Jag ser det snöar...

... jag ser det snöar. Det var ju roligt, hurra! Nu blir det vinter, nu blir det vinter!! :D

Äntligen snöar det! :D Som jag längtat.
Ska fara på Dollar nu och kolla lite julsaker, sedan vill jag förbi gallerian. Kanske ta en fika på Opalen? :) Lät mysigt. Ska kolla lite julklappar idag. Och imorgon bär det mest troligt av till Ikea :)

Nu; duschen, sen 'frukost' :D


Bara snön som saknas..

Idag är det -15C här i Boden. Och oj, så härligt det är med vinter. Äntligen!! :) Det är bara snön som saknas. (Dom har lovat snö imorgon, hihi)
Ligger just nu i sängen och tittar på "Mitt stora feta grekiska bröllop" :) Ska strax lägga mig under täcket och sova. Jag funderar på att åka till Luleå imorgon, måste bara få med mig någon dit. Sedan har jag och syster pratat om att fara på Ikea på tisdag, får se om det blir av, tanken är att jag ska julklappshandla. :) Det hade varit mysigt! Kanske svänga förbi Skopunkten då man ändå är där uppe och köpa mig ett par stövlar/boots.


Influensavaccinet.

Jag kommer inte att vaccinera mig som det är just nu (och det ska vara mycket till innan jag ändrar mig). Jag vet att jag kan skydda andra om man tar det, men jag tänker inte ta risken med alla biverkningar som vaccinet har. Och eftersom att det inte ligger så mycket forskning bakom det så gör det mig ännu mer tvivelaktig. Är jag egoistisk?


Det här klippet är fruktansvärt hemskt!


Update ;)

Nu alldeles strax ska jag tillbaka på jobbet och jobba 16.30-21. :) Inge roligt att jobba helg. Men det går ann. Och idag jobbar jag med Frida, så festligt! :D Bara 4,5 timmar kvar nu till jag slutar för idag!! weeeho. Och imorgon är det 8-17, sen är helgen över! :D
Uppdaterar kanske sen! :) See you.

Videoklipp

Tv4 tabbar :D



Julpynt :)

Jag somnade nog inte först efter 04 i natt. Vaknade i alla fall där kring 12.. 
Har varit i luleå (Storheden) med Cissi och Stefan. Köpte mig en julstjärna, bäddset och ett cd-fodral. :)

Jag har alldeles nyss städat rummet, slagit på en tvättmaskin och julpyntat här hemma. :) Hängt upp gardiner, tagit fram tomtar och lite sånt där ;) Nu är det bara att dammsuga, skura golvet och bädda rent i sängen med dom nya sängkläderna som är kvar att göra, myys! Medan jag väntar på tvättmaskinen tittar jag på Mammas pojkar :)


Julstjärnan :)


Ännu mera skor ;)

Jag har hittat massa tuffa skor. :) Men var dom kommer ifrån vet jag inte, tyvärr.
Hittade bilderna då jag tittade runt på nätet. :)














Vilken bra dag...

.. jag har haft idag :) Vaknade kring halv 11. Steg upp, åt en god frukost och drog iväg till jobbet kl. 12 och jobbat "ända" till 17. ;)  Och mått riktigt bra! Har varken haft ont i magen eller huvudet på hela dagen. Känns som att det är länge sedan jag varit "frisk" :p Men trött är jag alltid. Slocknade en timme efter jobbet.
Sedan drog jag till Elin som äntligen kommit till Boden igen!! :D Vi surrade och drack kaffe, riktigt mysigt. Sofia och Sandra tittade också förbi en sväng. Haft en riktigt bra kväll..

Nu dricker jag årets första julmust och myser här för mig själv :) Nu är det bara julpyntet som saknas. Ska rota fram julsakerna nu och börja julpynta imorgon! :) Myys. Förra året var det första året jag ansträngde mig inför julen med tomtar och allt vad det innebär och oj vad mysigt det är! :) Längtar faktiskt efter jul och SNÖ!


Meat for your feet

Det bästa för fötterna, eller vad säger ni? :D



Någon som blir sugen på bacon? ;)



... eller våfflor? ;)



Tyckte den här skon var tuff! :D


Queen

Jag är hemkommen från jobbet! :) Jobbat 12-16.30 idag, riktigt skönt, imorgon samma sak fast en halvtimma längre ;b
Nu ska jag vila, fick ont i magen igen. :s


Queen - The show most go on


New Moon! :)

Nu har jag äntligen sett filmen! Och den var sjukt bra :) Som man säger till dom flesta filmerna "dom är att rekommendera" men Twilight filmerna rekommenderas verkligen! Ruskigt spännande. Längtar redan efter tredje filmen (som jag visste att jag skulle göra innan jag såg filmen). Tror jag ska läsa om andra och tredje boken så att jag håller mig uppdaterad. För jag hade glömt lite grann från andra boken. Och sedan blandar jag ihop böckerna. Men ruskigt bra film i alla fall! :)




