IDOL

Jag är helt slut idag! Hade kunna somna hur som helst just nu. Men måste hålla mig vaken till Idol är slut. Och sent på kvällarna brukar jag bli piggare, faktiskt. Så får se då :D
Brorsan ringde just så ska skjutsa han och hans kompis någonstans, blir roligt att träffa bror. :) 
Nä, nu fasen ska jag kanske duscha... Hörs kanske ikväll :)



Gallerian Enter :)

Fick jobb idag, dom ringde 06.40 och jag var på jobbet prick 07.00! :D Förlängde dagen så jag jobbade fram till 16.00, skulle egentligen slutat kl. 12 :) For hem och duschade och sminkade mig. Har varit på nya gallerian "Enter", Oh så fint med lite nya butiker. :D var in på KappAhl och köpte ett coolt diadem!



Motion rubbar din hälsa och är beroendeframkallande.

Nu ska ni få höra ... Jag har varit ute och PROMENERAT ikväll ;D Efter att ha sovit från 15.30 till 19.30 så behövdes det lite motion. Men hur ofta händer det att jag motionerar?
Jag har i alla fall jobbat fram till 14 idag. Sen läste jag tidningen och slocknade ett tag efteråt.
Imorgon öppnar gallerian Enter här i Boden, så då blir det att gå på "invigningen" på dagen, det blir spännande! :) Men det kommer vara sjuuukt mycket folk antar jag.
Få se hur det går att sova i natt då jag sovit så länge nu på dagen. Fast det blir säkert inga problem, brukar inte ha problem med att somna hur mycket jag än sovit under dagen/kvällen.

Nu ska jag kika runt lite på nätet, kanske ta en dusch och sedan slå på TVn och mysa under täcket. :)



Läggdags?

Fasen så trött jag är idag! Känns som att jag inte sovit på hela natten. :S Undra om man ska klappa igen datorn och sen sova? Vore skönt... Men hatar att gå och lägga mig tidigt på kvällen ;b haha. Men ska ju upp kl. 06 så har ju anledning att gå och lägga mig tidigt, faktiskt. Men såhär tidigt?

Åh, mina nya leggings från Gina. Dom är häftiga! :)

Ännu mera shopping..

Det blev mer kläder, men ingen dator :D Men har varit och kollat i massa butiker efter en dator, men vet inte än vad jag vill ha.
Har iaf köpt mig en herrskjorta idag, leggings, handskar och en ring :) haha, så lite blev det iaf! ;)
På torsdag öppnar gallerian Enter här i Boden, det blir spännande! Kul att vi får någonting nytt hit. :)
Och imorgon ska jag jobba, weeehoo :D !

Idag är jag huslig, haha, har varit och handlat mat och nu lagar jag den. ;) Och så har jag plockat diskmaskinen OCH tagit hand om hundarna sen vi kom hem!
Nu ska doggsen på lite mat i sig. Hörs sen! ;)


Sushi

Igår åt jag sushi för första gången i mitt liv förresten! :p Jag älskade det väl inte, men det var betydligt godare än jag trodde att det skulle vara. :)
Jag tror att jag ska fara och titta på datorer idag och kanske shoppa nå kläder, eller nej! Det ska jag inte :p Har handla nog kläder sist jag var.

Nu; frukost, tjing! :)



Skid Row!


Skid Row - 18 and Life


Galet videoklipp!


Helt otroligt!


En charmig bild :)

My sweet sister ;) Lika som bär?



En ny header, igen...

Nu har jag gjort om min header ... igen! :) Duger den?
Medan Cissi funderade på vad hon ville ha för header så gjorde jag en ny till mig själv! Jag är relativt nöjd, faktiskt. :) Enkel och bra! Nu ska jag knåpa ihop en header åt Cissi, uppdaterar sen och visar ;)




Min pälsmössa från Kiiiruna :)


Redo för dagen!!

