Pricken

Min helg har varit superbra!
Jobbade natten till lördag (första natten någonsin), sov högst 2-3 timmar på morgonen efter. Kroppen är inte van att sova den tiden, stiger alltid annars upp kring 10-11. Och det gjorde jag även när jag hade jobbat 21-07, inte så bra.
Duschade och började sminka mig kring 15 tiden, drog iväg till Sandra strax efter 18. Hos Sandra var Maya och Sandras kompis Maria, skit trevligt! Efter en stund drog vi vidare på en annan fest (Till Elina) och därefter drog vi ytterligare till en annan fest.
Vi kom till ICE efter 23 någon gång, det var riiiktigt roligt där. Dansade typ heela tiden. :P

Jag har världens allergi just nu också. Var tvungen att ringa vårdcentralen så dom fick förnya receptet på dom bättre allergitabletterna. Såg verkligen hemsk ut!

Idag har jag varit och putsat bilen i "garaget" :p Både in och utvändigt! Så nu glänser den mer än tidigare. : )
Sedan har jag putsat ena hunden också.. tovboll! Och imorgon ska vi till uppfödaren så ska hon få hjälpa oss att reda ut denna päls. Hon skulle ha "kurs" med oss i pälsvård ;) hehe. Det är riktigt bra! Blir intressant.

Nu ska jag se TV eller läsa en bok.
Seees!


Här sitter jag.

Här sitter jag, som vanligt när vanliga effektiva människor faktiskt är på jobbet (eller skolan) och gör någon nytta. Här sitter jag, "arbetslös" och uttråkad.
Igår jobbade jag 7-17, äntligen fick jag jobba! Åh, vad jag såg framemot det och kul var det! Riktigt roligt. Imorgon väntar jobb igen, wooho!
Man kan väl inte säga att jag är arbetslös, men mindre sysselsatt, jobb då och då. Några minuter innan man ska börja ringer dem och frågar om man kan jobba. Javisst! När annars ska jag göra det?

Man kanske ska pallra sig ner till bilen och till apoteket. Jag har skjutit upp det fleera dagar nu, jag behöver mina allergitabletter för dom är slut, måste nämligen dit idag då jag nu ser ut som en prickigkorv.
Men först måste jag duscha (kanske sminka mig) för jag ser för hemsk ut just nu.

Igår borstade jag bort en hel hund då jag skulle gjorde valpen fin(are), ullhåret släpper. Är nog därför jag har allergi, eller för att jag är inne i en "känslig period". Äh, vad vet jag. Blir aldrig klok på denna ständiga allergi. Fan, skulle jag skita i att äta så skulle jag ändå få utslag. Skulle vi inte ha djur skulle jag inte ha mindre allergi.


Nu väntar duschen och sminket.
Goodbye och adjö.

RSS 2.0