Jacob Black


Sånna smärtor

Blev ingen bio för mig igår. Jag blev så jävla sjuk! :S Hade sånna smärtor i magen och bak mot ryggen att jag knappt kunde ligga. Jag mådde illa och spydde för att jag hade så ont. Ingenting hjälpte! Somnade iaf kring 20.00  i soffan och vaknade efter 00 någon gång och gick då till sängen. Vaknade kl 10 imorse och mådde relativt bra faktiskt. Vet fan inte vad det kan vara. Sjukt obehagligt!
Så jag gav bort min biobiljett till syster Cissi :) Och idag ska jag och mamma på bio. Jag har bjudit Elin och Cissi igår och idag ska jag bjuda mamma. 80kr x4 har jag lagt på biobiljetter och än har jag inte sett filmen! Men ikväll gäller det ;) woo.

Nu ska jag gå och duscha och fräscha till mig. :) Uppdaterar efter bion ;)

Detta tjat ...

Jag är förväntansfull inför New Moon! Jag kommer nog vela se tredje filmen direkt efter. Men jag har hört ryktas om att den kommer ut på bio i juni. :S Det är ju mer än ett halvår kvar, typiskt!
Böckerna är ruuuskigt bra allihopa!



Jag alldeles precis nu!


Dagen idag

Nu är jag uppe och börjar må relativt bra. Men jag mådde inte gott då jag vaknade :D haha. Självförvållat.
Fått i mig en supergod frukost så det är därför jag mår bättre. :) Ligger med datorn i famnen och myser framför Idol och längtar till ikväll. Bio som sagt! ;)

Och gårkvällen var grymt rolig! Tack tjejer :)
Nu ska jag gå ner och duscha. :)








Färdig ;)

Nu har jag sminkat mig färdigt, klätt på mig och gjort allting klart! :) Nu är det bara middagen som väntar. Sen drar jag!! :D




Äntligen lördag :)

Idag smäller det!!! ;) Jag åker till Elin kring 18-19, sen drar det igång. :) Jag och tjejerna kommer få en fantastisk kväll hoppas jag :) Ska strax hoppa in i duschen och börja sminka mig. Men det känns lite väl tidigt än. Men snart så! Har just proppat frukost och surrat med Maya i telefon ett bra tag. Festligt :) 



Kör på den här klänningen ikväll :)


Idolsnack. :D

JAAA, Erik är kvar i Idol!!! :D Blev orolig där ett tag att han skulle åka ut. Men han ska vinna, visst? :D Det var ett PR-trick, så att många skulle engagera sig, hoppas jag.
Imorgon blir det att fira Elin och söndag är det New Moon. Oj, vad jag tjatar. Men jag längtar! :)


Bild lånad härifrån


Varit och gjort stan :)

Nu har jag skjutsat iväg pappa och hunnit göra stan också ;) Köpte i och för sig bara lösögonfransar och strumpbyxor :D
Ska ju till Elin idag och fira henne, äta gófika :D Blir mysigt. Sen hade jag och Maya tänkt ha idolhäng ;) Beroende på när jag kommer från Elin. Men ska garanterat se Idol ikväll! :)
På tal om fika, jag har nästan slutat dricka kaffe nu. Och det kaffe är ingenting jag längtar efter nå mer!  

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten. Är så hungrig!! :D




Bild lånad härifrån


One in a million

En gammal goding: Bosson - One in a million. Hah, visst var det länge sen man lyssnade på den? Dog hans musik bara ut? ;D


Hela helgen planerad :)

Nu ligger jag och myser med tända ljus framför Twilight :) Ska ju se New Moon på söndag. Åh, jag längtar!
Imorgon blir det först fika hos Elin, hörde det ryktades om tårta och fikabröd. ;) Och lördag blir det att fira hennes födelsedag med fest! :D Och på söndag bio.. Hela helgen är räddad med massa roligt och mysigt :D
Ska fixa naglarna så dom är snygga till helgen också. Jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ha för någonting på dom. Jag hinner inte mer än måla dit nagellacket så tar jag bort det. Slöseri? :p

Jag har inte gjort många knop idag. Har känt mig matt och mått illa. Men har fixat lite i garderoben för det såg ut som fasen där. Slängt en massa onödiga kläder osv och slagit på en tvättmaskin, det är vad jag åstadkommit idag ungefär.
Nu åter till Twilight. :)



Kings of Leon :)


Kings of Leon - Sex on fire! :)


Vaken!

