hehe :D



Dokumentärer

Gud vad lat jag är då jag kommit hem från jobbet! Igår var jag ledig och vad gjorde jag... hm, jag var på Dollar Store med mamsi en snabbsväng. Sedan gjorde jag nog inte så mycket mer. ;p Idag började jag härliga 06.30, och efter jobbet slocknade jag en timma. Skönt! Det förtjänar jag :p Hehe.
Jag borde börja träna/motionera, men det känns inte så lockande då det är mellan -20 och -30C utomhus just nu. Undanflykt? Jag har inte heller lust att lägga flera tusen på ett gymkort som jag inte vet om jag kommer använda. Det är tur att jag inte är ett bull/kakmonster i alla fall, då hade det sett värre ut :D

Ligger just nu och tittar på en dokumentär på kanal 5 "Systrar med för mycket hud". Har nyss sett en annan dokumentär om en flicka med fyra armar och fyra ben. Usch, vad orättvist sådant är! Man ska vara glad att man är född frisk. Och själv klagar man på minsta lilla krämpa.



Dom extra armarna och benen är egentligen hennes tvilling
som aldrig utvecklades då mamman var gravid.
Bild lånad från expressen.se


Gårkvällen

Vilken kväll det var igår! Började hos Elin med en drink, sedan begav vi oss till Lino som hade inflyttningsfest. Där körde vi ölspel och "King Louie" .. Drog mot krogen kring 23 kanske? Och jag höll på att frysa ihjäl!! Jag var så kall att jag mådde illa & höll på att börja grina i kön. :b Väl inne var det ruskigt roligt. :) Dansade heeela natten. För att surra med folk på krogen är näst intill omöjligt, man hör ju hälften av vad som sägs. 
På dansgolvet vek jag mig av skratt av en lirare som körde roliga moves - "Spela tennis, åka skidor, pimpla, isborren, tjornobyl-offret" osvosv! Ruskigt roligt.
Tack tjejer för en väldigt lyckad kväll! :)

Jag hade på mig en spetstopp och leggings. Körde på bekväma (men ack så kalla) Converse. Röda läppar och sotat smink! :)





Tik Tok.

Jag somnade ganska sent igår, kunde inte slita mig från OS... som vanligt. Tur att jag är ledig hela helgen :) Såg ni Anna Haag ta silvermedalj igår? Fyra medaljer till Sverige än så länge. Guld har Charlotte Kalla och Björn Ferry tagit, silver har Anna Haag tagit och brons har Anja Persson tagit! :)

Ikväll blir det utgång med tjejerna, först inflyttningsfest och sedan blir det nog Lotus för att dansa oss trötta. Känns som att det kommer bli väldigt roligt ikväll, som alltid med tjejerna. :)



Rockstar


Dans, B&J och mys. :)

Det blev ingen film i onsdags som jag anade. Är alldeles för upptagen av att se OS! :D Jag har knappt ro att somna på kvällarna, haha. Jag som aldrig sett på sport förut. :)

Jag och Cissi mumsar Ben&Jerrys medan Lets Dance gänget bränner kalorier på TV. Tidigare ikväll har jag sminkat mig själv och Cissi i brist på annat. Sedan kom vi på att vi behövde lite energi i form av en B&J. En glass sitter aldrig fel även fast det är -25C ute. :) Har hunnit en sväng till pappsen, Lena och barnen också. Vilken energi barn har, tänk att man varit likadan. Kan man inte tro. :p



OS ikväll!

Lutar åt en utgång i helgen, roligt! :) Men först jobb torsdag och fredag, ser faktiskt framemot det. Har varit ledig alldeles för länge nu, eller ledig. Jag har ju varit sjuk 2 arbetsdagar.
Har i alla fall varit på stan idag och köpt lite saker. Fick med mig hem en bustier, en t-shirt och lite annat som nagelolja/nagelbandscreme.
Har även hyrt en film, men blir lite kärvt att få in i det fullspäckade TV-schemat, det är ju OS ikväll! :D Vill bland annat se snowboard/halfpipe. Har i alla fall hyrt Ice Age 3, men har ju sett den på bio. Men filmen är ju så mysig :)


Katastrofen i Haiti

En musikvideo av låten "We are the world" som världskändisar har gjort för katastrofen i Haiti. Titta på hela videon :)







Guld till Sverige!