Nu är jag snart redo för dagen. :) Har ätit en rejäl frukost med äggsmörgås, juice och chailatte. :) Har även hunnit vara ute med hundarna en liten sväng och gett dom mat. Undra om man ska dra borsten genom deras pälsar på ett tag? Men först måste jag och köpa Omega3-kapslar.

Nu ska jag göra en header åt Cecilia, uppdaterar senare! :)


Hiss eller diss?






















Om någon missat var dom är ifrån så är dom från DinSko och dom kostar 599:-  
Jag personligen tycker dom här skorna är grymt snygga! Och betydligt mycket snyggare i verkligheten. Men alla kan nog inte bära upp dessa skor och dom är inte de lättaste att gå i då platån är så smal. Men jag tycker dom är ruskigt snygga och tuffa!





Skorna kommer från DinSko och kostar 499:-
Dessa skor äger jag. En lite mildare variant än dom förstnämnda. Men jag älskar dom här skorna!! Dom är både snygga och sköna att gå i. Och platån ser betydligt högre ut i verkligheten. Ruskigt snygga!


Understimulerad

Nu är ensam mamma söker slut och jag börjar bli trött. Vad kan det bero på? Kanske för att jag knappt gjort någonting idag. Min hjärna är understimulerad ;p Men min dag har varit bra, har bara tagit det lugnt och det kommer jag fortsätta att göra fram till jag slocknar ikväll/natt.

Ensam mamma söker

Nu har våra gäster farit. Vi har druckit kaffe och ätit "nybakat" fikabröd, hehe.
Jag har även borstat ena hunden i 30-45 minuter så nu kliar det överallt. Men han blev riktigt fin faktiskt, jag brukar inte ha tålamod och sitta med dom. Men nu gick det bra, så nu blev han fluffig och fin. :)
Nu strax ska jag äta en väldigt sen middag, kebabkött och pitabröd med sallad och dressing, smask!
Uppdaterar ikväll.

Missa inte Ensam mamma söker ikväll kl 20.00 på tv3 ;)


Kaffe och fikabröd :)

Vilken seg dag, man känner att man ställt bak klockan. :p Haha. Känns som att klockan är 16 typ som den skulle ha varit. Vad händer idag?
Vi (familjen) ska få främmande så det blir kaffe och fikabröd, mys! :) Nu ska jag se lite repriser på TVn, uppdaterar sen ;)




Hon har blommor i sitt hår

Nu är man vaken .. och har faktiskt varit det ett bra tag! Har varit ner och fikat frukost och sedan myst på under täcket. Och jag mår riktigt bra idag även fast jag festade igår :)
Var på M/S Bränna (var annars iofs?) och träffade massa polare sen jag var yngre, mysigt! :) Men jag är inte så förtjust i det stället, vet inte varför. Men var annars ska man gå?

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen se Idol i repris. Missade ju det i fredags då min bil gick sönder.




Jag igårkväll :)


Tonight is gonna be a good night!

Nyss hemkommen från Biltema. Har köpt lite saker till bilen (bränslefilter etc), fy vad tråkigt det är att lägga pengar på någonting man aldrig ser! Men man måste ju ...
Nu ska jag alldeles strax hoppa i duschen och sedan börja sminka mig. Kör på min nya klänning ikväll och kanske klackarna, får se :)
Uppdaterar kanske ikväll innan vi drar ut på M/S Bränna :)


Mina älsklingar från DinSko. :) Ynka 499:-


Godmorgon!

Nu är jag vaken. Jag vaknade inte alldeles just utan jag blev väckt 09.30, men somnade om ett tag till.
Ikväll är det som sagt party. :) Men ska bara ta det lugnt hemma först. Kanske åka till Biltema med Stefan och mamma?

Nu; Gå ner och äta frukost och dricka chailatte ;)
Uppdaterar sen!