Herregud, jag har vaknat av mig själv för kanske 1 timma sen? Har sjukanmält mig för mår absolut inge bra. Mår illa, ont i huvudet och är förkyld. Hatar att behöva sjukanmäla mig då man bara jobbar då och då. :( Men vad ska man göra då man är sjuk? :S Så idag blir det att kurera hela dagen.
Tror jag väcker hela huset med den här datorn ;) Den brummar på bra. Låter som att den ska sprängas, hehe.

Jag har drömt massa sjukt i natt också, så har inte sovit gott heller. Vad gnällig jag är..
Nu ska jag titta TV en stund, sen sova igen. Hörs senare :)



Småtroll

Jag har varit hos pappa idag, vi har plockat isär hela datorn. Men det har inte gjort någon skillnad. Jag behöver alltså en ny. ;s Nog för att jag vetat det länge. Men jag vill köpa en nu! Och vad ska man ha för dator? Jag är sugen på en liten 12.1" men ändå en "vanlig" 15.6" .. Och vilket märke är bra? Måste kolla upp vad man ska ha för dator.
Nog om det, har alltså varit hos pappa och umgåtts med småtrollen :D Vilken energi barn har! Det är helt otroligt. Vi har kramats, lekt, sjungit och buuusat massor :D

Nu ska jag se So you think you can dance på kanal 5 ;) och längta till lördag. Då blir det att fira Elin! :)



Är sugen på den här datorn! :)


Vad ska man göra? :)

Imorgon ska jag jobba 12-21 på ett ställe jag inte varit på sedan länge. :)
Jag har mått illa idag. Inte kunnat äta frukost först nu nästan, fick i mig en glass och lite godis. Kan det bero på det? ;) Blodsockerrus. :D haha. Mår fortfarande illa men snart är det middag så ska väl klara mig, om jag får i mig någon middag dvs.
Jag ska till pappa idag så att han får kolla upp min dator. Jag blir tokig när den låter så mycket, har på hög musik så jag slipper höra fläktjäveln i datorn. I-landsproblem? :)

Undra vad jag ska göra nu? Förslag? :)



Suddig bild, men kolla vad smal jag var!! Har ju ingen midja.
Den här bilden måste också vara några år gammal :D


Låter som ett tåg.

Nu är jag vaken! Har hunnit mumsa lite godis. Bra att starta dagen med ett blodsockerrus? :D
Jag måste verkligen köpa en ny dator då jag får lön, jag blir knäpp på den här! Den låter som ett tåg just nu.
Jag ska nog kila ner och äta frukost nu. Vi hörs senare :)



Pärlrosett :D

Jag ändrade mig ;) Det blev bara en rosett av pärlor på ena handen. Det andra fixar jag imorgon! :)


Kvällssyssla

Jag har hittat en ny syssla då jag är rastlös - fixa naglarna! Det har blivit en hel del på sistone. Och jag har haft lite att göra länge nu :D


Det jag köpte igår, nagelsmycken och 4 nagellack.



Lila tippar med två olika rosa nyanser på pärlorna.


Olika färger på pärlorna på vänster hand :)


Såhär kan det se ut i mitt rum :D


Skoälskare

Jag tänkte lägga upp lite bilder på galna skor! Skoälskare som man är.



Ser inte så bekväma ut :D Men ganska coola.





Lite för mycket av det goda. :p Hade kunna vara en ganska tuff sko, men...



För tekniknördar kanske? :D



Ganska tuff klack. :D haha


Hade ni kunna använda någon av dessa skor? Isåfall vilken/vilka?


Gratisbio

Bli medlem på Gratisbio och samla poäng som du byter ut mot presentkort på olika saker som makeup, kläder, biobiljetter. Dom har presentkort till dom flesta stora butikskedjor. Jag blev medlem idag! :)



Bli medlem här


I'm up!

Jag har vaknat för ungefär en timme sedan, det är skrämmande! Som jag alltid tycker då jag vaknar så sent. Men vad ska jag göra? Har ätit "frukost" så är nöjd och glad ;) Men fortfarande förkyld. Bah.
Nu hör jag där nerifrån att dom ska till Luleå, jag tror att jag ska sminka mig och hänga på. Har ingenting bättre för mig just nu i alla fall. Undra om det är idag dom ska dit?
Dom ringde om jobb imorse då jag sov, har inte vaknat av telefon. När jag åt frukost (hade lämna telefon uppe) så ringer dom igen. Jag ringer upp och då har turerna redan gått. Tur i oturen. Jag är förkyld, men arbetssugen. Dessutom var det på ett ställe jag inte varit på sedan länge.