Jag vaknade av mig själv väldigt tidigt imorse, men somnade dock om och steg upp strax efter 10. Har tittat på OS, Charlotte Kallas skidåkning, guld till Sverige! ;) Igår kikade jag på herrarnas snowboardcross, amerikanen Seth Wescott tog hem guld. Intressant? :)
Imorse har jag haft lite pedikyr på mig själv. Har även plockat mammas ögonbryn och sminkat henne. Vi är uttråkade här hemma. När vi till och med ser på OS ... Men det är faktiskt intressant.
Ska laga lite lunch nu. Men jag uppdaterar sen.


Seth Wescott, bild lånad härifrån



Charlotte Kalla, bild lånad härifrån


Bildvisning

Fy så tråkigt det är att vara sjuk! Jag förstår mig inte på dom som frivilligt väljer att vara hemma hela dagarna. Vad gör man hemma? Jag har inte koncentrationen att läsa just nu och det är ingenting bra på TV. Vad göra? Ingenting i 2 dagar till, åh. Jag har varken tid eller råd att vara hemma och sjuk.



Haha, jag är inte allvarlig på bilden. Och jag använder inte bandet i pannan :D


Godmorgon.

Kan ni tro att jag varit vaken sedan 07.30 ?! Jag skulle egentligen ha jobbat 13-22 idag, men är sjuk! Åkt på något magsjukeliknande. Mår illa hela tiden, har ont i magen, trött som en gris och har ont i magen.
Just nu känns det som att klockan är mitt på dagen. Vad konstigt. Har hunnit äta lite frukost bestående av a-fil och blåbär. Det är bra mot magsjuka...
Nu ska jag fortsätta läsa "Inte utan min dotter" som jag började läsa igår! :)


14 februari

Jag mår fortfarande inte bra. Jag sover snart ihjäl mig, vaknade kring 11 och somnade en stund senare. Det är ju inte normalt. Och örat är fortfarande svullet, det är som en sten under huden. Blir inte det bra måste jag ju till vårdcentralen så att dom får göra någonting åt det. Vill man vara fin får man lida pin, eller hur var det?
Jag är fortfarande illamående. Direkt jag äter mår jag dåligt.
Undra om man ska vila en sväng igen? Fast vilan verkar inte göra någon skillnad. Kanske man ska hoppa in i duschen och tvätta bort gårdagens smink och hårspray. Håret är som svinto och runt ögonen ser jag ut som en panda.

Förresten, Glad alla ♥-dag!




Jag igår, betydligt fräschare än nu.


Klyftigt

Ingenting blev som jag planerat. Kalas blev det inte, då småsyskonen är magsjuka. Så vi inte drar smittan vidare till halva släkten. Men då for jag ut och körde skoter istället. :) Det var bara -3C på dagen och soligt. Till och med varmt i solen, underbart skoterväder!

Har fått ta ut min piercing i tragus/lilla snibb, infekterad som få. Nu är det bättre, men inte bra ännu. Har tvättat maniskt idag. Det blöder, varar och är supersvullet.
"Det var roligt så länge det vara" höhö! Klyftigt.


Liten update.




80-års kalas here I come! :D


Nu mår jag bättre.

Idag mår jag faktiskt bättre. :) Direkt jag rörde mig igår mådde jag illa. Men efter att ha sovit .. hm, ca. 12 timmar mår jag bra :) Och varmt är det inte ute heller! Jag som ville köra skoter idag... Men dom har lovat varmare till imorgon :)
Farfar fyller 80 år idag, vi ska och fira honom i eftermiddag. Ska börja göra mig i ordning nu så jag kan ta det lugnt sen. :) Uppdaterar sen! Tjing.