Bilen :(

Min bil har gått sönder :( Körde på en gren som fastnade under bilen i bränsleledningen. Men som tur var gick bara bränslefiltret sönder. Och jag som tänkte tanka bilen full idag, vilken tur! För det rann ju ut bensin.
Så jag har bogserat för första gången idag. :p

Jag börjar faktiskt bli trött. Och imorgon ska jag och Maya dra ett party :) Ska använda en av klänningarna jag köpte och kanske mina nya skor ;p
Nu ska jag göra annat en stund innan jag ska sova. :) Godnatt!



Nya skor :D

Jag har köpt mig ett par nya skor, åh!!! :D
Och två klänningar, en t-shirt, två par leggings och lite accesoarer - en väska och en hårrosett.

Nu ska jag städa (packa upp väskan från resan t.ex), käka och sen blir det Idol och chailatte! :D Kanske lite chips också... Uppdaterar läget senare ;)


Hundskall

Nu är man nyvaken. Eller jag vaknade imorse kl. 08 av att hunden skällde massor och ingen av dom brukar skälla. Så det var bara att pallra sig ner och titta vad han skällde på.
Nu strax ska jag gå ner och firra lite käk åt dom, sen gå en sväng så dom får rastas.
Sedan ska jag ta hand om mig själv - duscha, sminka mig, fixa håret. :) Och sen bär det av till Luleå för massa shopping ;)

Glöm inte Idol ikväll! ;)



Vill fortfarande ha dessa ...


Shopping imorgon! :)

Nu har jag skjutsat hem Maya. :)
Jag funderar på hur jag ska göra min header, har absolut ingen aning. Men var less den jag hade och den nuvarande är ju.. sådär, väldigt enkel. :) Ska fiffla lite i stilmallen så jag får allt dit jag vill det.

Imorgon är det till att börja med shopping i Luleå med Maya på dagen, köpa massa kläder och smycken. ;) Och så måste jag köpa Halloween saker, som ansiktsfärg och sådär.
Och på kvällen är det ju Idol, så jag har hela fredagen räddad! :D

Ska hjälpa Frida nu, sen ska jag börja med en ny header.














Ursäkta röran, jag bygger om. :)

OBS! Ombyggnad pågår ;)
Nu har jag gjort om headern lite, vet inte om jag är så nöjd. Men den får duga till jag kommer på någonting nytt :) Hade tänkt mig någonting helt annat, men fick inte till det som jag vela ha det. Så jag gjorde det lätt för mig :)
Har även gjort Mayas header ikväll, hon ville bara ha sitt namn där så länge. Så det blev ju enkelt ;)

Nu ska jag skjutsa hem henne, tror hon börjar bli otålig. Hon knackar med mobilen i sängen. :D haha.
Uppdaterar kanske sen :)




Godkväll!

Nu är man hemma. Har till och med hunnit duscha. :) Ligger med handduken på huvudet och lyssnar på musik! Härligt. Men har lite ont i huvudet, är inte van att arbeta ;) haha. Nä men, vet inte vad det är. Men det går över då jag får sova. :D
Imorgon jobb 7-14, sen vet jag inte? Kanske umgås med Maya? :D

Hyvä päivä :D

Idag är det jobb för hela slanten. Eller hela slanten, 16-21 ;) Och imorgon är det också jobb.

Och snart är det Halloween, jag ska klä ut mig ... till en rockstjärna. ;) 
Nu ska jag kolla runt lite här, sedan blir det jobb! Ses ikväll ;)



Im so happy.

Idag är jag lycklig och glad!! :D
Tur att man är lättroad. Annars skulle min kväll ha varit värdelös :p Var på apoteket där kring 17-18, sedan dess har jag knappt rört en fena. Ovanligt? :P Var sugen på att gå ut och motionera, ja, ni läste rätt! Jag - motionera? Hah! Har väl inte motionera frivilligt på .. länge :)

Jag är sugen på en ny dator. Men vet inte vad det skulle vara för någon. Kanske en mindre sådan?