Nu ska jag gå och dra några lager mascara på ögonfransarna och sätta lite färg på ögonlocken. Vi hörs senare gott folk! :)




Den här bilden är snart antik. Kanske 3 år sedan den är tagen. :)


Dagen idag :)

Jag har umgåtts med Elin hela dagen lång. :) Vi har varit på stan och kollat runt lite. Och lite shopping blev det, 4 nagellack och nagelsmycken. :) Sedan blev jag bjuden på mat hos Elin, fiskpinnar och mos, muuums. Medan hon åt köttfärssås och pasta, hehe! Som tack diskade jag åt henne och hjälpte henne att fixa med möblerna. :p 

Nu är biljetterna bokade till Twilight New moon till på söndag 22/11 då jag och Elin ska gå och se den!!! :) Tänkte ge henne det i födelsedagspresent. (Skvallra inte till henne!!!)



En gammal bild på mig och Elin. Kanske 2 år sedan? :)


Världens största fontän, otroligt vacker! :)

Ett väldigt mysigt videoklipp av världens största fontän. Fontänen sprutar strålar som är 50 våningar högt! Den ska tydligen locka massa turister att komma och titta på den, dom väntar sig 10 miljoner turister varje år.
Fontänen är gjord i en konstgjord sjö brevid Burj Dubai som är världens största skysprapa.




Ha tålamod att titta på hela, det är otroligt mäktigt och vackert!


Boka biobiljett! :)

Idag ska jag iväg och boka biljetter till New Moon till på söndag den 22/11.
Det är så att Elin fyller år på fredag, så då blir det att uppvakta henne, på lördag blir det att fara till henne och ha roligt. :) Och då blir alltså söndagen den enda lediga dagen i helgen. Och jag måste se filmen snart, som jag längtat!!! :D




Godmorgon!

Jag är vaken, konstigt nog. Slog upp ögonen, tittade på telefon och såg att jag fått ett sms. Sen var jag klarvaken. Ganska skönt! Ska nog gå ner och äta frukost strax, sedan börja göra mig iordning för dagen. Roligt att få sminka sig när jag inte gjort det på ett par dar ;b Jag och Elin ska ju som sagt på stan. Och så ska vi skruva ihop lite möbler lät det som, händiga kvinnor :) hehe.



Idag blir det nog sotade ögon och rött läppstift ;)


Heartbreak Hotel

Nu har jag sett Heartbreak Hotel och fy så bra den är! :D Galet rolig film.
Imorgon ska jag sova ut, sen ska jag på stan med Elin. Vi har massa ärenden att gå - boka bio, shoppa och vad var det mer? ;D Det kanske inte var så mycket mer, hade för mig att det var mer att göra, men jaja. :)
Undra om jag ska slå igång Twilight nu och somna till den. Lät mysigt :)




Hade ju vela se den här, men det går ju inte riktigt än.


Update

Uppdatering av naglarna. :) Lagt till lite detaljer. :D


 





Hur coola är inte dom här ? ;) Jag vill beställa dom här nagelsmyckena.


Nagelfix

Nu har jag ätit middag och sedan pysslat med naglarna! :) 
Imorgon ska jag belöna mig efter helgen med att köpa lite nagellack och nagelsmycken, tror jag :) Är sugen på ett mörktgrönt nagellack och någon annan rolig färg. Kanske gult? :) Det är så snyggt med starka färger på naglarna! Har samlat på mig en hel del sedan jag slutade bita på naglarna. För er som inte vet har jag varit nagelbitare i nästan hela mitt liv, fram tills för 3-4 år sedan. :) Och då gick i stort sett hela min lön åt till nagellack. :p



Idag blev det rosa tippar med massor av pärlor i olika färger!
Vill göra någonting mer avancerat men har ingen fantasi för tillfället.
Och inte penslar heller för den delen.




Idag är jag slut...

Om jag var slut igår efter jobbet så är det betydligt värre idag! Benen, fötterna och ryggen värker. :S Även fast det har varit en bra helg så är jag slut! Men med lite vila går det över. :)
På jobbet har jag gnagt bort nagellacket, nu återstår bara att fixa dit lite nytt och fräscht :) Så ska gå ner nu och fixa det. :) Uppdaterar som sagt med resultat ;) 
Hörs sen! :)

Missa inte Heartbreak Hotel ikväll kl. 21 på kanal 4 :)




Lördagen den 14/11

Nu har jag bara en dag kvar av helgen! :) Skönt. Då är 4 arbetsdagar avklarade. Jobbar någon fler än jag i helgen? :p
Ska alldeles strax hoppa i duschen och ta ett allergipiller, har utslag lite här och var ;s blää!
Jag har inte druckit en droppe kaffe på jobbet idag! Jag ska sluta med kaffe för det är inte ens gott och man luktar illa ur mun då man druckit det också :D hehe.
Imorgon efter jobbet ska jag fixa naglarna, dom börjar se nötta ut. Undra vad jag hittar på då? :) Uppdaterar med resultat ;)