Ikväll dansar jag.

Har hämtat ut min kamera idag, åh, nu är den lagad. Äntligen!! :D Hittade även en mp3-spelare på expert för 179:- , 2 GBs minne osv. Vilket fynd va?! ;) Men jag tror att det är ganska ute med mp3's. Men det skiter jag i ! :p Kan vara skönt att ha om man inte orkar använda telefon då man vill lyssna på musik. Ska börja träna också, så det kan ju vara bra att ha då :D
Jag mår inge bra idag.. ;/ Mår illa, fryser hela tiden, har ont i halsen och sedan har jag så fruktansvärt ont i örat (där jag piercade mig i torsdags). Jag ska nog bara ta det lugnt i helgen när jag inte mår på topp. Vila inför en ny arbetsvecka, börjar ju på det "nya" stället. :) Spännande!

Ska bara kolla klart Let's Dance, sedan ska jag slänga mig under täcket och hoppas på att illamåendet försvinner. Hoppas ni mår bra :)



Fyller jag 12 år här? Nä, faktiskt 21 år! :D



Sovande.

Det är någonting fel på mig! Jag sover som en gris, somnade (som vanligt) efter jobbet och sov till ca. 20.00!! Och sedan är jag inte hungrig. Igår åt jag ju som sagt en liten bit blodpudding på hela dagen och idag har jag bara ätit lunch. Det är inte vanligt för att vara mig! Då jag annars brukar jag äta frukost, lunch och middag. Och jag brukar ständigt vara hungrig annars. :p Kanske håller på att bli sjuk.
Jobbat idag 7-16, gått riktigt bra! :) Sedan har jag varit och köpt lampor till bilen, usch vad trist att lägga pengar på bilar!
Och dessutom är min kamera färdigrepad nu, ska kanske hämta den imorgon efter jobbet. Jippi! Jaja, nu ska jag strax sova :) Tänkte bara uppdatera läget lite.

Imorgon kl. 20.00 på kanal4 är det Lets Dance! :) Jag längtar, gör du? ;)


Jet set addiction

Jag ville bara visa en sak jag köpte igår.
Nämligen en jetset klocka, riktigt snygg! Har bara bild på ett ungefär hur klockan ser ut. Jag valde en hallonröd/rosa klocka utan strass. :) Jag vill ha alla färger!






Finns fler färger än såhär! Älskar dom här klockorna. Ruskigt snygga!


Dagen igår :D

Igår på förmiddagen kom Madelen hit. Efter att jag hämtat henne på tåget åt vi frukost för att sedan åka till Luleå och shoppa. Haha, vi hade beräknat tiden lite fel! Vi tänkte att vi kanske skulle vara klara i stan kring 18.00. När klockan var 13.00 så hade vi gått igenom i stort sätt hela stan. Så vi fördrev tiden med en lunch på MAX. Sedan shoppade vi vidare en stund. For in till storheden en stund och drog hem till Boden kring 17. Då hade vi tänkt åka tillbaka till Luleå för att se "Avatar", men vi blev så lata då vi kom hem så vi slog på Twilight istället. Förresten så åt vi på Ming igår!
Och idag får jag sota för att jag åt så mycket igår. Har haft fruktansvärt ont i magen, har haft så ont så att jag har kallsvettats. Mår fortfarande dåligt, men det börjar bli bättre. Sedan så smakade jag liiite blodpudding på jobbet idag, det var det ända jag ätit på 1 dygn typ. Har inte alls haft matluft, har mått illa direkt jag tänkt på mat.
Skulle jobbat 12.30-16.30 idag, men fick förlänga till 20.00! :)

Ska nog alldeles strax slå igen ögonen och sova en stund. Är helt slut just nu!