2 GB ram minne, 12.1" LED-skärm, 160 GB hårddisk,
från siba.se


Som jag letat efter denna!!! :D

De personer som nu sitter i säkert förvar är bin Ladens mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden. I lördags kväll tillfångatogs även bin Ladens syster Piña co Laden. Efterspaningar pågår för fullt efter hans kusin, veganen, Sal Laden samt farbrorn tillika musikkompositören Bal Laden. Osamas farfar, Visste-inte-var-han-Laden, är dock spårlöst försvunnen. I förvar, och på avgiftning, sedan tidigare, sitter hans bror Kokab Laden.

Bullentiner når oss att även reklam- och tidningsbranschen infiltreras av Osamas män; lillebror Flygb Laden jobbar sedan länge som reklambladsutdelare och en avlägsen släkting, Afton B. Laden är journalist i Skandinavien.


Hyvä ilta :)

Min dag idag har varit väldigt lugn. :) Har varit på stan med mamma, Frida och Maya. Var först och åt "brunch" på Dagobert sen var vi och tog en chailatte på Hansons. :) Myys!
Var in på lite affärer och kollade. Och hittade mig ett nitarmband, 2 tomtar, ett örhänge och lite godis och sånt. :p


 


Jag just nu :p


Päivä! Kuinka voit?

Idag blir det fika med Maya. :) En dag har gått och vi ska redan umgås? :D haha. Galet! Men hon är min bästa kompis! Har galet kul med henne :) 
Ska förbi Dollar Store och köpa lite tomtar tror jag. :) Kan ju vara mysigt. Snart får jag julpynta, we ;) 
Sen ska jag på apoteket och köpa allergitabletter :s

Och det har snöat här !!! :D Mys! Snart åker skotern fram, haha!


Bilder :)

Nu kanske det går att ladda upp bilder utan att jag ska behöva sitta här hela kvällen.



Börjar med en till egobild. Dom enda bilderna som finns på mig är typ från i bilen. :D


Kizz-Maya, lillasyster Cissi och den bredaxlade!



Lite att göra, då blir det smink ;)


Stannade och surrade lite med dessa skapelser! :)


Rock'n'roll! :D


Poooosé :D


Back in town!

Nu är man hemma igen efter 5 dagars resa till Gällivare :D
Vi har ätit (hela tiden) god mat, skrattat och bara tagit det lugnt.. :) Och i lördags var det party i Malmberget med min kusin+hennes kille och en massa folk! Riktigt mysig förfest! Har inte skrattat så mycket på länge. :p Jag skrattade/pratade/levde om heeela kvällen.. Fram till att min överman kom dit och "tog över", på ett positivt sätt. :p Dansade bugg på Emmas lilla vardagsrumsgolv.
Sen var det tydligen premiär på Harrys på Dundret, så vi drog dit. :) Det var också roligt, men inte lika bra som förfesten. ;)
Träffade massa nytt trevligt folk där uppe. :)

Börjar med några bilder, kommer mer sedan. :)


Påväg till GVE :p


Min nya pälsmössa från Kiruna.


Maya och Cissi :)


Hardcore?



Några av tjejerna. :)


Snart så!

Snart bär det iväg!! :D Åh, så roligt!
Kommer vara sjukt dålig (kanske ingen) uppdatering fram till söndag eller måndag. :p
Hoppas ni får en super bra vecka/helg! Så hörs vi ;)




Kings of Leon - Sex on Fire




Snart är den här dagen över.

Nuduschad och har plattat håret. Packat lite till :p Känns som att det aldrig tar slut och jag kommer absolut inte kunna stänga väskan, men jaja. :p Tur att vi tar bilen då! Kom ju på att det kan vara bra att ha ett par "party"skor med sig också.

Köpte förresten en ny plattång igår, en GA.MA, svin bra! Provade den idag. :) Jag vet, jag är efter. Men jag har inte brytt mig så mycket förut. Haha! Men den gamla slet som fasen på håret.




Bredaxlad brunett ;)


Nu ...