Nu; Duschen, sen ska jag snosa på kudden! Hörs imorgon gott folk! :)


Innan jobbet i fredags :)


Nails :D

Åh, jag är gode slut. Har varit vaken sen 08 och jobbat 12-20 idag. ;s Benen värker och ögonen likaså.
Blir att duscha, sen nanna kudden, åh gud så skönt! Ser framemot det. Men måste se klart Idol. Stressade som ett tok hem från jobbet för att hinna se det :D Missade favoriten Erik, men får säkert se han sen.
Nu åter till idol! :)




Vänster hand. :)


Höger handen! :) Har satt dit lite mer pärlor.

Tycker naglarna ser ut som godis, vill bara äta upp dom :D


Upp amarylis...

... vakna du lilla.
Nu är jag uppe! Ofrivilligt. Jag hade sån jäkla hosta i morse så kunde inte sova. Och nu är jag klarvaken, undra om jag ska hinna på apoteket innan jag börjar jobba? Jobbar 12-20 idag. ;s Så det blir en heldag på jobbet.
Börjar morgonen med lite Melissa Horn. ;)
Uppdaterar senare :)


Klippa mig?

Jag har nog inte klippt mig på... flera månader :D Kanske i maj någon gång? Måste gå till frissan snart. Jag är sugen på att klippa page. Men jag vet inte vad det skulle vara för typ av page? Kort, lång eller "rockig", hm.
Rihannas page är galet snygg! Men jag vet inte på mig...



Musik

Lyssnar på Melissa Horn - Lät du henne komma närmre just nu. Kanske inte min musiksmak, men hennes låtar är mysiga. :)
Har precis sminkat mig och blåst håret. :) Redo att fara på jobbet! Men det är ju inte riktigt än. Ska inviga mina uggs när jag promenerar till jobbet idag, spännande va?! ;D


Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


Pigg och alert!

Jag har faktiskt vaknat 10.30 idag!! Blev först väckt kl. 09 av jobbet, men somnade om gode fort.
Har varit ner och ätit frukost, rostat bröd och chai te. :) Ska strax hoppa in i duschen. Ska iväg och jobba ikväll.
 
Jag vill och jag ska fasen snart åka till Gällivare! Måste bara bestämma när. :)



Twilight.

Åh, vad jag längtar!!! Inte länge kvar nu ;)
Premiär kl. 00.00 mellan 19 och 20 november. Jag kommer inte gå på den premiären, men mest troligt den 22 november. :)




Uggs!

Nu har jag äntligen köpt uggs! :D Haha, har varit i valet och kvalet om jag ens vill ha sånna. Men det är värt att vara varm om fötterna för jag tycker trots allt inte att dom är så snygga, men duger gör dom garanterat! :) Så jag har impregnerat dom också så att dom ska hålla bättre i vinter! :) Köpte mina på Eurosko för 699:- av märket Chicas.



Liknar dom här, men det är inte likadana. Men färgen stämmer, ungefär ;)


Dagen började perfekt...

Nu är jag pigg och alert igen ... ehm, kanske inte.. Huvudet gör ont, jag är snorig och täppt i näsan. Men till stan ska jag i alla fall! Jag ska köpa mig ett par Uggs :) Så himla mysiga. Har hunnit vara på nedervåningen och druckit chaite och ätit clementiner. Hostar som jag vet inte vad. Usch, vad jag är gnällig.
Nu ska jag gå och sminka mig lite, känner mig nog genast fräschare då! :) Uppdaterar senare.














Fixat naglarna igen :)

Man ser väldigt dåligt i det här ljuset och i webcam. Men jag är riktigt nöjd över naglarna! :D




Lila tippar, en blomma som nageldekoration och rosa, lila & blåa 'pärlor'


Förra omgången:

Blev riktigt nöjd då också! :) Enkelt men snyggt!
Då var det turkos på tipparna, några blommor som nageldekoration och silvriga pärlor :)


Filmer jag vill se!

Blir mycket bio för mig nu, hoppas jag :) Har då minst 3 filmer jag vill se!