Taylor Lautner som spelar Jacob i Twilight filmerna :)


8 februari

Morgondagen planerad! :D Min kusin Maddis kommer hit från Gällivare med tåget på morgonen. Då far jag och hämtar henne på tågstation. Och sedan hinner vi nog hem hit en sväng, för att sedan fara på stan här i Boden så att Maddi får se nya gallerian. Men det är inte därför hon kommer hit, vi ska till luleå och shoppa. :) Och sedan tänkte vi fara och hälsa på Sofie, min kusin. Sedan ska Madelene sova här tills onsdag! Myyys :D Roligt med spontana händelser! Och roligt att träffa kusinerna. :)

Efter att jag fått veta att jag fått jobb nu ett tag framöver har jag varit så upp i varv att jag inte kunnat slappna av. Är så glad! :) Även surrat väldigt länge med Elin.O, jag saknar henne! Måste ta mod till mig och åka dit snart :)


Från i lördags :D


Långtidsvikariat

Weee! :D Jag har fått långtidsvikariat på 2 månader fr.o.m 15/2, hur underbart?! Nu vet jag vad jag gör fram till 18/4. Wooho! Nu är lillhjärtat lugnt. Har gruvat mig att inte få jobba någonting, men det löste sig ju! Gud så underbart att kunna planera sin fritid. Att inte behöva gå och vänta på att få komma in då och då och jobba. Hann inte mer än hem idag (fick jobba idag precis som jag trodde), så fick jag långtidsvikariatet.

Nu ska jag göra någonting annat, tror jag ska slå en pling till mormor och morfar. :)



Update

Hemkommen från arbete, dock kl. 21 :) Har myst med doggsen en stund, sedan bara fördrivit tiden. Jag hatar att kvällarna går så sjukt fort! Jag är en riktig kvällsmänniska. Jag är mest kreativ på kvällen/natten. Jag kan börja storstäda jätte sent och tycka att det är roligt. Det tycker jag inte om jag börjar städa på dagen. Nej, kvällarna är min tid på dygnet. :D Tyckte det var nyss jag slutade jobba och klockan är snart 12. Skrämmande.
Ska nog krypa ner under täcket nu, känner på mig att jag får jobba imorgon. :p




Jag och Maya igår! :D


7 februari

Gårkvällen var helt okej! Jag och Maya började här hos mig för att sedan fara på Lotus kring 22.30. Då var det knappt folk där, men senare kom det massor!
Jag dansade så jag hade ont i höfterna och magen, haha! Körde converse, härligt att slippa klackarna för en gångs skull. Kom hem kring 02 och då la jag mig på golvet med min baby (hunden Eroz), låg där en stund och mös med honom. Sedan kom jag plötsligt på att jag skulle gå ut med hundarna, haha. Var sjukt pigg i natt då jag kom hem! Gjorde nattfika och satt och läste tidningen för att sedan gå upp och fortsätta läsa SOLO.  
Vaknade kring 06 och var sjukt törstig. Nog för att jag somnade om till 10.30.
Och ikväll blir det jobb! Perfekt.






Efter danstävlingen...

Efter att det var färdigdansat (Lets Dance) och Rabih lämnat tävlingen tröstsminkade jag mig, i brist på annat. Såhär blev det..
Imorgon fortsätter jag dansa på Lotus! :)



Under framträdandet! Tillfreds.. Jag klarade ännu en vecka i dansensvärld ;)


Efter att Rabih lämnat tävlingen.


"Fyndat" igen..

Aldrig kommer jag hem tomhänt från stan.. Konstigt va?! Idag har jag shoppat ett hårband av nitar, en BH och två toppar :) Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha imorgon, ska ut och dansa. :)


Tröja med små nitar på armarna och längs sidorna, Lindex 199:-
Spetströja, One size, (transparent där det vita syns på bilden), Lindex 199:-


Godnatt!

Jag funderar på att fara med mamma på stan imorgon. Vill köpa en bustier! Ruskigt snyggt :) Men får se. Mamma vill ha hjälp att hitta snygga leggings, det är anledningen varför jag ska på stan egentligen. Om jag inte får jobb dvs..
Ska nog kanske dra en sväng in i drömmarnas värld. Börjar bli trött ;)





Shoppingen

Nu har jag shoppat och så har jag piercat mig i lillörat/"lilla snibben" :D
Jag fick med mig hem en skit snygg kavaj från H&M, två par leggings från Gina Tricot, nördbrillor & pilotbrillor, tre ringar osv. :) Jag är riktigt nöjd! :)


Nördisarna ;)


Ringarna jag köpte:)


Hålet i "lillesnibb" :D Sedan gjorde jag ett hål i andra örat, på örsnibben.