... var det färdigjobbat för idag (kl. 20 i och för sig) .. Har packat ner lite saker och nu håller jag på att fixa lite musik till bilen. ;)
Nu är det bara duschen som saknas. Känner mig faktiskt lite stressad då jag jobbar imorgon.
Vi måste ju åka innan det blir mörkt, kanske vid 14-15 tiden någon gång? :) Men det blir nog bra! Sen kanske vi åker hem på måndag, så man slipper stressa iväg på söndag. :)

Nu ska jag duscha, kanske uppdaterar sen. :)


Nästan färdig packat.

Haha, nu har jag näästan packat klart. :p Jag har lagt allt i ihopvikta högar. Man tar ju ändå bara med sig det man annars använder. Till och med vikt ihop det jag ska ha på mig i bilen - bekväma kläder. :)
Koftor, skjortor, jeansleggings, underkläder och partykläder + lite smycken har jag packat ner, det viktigaste alltså. ;) Nu ska jag väl ändå klara mig 4-5 dagar? ;)
Fan så skönt att ta bilen! Då behöver man inte passa några tåg/busstider. Vi åker hem när vi känner för det. Hade det inte varit för Cissi så hade vi kunna stanna flera dagar till! Men hon har ju skola på måndag så. Men det blir lagomt länge att vara i byn. Haha, man kan bli lite smått rastlös där!
Just det, måste ladda kameran och ta med laddaren också. Smink & nagellack, aaah! Måste komma ihåg det. :p Men jag packar färdigt ikväll när jag slutat jobba. 
Nu ska jag göra annat, tjing! :) 


 


En bild på mig i brunt hår ;) Bilden är tagen på Mayas födelsedag! :)


Packa väskan. :)

När vi åker bort kommer det bli galet dålig uppdatering här ;) Men ska fasen vara ifrån datorn några dagar!
Det kommer bli så mysigt att komma bort ett tag. Vi ska äta god mat, umgås med min släkt och ta något varv runt byn för att visa Maya stället. :D Kanske drar en sväng någonstans utanför också. Kommer bli gaaaalet mysigt! Sen blir det att dra ett party på lördag med kusinen och hennes polare. :)  

Jobb idag 15-20 och imorgon 7-12, sen är jag leeeedig länge. :)
Nu; Packa väskan! :) Ses.



Resa iväg

Jag, Maya och kanske Cissi åker till Gällivare på onsdag eftermiddag. :) Vi hade tänkt ta tåg, men det känns så omständigt att fixa skjuts därifrån till byn. Så vi funderar på att ta bilen - enklare, roligare och betydligt bättre. :p
Och det kommer kosta ungefär lika ändå... tror jag :)



Godmorgon

Nyvaken men fortfarande grymt trött! :S
Idag tänkte jag och Maya gå på stan och sätta oss på ett café och ta en Chai latte ;) Provade den förra gången jag var på stan och fasen så god den var!! :)
Nu kanske man borde gå ner och äta frukost? :)

Design

Nu är arbetshelgen över! :)
Vad händer imorgon? Jag vill vara ledig en dag efter helg känns det som i alla fall. :) Förslag på vad man kan göra? ;b

Jag är sugen på att göra om min design igen ... Att jag ens fixade det förra gången! Har aldrig någonsin hållt på med kodning och design på det sättet förut. Okejdå, jag höll på väldigt mycket med photoshop tidigare. Höll på att lära mig Dreamweaver men slutade innan jag hade hunnit lära mig :p




Frän frisyr va?


Arbetarhelg :p

Nu är halva helgen gjord, men har mördarpasset imorgon, 8-20 med två små raster. ;b Men pengar blir det!
På onsdag eller torsdag har jag och Maya tänkt dra till mormor och morfar och vara där över helgen! Myys :D Men det är inte bestämt ännu. Men det hade varit skönt att komma bort lite :) Kanske dra en fest med Emma under helgen, vi får se :)

Nu ska jag göra vad? Hm. Bara ta det lugnt tror jag :) Proppa lite godis kanske..