Twilight - New Moon är den mest efterlängtade filmen enligt mig! :D



Luftskottet som sprängdes, uppföljaren av "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden"




2012


Tröttis

Jag har jobbat till 16.00 idag, var helt slut efter jobbet. Så jag däckade i sängen en halvtimma kanske. Kom sedan på att farmor fyller år, så det var bara att hoppa i duschen och käka middag.
Gjorde bort att kvällsfika hos farmor, tog ostsmörgås istället för fikabröd. :) Är fortfarande supertrött! Åh. Men jag har gått och blivit jätte snuvig ;/ Känner mig lite hängig.
Imorgon ska jag kurera mig för sedan kommer maratonhelgen, tors-sön med 3 kvällar dessutom! Men vill hinna till gallerian imorgon. Är shoppingsugen. Har kommit på massa saker jag behöver handla, men nu har jag glömt! Eller nej.. Uggs var det bland annat :)
Ett par skor jag inte riktigt fastnat för, men som jag tror är otroligt sköna! Och det kan vara bra under vintern.





'
Bjuder på en bild på mig också. :D


Reklampaus

Haha, jag blir så glad när jag ser den här reklamen! :D






Shopping

Jag var in en snabbsväng på Enter idag. Hittade lite grann som vanligt ;)




Kappahl 199:-



 Ett liknande halsband fast med kors, KappAhl 99:-


Lóreals foundation, Parelle 159:-



Vill ha från KappAhl:


Men blev "snål" då jag har ett liknande diadem redan, KappAhl 59,50:- 


Vintage Stories, KappAhl 129:-


Köpte detta när det var invigning av Enter:

KappAhl, 99:-


Sneakers

Vad coolt! Puma gör skor inspirerade av olika läskedrycker. Det kommer en ny kollektion nu snart. Dom har gjort
Fanta och 7up tidigare. Och nu kommer en design som liknar bland annat Coca-Cola Light och Coca-Cola.
Jag själv är inte så förtjust i sånna skor, men dom här var faktiskt snygga! :D


Man kanske inte ser så bra på bilderna, men ni hittar bilderna här


Den sovande

Det är skrämmande.. Jag vaknade till där kring halv 10, somnade om igen och har sovit till 12.30.. Det måste vara något i kroppen som inte stämmer. Man sover inte 12 timmar varje natt i vanliga fall! Och när jag vaknar 12 timmar senare är jag ändå inte pigg, det tar ett tag innan jag kommer igång.

Nu ska jag ställa mig framför spegeln och sminka mig, ska nog förbi gallerian idag. :) 



Haha, nääärbild ;) Jag är inte lika dryg som jag ser ut. :D


Vaggvisa? :D

Jag lämnar datorn och säger godnatt med den här låten ;) hehe.



Avenged Sevenfold - Afterlife


Musik

Nu har jag lagt över lite musik från datorn till telefonen, kan behövas. ;) Dom flesta låtarna var nog rock/hårdrock/punk, hehe. Lyssnar nästan bara på sån musik nu för tiden. Kan ju vara bra att ha musik om jag ska ut och motionera någon fler gång det här året ;) haha. Det är bara då jag lyssnar på musik från telefon.

Nu har jag blivit jätte snuvig också. Ska nog sova nu och krya på mig ännu mer :)

Förslag på bra musik?


Vaccin eller inte?

Ska man vaccinera sig eller inte?
Jag har varit emot vaccinet mot svininfluensan men jag börjar överväga att ta det faktiskt. För att jag jobbar inom vården och är i kontakt med mycket människor. Och för att personer har dött även fast dom inte varit i riskgruppen.

Till riskgrupperna hör:
- Gravida kvinnor
- Barn under 2 år
- Barn med utvecklingsstörningar
- Alla med nedsatt immunförsvar
- Alla med kroniska sjukdomar
- Lung- hjärt och kärlsjuka
- Människor med svår diabetes
- Alla med neuromuskulära sjukdomar
- HIV smittade
- Människor med nedsatt immunförsvar.



Shoes

Ska lägga upp lite bilder på tokiga skor igen. :)














Middagsbjudning och fikagäster. :)

Stefan fyller 49 år idag! Så vi har haft middagsbjudning och fikagäster, riktigt mysigt. :) Det är fullt hus fortfarande. Jag har servat med kaffe, fikabröd och lagat lite mat osvosv. Nu ska jag gå ner och vara social. :) Hörs kanske sen.




Det här är jag idag ;)


Nageldekorationer

Jag är inne i en period då jag fixar naglarna hela tiden! :p haha. Ni ska få se bilder - dom här 3 bilderna är tagna den senaste veckan.



Lila tippar och några nageldekorationer.



Halvfärdiga. Olika mönster på varje nagel, med en massa nagelsmycken.



Blåa/turkosa tippar och några nageldekorationer. :)


7 november

Varför åkte Rabih ut? Förjävligt.

Jag ägnade mig åt Idol igårkväll, sen målade jag om mina naglar 3 gånger (!!), herregud. :p Nu får det fasen vara bra! Började även städa rummet igår. Så nu är det riktigt snyggt här inne :)
Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning för dagen. :) Vi hörs sen!