4 Februari

Nu drar jag till Luleå och shoppar!! :D



Smokey eyes, rosa läppar. Gjorde vågor i håret med hjälp av plattången.


Shopping

Jag slutade kl. 12 idag och då slocknade jag i vanlig ordning, men idag sov jag otroliga 3½ timma! Efter att jag vilat/sovit for jag och lillasyster Frida på stan. "Fyndade" bl.a 2 par leggings, en glödlampa till bilen och batterier till min trådlösa mus. :)
Och ingenting är det på TV ikväll. Kanske lägger mig på golvet och målar naglarna, länge sedan jag gjorde någonting annorlunda. ;p Har mest bara blivit enfärgat nu! Trist. Men jag vill ha mer nagelsmycken, inte bara diamanter/stenar. Sedan har jag haft ganska korta naglar nu ett tag och då är det inte lika roligt att dekorera dom. ;p Hehe, men nu börjar dom bli ganska långa. Så ska nog sätta mig ner och knåpa ihop någonting snyggt.


299 kr för dom översta, 199 kr för dom nedre, båda från Lindex. :)








Vill ha denna tuffa kavaj från Lindex! :)



Eller denna tuffa jacka i skinnimmitation.


Skoterkörning

Nu sitter jag bänkad framför Paradise Hotel finalen med datorn i famnen, mys! :)
Jag somnade kring 02 igår och skulle upp kl. 06, ganska tungt. Men det har gått! Däckade fortare än kvickt då jag slutade kl. 16, sov fram till 18.30. Sedan åt jag en väldigt sen middag. Och så har jag hunnit vara och köra skoter en sväng. :D For först ut med uggs, leggings, jacka med linne under, brrr! Men andra svängen tog jag på mig utekläder. Sedan ringde grannen och ville att vi skulle komma och dricka kaffe. Så jag och mammas sambo gick över och fick oss lite kaffe.

På tal om ingenting vill jag klippa mig igen. Vill ha en page som är kortkort i nacken, så att det blir en mer markerad page. Kanske ska ringa frissan någon dag här framöver! :)



Sommar och sol?

Tänkte bara visa brillorna jag köpte idag! :D Shoppade även ett rosa läppstift, 4 par örhängen & en sommarjacka. Jag och Maya fikade på Opalen också, mys! :)



Brillorna jag köpte och det rosa läppstiftet. ;)


Blue hawaii

Idag hade jag massor med tid att lägga smink, så det blev en sotning, "vardagssotning". Lite mildare än till fest :) Och röda läppar till det. Blev riktigt nöjd! Har även plattat håret. Funderar om jag ska göra någonting annat med det.
Jag har på mig en topp med markerade axlar av olika nitar och sedan svarta leggings till. :)



Snyggt med blåa naglar :)



Toppen är från Lindex.


Shoppingsugen.

Vill till Luleå och shoppa, nu! Men det får bli en annan dag. Idag gör jag och Maya boden lite osäkert ;) Vi tar en fika på Opalen, sedan tittar vi i butikerna. :) Vill ha nya leggings, är less på dom nuvarande som jag har. Men det hade inte kommit in några nya sist jag var på stan, i fredags närmare bestämt. Och så behöver jag ju nya skor! Vi får se vad jag kommer hem med. Men tvivlar på att jag kommer hem tomhänt. Fast värre hade det varit om jag for till Luleå, det kanske är bra att jag håller mig till Boden. :o Blir inte lika dyrt då! Hehe.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sminka mig. Sminket ser jag framemot och på tal om det så ska jag nog köpa mig ett rosa läppstift idag. :D Haha.



RSS 2.0