Jag och Maya på hennes födelsedag :)


Dags för fredagsmys!

Nu har jag, Maya och Cissi proppat popcorn, chips och godis i massor under Idol :D
Innan har jag varit hos Maya och ätit starkmat, mums! :D En riktig fettso kväll alltså!



Taggade inför Idol :D


Varit och shoppat lite!

Nu har vi varit och gjort stan osäker, igen. ;) Var in på Lindex och hittade ett halsband med ett peacetecken och en skjorta. Köpte mig Escada parfymen "Ocean lounge" och en ögonskugga från Åhléns. :)



Såhär ser jag ut idag ;)


Till stan. :)

Nu sitter jag hos Maya. :) Vaknade faktiskt tidigt idag så snart ska vi på stan och ta en fika. Kanske göra av med lite pengar ;) haha.
Tänkte uppdatera innan jag for hit, men ides inte. Så jag gör det nu ;)
Nu ska vi snart fara. :)

Fyndade i garderoben ;)

Imorgon har jag tänkt vara ledig igen .. eftersom jag jobbar helgen. :) Undra vad man ska hitta på imorgon?
Kanske gå på stan och göra av med lite pengar? :D

Hittade en vit gammal skjorta som man kanske hade kunna börja använda, ska nog stryka den imorgon och prova den då. :)



Vintersulorna

Har fått på vintersulorna på bilen nu! Tidsrekord: 30 min ;) haha.
På tal om vintersulor så är jag sugen på att köpa uggs ... ja, ni läste rätt, uggs! Jag som alltid tyckt det varit så fult men nu hade jag faktiskt kunna tänka mig ett par för att dom är sjukt sköna (och lite snygga) :p

Nu; Fortsätta se TV, uppdaterar kanske sen. :)


Hardcore!!

Har varit med mamma och hennes "väninna" och ätit på Opalen idag! :) Tycker det har blivit riktigt fint där inne, stilrent. Sedan var jag och mamma och gjorde stan osäker, haha. :) Köpte mig 2 par strumpor, gardinstång, roll-on, hårspray och ett örhänge ;)

Kanske ska umgås med Maya sen, får se om vi hinner. Hon skulle på hockey! Hockey av allt ... ;b
Fan, måste hinna byta vinterdäck idag också. Orkar verkligen inte, egentligen.
Har varit duktig och putsat fönstret och hängt upp nya gardiner, blev väl sådär. Duger till jul då jag byter till mina gardiner med tomtar på.




Kolla örhänget!! Hardcore ;)


Ledig dag imorgon

Jag är faktiskt inte så jätte trött just nu, brukar vara dötrött den här tiden och speciellt då jag jobbat hela dagen. Men det kanske är för att jag vet att jag är ledig imorgon..
Imorgon ska jag inte stressa med någonting, bara sega på här hemma. Duscha, läsa lite, filosofera och gå en sväng med hundarna.

Nu; göra annat! Uppdaterar imorgon.


Ishalka

Grattis på födelsedagen Maya! :)
Är nyss hemkommen därifrån, betydligt mättare än då jag for dit! Ätit massa gó fika och druckit en stor mugg kaffe med Maya, Jessica och Sandra. :)
Imorgon är jag ledig och då ska jag slappa och umgås med Maya hade jag tänkt. :)
Och gud så halt det var ute! Livsfarligt. Bara på med vinterdäcken imorgon, typ? Om jag orkar...

Glömde kameran hos Maya, tänkte lägga upp någon bild från ikväll..


Födelsedagsbarnet :D


Längtar till vintern nu!

Tänkte inte skriva något mer roligt än att jag strax ska sova. Är fortfarande helt slut! :p
Jag håller på att bli förkyld igen, attan! :s 
Nu längtar jag till vintern, tycker inte om något mellanting! Man vet fasen inte hur man ska klä sig, antingen blir det alldeles för varmt eller tvärtom. På mornarna är det iskallt att cykla till jobbet och jag har kanske 2 min dit? Och imorse hade jag ändå mössa, vantar, fleecetröja och vindjacka... Galet!