Idol!

Nu börjar Idol, missa inte det! :D
Har jobbat idag, är trött och seg... Och jag har fått ett vikariat på 3 veckor som börjar i slutet på november! :) Weeho.

Uppdaterar kanske sen! :)




En brand.

En brand på Fagernäs. :S En man i huset har omkommit. Huvva så hemskt!
http://www.nsd.se/nyheter/boden/artikel.aspx?ArticleId=4981958 

Mammas pojkar

Nu är jag hemma hos mamma igen. :) Har lekt med barnen. Haha, dom är världens sötaste!
Har sett Mammas pojkar och nu börjar Inlåst. :)
Imorgon jobb 7-16. :) Har varit ledig en vecka nu, men har ju varit sjuk.

Nu; Inlåst, sen duschen och bäddan. ;)



Shampoo, nagelsmycken.

Igår fungerade inte min msn.. Men konstigt nog fungerade det med en annan mail. Så nu har jag fifflat lite grann och fått det att fungera. :)
Har varit ute och ätit lunch idag, sen for vi vidare och tog en fika hos mammas väninna, men det blev bara kaffe ;) Har varit på stan idag och köpt massa nagelsmycken, nagellack och Bobbys schampoo/balsam, tänkte prova och se om det är bra =) 
Nu ska jag vidare till pappa och träffa barnen! Bus med dom, sen mys med pappa när ungarna somnat. :) Hörs ikväll! ;)



Naglar

Kassa bilder, tagen med webcam. Men det får duga ;)
Det är första gången jag gör "mönster" på naglarna. Har tidigare bara använt nagelsmycken.
Och det är inte riktigt klart, ska fixa det ännu mer.




Vänster hand :)


Höger hand :)


A little kid trying to say blood

Haha, hur söt är inte den här ungen? :D



Kraschlandning

Fick vila en timma i alla fall. Då ropade Stefan på mig och så ringde Elin i stort sätt samtidigt! Bara att vakna då.. hehe :) Men det var skönt att vila. Kände mig bättre då, men nu har jag skallebank igen.
Vi fick just främmande, så jag har dukat fram glasstårta, kaffe och lite fikabröd :) Så nu ska jag gå ner och mumsa, vi hörs sen ;)


"Balsam för själen" men kraschlandning för magen för oss laktosintoleranta. :D Haha!


Nytt utseende. :)

Jag har gjort en ny header igen. Duger den? :)
Den är inte så olik den förra, men mindre bilder och annan text. :) Jag tror att jag är nöjd, men som vanligt vill jag göra någonting helt annat, men kommer inte på vad. Får massa inspiration av andra bloggar men när jag själv ska göra min egen så blir det tvärnit i huvudet ;b

Undra om jag ska vila en stund? Är trött och slut. Jag uppdaterar senare :)
Missa inte Bonde söker fru ikväll kl.20 på kanal 4 ;)



Galna skor!

Galna skor. Se själva! :D
Jag älskar skor. Men dessa, hur kan man använda dom?





4 november

Nu är jag hemkommen från stan. Varit och köpt presenter till Stefan med mamma. :) Så det blev bara Dressman idag! Men tur det, för jag känner mig inte kry än. Har ruskigt ont i huvdet fortfarande ;/ Vad är detta? Jag har inte tid att vara sjuk.
Jag uppdaterar sen med lite bilder på mer galna skor! :D



Crazy shoes

Jag hade djuriskt roligt åt dessa skor!


















Och så dessa, pricken över i:et







När jag ändå var inne på skor

När jag ändå skrivit om skor tidigare så kan jag fortsätta.
Haha!! Det här var bland det värsta jag sett! :D Skulle ni använda dom?




Dom kommer härifrån:
http://totokaelo.com/store/show/1893


Twilight

Åh, snart kommer Twilight - New Moon på bio! Som jag längtat.. Bara "några" dagar kvar nu!


Trailer till Twilight - New moon! :)


Sugen på att köpa skor.

Jag är sugen på att köpa uggs eller varför inte ett par kängor?  
Alla nedanstående skor kommer från Eurosko.
Vilka är finast?


599:-


Dom här tycker jag är riktigt fina:


1495:-


Eller varför inte dom här?


699:-


Slutsåld

Nu har jag varit på stan och tittade efter datorn. Såklart var den slutsåld i alla Phone House butiker, bara för att jag hade bestämt mig för att köpa den. ;) åh! Menmen, bara att gilla läget.
Mår fortfarande inte bra, så tackade nej till jobb imorgon så jag kan krya på mig ännu en dag. Fick istället massa jobb nästa vecka! Så det blir att jobba intensivt, men det är det värt sen! :)

Fan, klockan är bara strax efter 16 och det är redan mörkt ute, skrämmande! Och så kommer det vara många månader till. Nog för att jag älskar vintern, men hösten är värre.. tråkigt väder och kallt.
Nu ska jag kolla runt på internet, men jag uppdaterar säkerligen sen. :)



Jag just nu :D


Uppe med tuppen.