På en skotertävling i vintras. Dock inte jag som kör, tyvärr ;)


Shinedown

 


Shinedown - Crying out
Den var helt okej, eller hur? :)


Jag är...

... helt slut idag. Ögonen svider för att jag är så trött :S Slocknade 1 timma efter jobbet, vaknade för en stund sen.




Jag & Cissi i somras. :)


Hardcore

Jag åkte på att jobba kortkväll idag, 17-21 :) Ganska skönt!
Hann vara på stan och köpa massa saker innan. :p En väska, en hår rosett, ett diadem med rosett, en mössa och en bok :D Allt från Lindex förutom boken då som jag köpte på Åhléns. 

 


"Genom dina ögon" av Stephenie Meyer, samma författare som skrivit Twilight böckerna. :)
 


Väska, 249:-
Mössa, 99:-
Diadem med rosett, 59:-
Hårklämma med rosett, 29.50:-
+ ett örhänge som jag fick av Maya.
Allt från Lindex :)



En liten bild på mig, haha!



Good morning sunshines :)

Är ganska nyvaken. Bemanningen ringde och väckte mig kring 11, innan det ringde Maya men jag somnade om då :) Ska jobba imorgon och på onsdag 7-16. Har blivit både morgontrött och kvällstrött, vad är detta? ;) Somnade väl kring 12 igår och vaknade såhär sent! Hemskt ju.
Ska på stan med Maya snart och ta en fika, kolla lite i affärer och sådär. :)

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen. På återseende!
Hardcore ...



Fin middag :)

Maya bjöd mig, Elin, Sandra och Jessica på middag igår, riktigt trevligt. :) Hon fyller 21 år den 7/10, så vi drog ett party i helgen för att fira henne. :) Åt god mat, fläskfilé, potatisgratäng med sallad och baguett ;) Mumma!! Hon bjöd även på vin, baileys och Amarula. :) Tack för allt gumman!
Senare på kvällen blev det ICE, det var väl sådär. :)
Har jobbat idag 16-21, skön tur! :)




Maya gumman :)



Jessica och Maya. :)


Smickrande bild på mig själv :p


Sandra. :)


Fredagsmys!

Har ju varit i Luleå, hittade lite grann, igen. :D Lite kläder och lite smycken ;)
Har varit på middag ikväll, druckit ett glas vin och myst på. Kom hem för en liten stund sen, blev så trött (läs: mätt). Har nyss sett idol färdigt också! Och mina favoriter gick vidare, Erik och Rabih! :D

Imorgon är det middag hos Maya som fyller 21 år den 7/10 så vi ska fira henne i helgen :)

Uppdaterar kanske sen ;)


Ville ha något av dom här paren, men vågade mig inte in dit, skulle bli så dyrt. ;)
899:- på Scorett.


Shopping

Jag blev inte väckt kl. 7 men därimot vaknade jag i panik typ kl 11.. Hade ju hundarna som inte varit ut eller fått mat och så skulle jag hinna duscha innan jag skulle fara till Luleå.
Nu är jag hos Maya och väntar på att hon ska bli klar ;)
Ska platta håret nu :) Hörs

En bra dag :)

Jag är trött och ändå har jag sovit till 10-11 idag. Har i och för sig jobbat ett långt pass men.. Direkt efter jobbet for jag till Elin och Kim där Hilda, Sofia, Petra och Mariana var :) Riktigt trevligt. Kom hem kring 11 kanske? :)
Imorgon bär det av till Luleå och senare på kvällen är jag "bortbjuden" på ett glas vin, myys!

Elin sa att hon skulle ringa och väcka mig kring 7 imorgon ... Måste ju sova nu annars är jag ju döslut imorgon om hon ringer så tidigt ;)


Jag och syster Cecilia förra hösten. :)


RSS 2.0