Godmorgon, godmorgon! :) Jag har redan varit vaken sen 07. Skrämmande! ;p Vad ska man göra såhär tidigt på morgonen? Idag ska jag nog köpa ny dator om den finns kvar dvs. Är så jäkla less på den nuvarande, då den alltid går varm. Annars är den super bra.
Jag mår inte riktigt bra än, ingen feber än så länge. Men har ont i skallen och i halsen. Blä :/ Ska gå ner och ta en värktablett och kanske dricka lite te. :) Hörs senare!

Drömmar

Nu har jag sovit en stund. Drömde massa mysiga drömmar! :D haha. Drömde att jag kom till skolan efter ett sommarlov och lärarna bjöd på världens godaste tårta (jag som inte ens är jätte förtjust i tårta). Och att jag hade köpt en ny dator för ett billigt pris och hela familjen var avis. Stefan skulle absolut köpa en likadan! ;b

- Malin!! Kom och ät innan maten kallnar!
- Jag har ätit tårta så jag är inte hungrig.
- Tårta? Pratar du i sömnen?
- Nej, jag pratar inte i sömnen, jag är vaken. Men tårtan var så god så jag är inte sugen på mat.
Och så går jag ner och det serveras blodpudding till middag (gott egentligen), men tårtan slog allt ;) Man är ju inte sugen på mat då man är sjuk..


Gallerian Enter :)

Jag mår faktiskt bättre nu, men får se ikväll/inatt då :S Har ingen feber just nu. Men det kommer väl! :s
Har varit på gallerian med mamma idag, köpte mig en ögonskugga på Parelle. Var över på Lindex och köpte mig ett par leggings också. :) Hihi! Kanske därför jag mår bättre? ;) hah.

Nu ska jag sova en stund, känner mig lite yr. Hörs ikväll!

Sjukling

Nu har jag pressat i mig frukost, jobbigt då man har ont i halsen. Håller på att svettas ihjäl också!
I natt har jag hållt på att frysa ihjäl, legat med ett täcke, en filt och överkastet och ändå har jag frusit! :S
Vaknade kring 3 inatt, låg vaken till bortåt 5-5.30 .. Vaknade däromkring 9 igen... Men somnade om till slut och vaknade strax före 12.
Jag vill på gallerian, undra om jag ska hämta lite kraft och hoppa i duschen? Och sedan åka iväg en sväng. Om jag orkar ... åh! Hatar att ha feber!! :(




Sjuk :(

Nu har jag gått och blivit sjuk ;/ Fanfanfan! Har över 38 grader i feber, ont i halsen och är lite snuvig. Känner mig hängig. :S Har inte tid att vara sjuk. Nu ska jag kurera med chips och mys. "Djävulen bär Prada" är på TV så det blir mys, premiär för mig att se den. Har missat ganska mycket, men det gör ingenting. Den verkar i alla fall riktigt bra! :)


Enter

Nu är jag hemkommen från stan! Var in på gallerian och hittade runt. Köpte mig en makeup pensel och så tog jag och Frida en fika på Opalen, myys! :D
Ska strax äta middag, är hungrig igen .. Ovanligt då man druckit dagen innan? ;b haha.

Missa inte Ensam mamma söker ikväll kl. 20.00 på TV3! ;) 



Halloweenfest

Igår var det Halloweenfest på Western Farm. Innan det var jag och Maya här och tog en fördrink. Sedan begav vi oss till Tuva där det var en massa folk. :) Vi for väl därifrån kring 23 någon gång. Det var riktigt trevligt på förfesten! :) Jag är inte sådär jätte förtjust i Farmen, men det dög bra. :) Tappade bort alla till slut, som vanligt. Drog väl hem kring 01.30 .. Sen skulle ju halva Boden hem samtidigt och alla skulle ha en taxi såklart. Tänkte skona mor från att behöva hämta mig men icket. Skulle stått kvar där än idag om hon inte kommit och hämtat mig.
Och imorse mådde jag sååå bra! :D Jag vaknade först kl. 06 och var hur pigg som helst. Kunde fasen inte somna om, men tillslut så. Vaknade sen igen där kring halv 11 och mådde svinigt bra.
Nu ska jag iväg på gallerian tror jag. :) Gå in på KappAhl och köpa nå grejer kanske!



Jag som Paul Stanley i Kizz. :)


Maya som catwomen.


Söta Elin :)


RSS 2.0