Luleå kalaset

Slutade jobba kl.21 igår. Drog hem, sminkade mig och bytte kläder, sedan drog jag på LK med Frida och Fredrik.
Vi såg Skaburbian, riktigt bra var dom!
Jag och Frida åkte en karusell och så åt vi thaimat efteråt : ) Började väl åka från Luleå kring 00.
Somnade typ direkt då jag kom hem, är trött dygnet runt:P Maya, ska jag börja träna kanske? ;) haha.


Skaburbian - Little girl



Maya och jag, biff?

En ny sak! :D

Jag var in på Åhlens typ 10 minuter och hittade en svart axelbandsväska, blev nöjd! Den är ganska liten och behändig :)



Väska, Åhlens 299:-

Allsång

Jaha. Då var man hemma igen efter jobbet :) Hade glömt att jag skulle iväg på stan, men ska snart köra iväg dit.. Men ska bara sträcka på mig en stund :P Har varit igång heeela dan.. Satt inte ens still på rasten! Cyklade hem och hämtade jacka och "vanliga" skor. Skulle på allsång med jobbet :) Myys!
Jag hann till och med sminka mig imorse, hör och häpna! Var ju tvungen att prova min nya mascara, i och för sig så sminkade jag mig bara med mascara, men det är bättre än ingenting. Haha : )

Nu, stan antar jag :S Åh, lät jobbigt.

Ses sen!

TV

Inte är det ofta man tittar på TV.. Men slog på den ikväll då mina kusiner tydligen syntes på "allsång på skansen" :p och nu börjar So you think you can dance. :)
Jag som skulle lägga mig tidigt, men nu blir det att se klart på tvn..

Vill till fjällen igen! Åh, det var så fruktansvärt härligt! Längtar tillbaka redan.



Shopping!

Var på stan med syster idag efter jobbet en sväng. Hann in på Kicks och köpa en mascara "Colossal volum express", lösögonfransar och en eyeliner. Har inte provat mascaran än, men den ska ju tydligen vara bra. :)
Sen köpte jag en enkel vit tröja och en väst på Örjans.
Imorgon ska jag brumma iväg till stan igen och kolla en ny väska. Den jag har är jag så fruktansvärt less på och den är inte värst snygg heller ... Så det ska jag köpa imorgon :) Vill ha en svart liten axelbandsväska, får se vad man hittar.




Väst, Ruth m.fl och en enkel vit tröja, Free Quent.
259:- resp. 249:- , Örjans.



Mer bilder

Lite "naturbilder" från fjällen.











Fjällenbilder

Ett collage med bilder från fjällen, det kommer nog mer sen också :)


Fjällenresan

Jag, Micke, Maya, Boman och Victoria var ju i fjällen from 23/7-26/7 .. Vi kom fram kring 04 på natten, så det första vi gjorde var att slå upp tälten.. Sen gjorde vi lite mat :)  Somnade väl kring 06 någon gång..
Dom 2 första dagarna var det kallt, blåsigt och regnigt. Men både lördag och söndag var helt underbar :) Soligt men blåsigt.
Det är så fruktansvärt fin natur i fjällen, (vi var ju i Kopparåsen) .. Helt klart vatten som ur kranen.. Man såg hur långt ut som helst när man tittade ut över vattnet. Höga berg och jokkar överallt.
På fredagen drog vi ett "party" ;) haha. Jäkligt roligt! :p
Jag och Micke var iväg och fiskade ganska mycket till olika ställen omkring där vi "bodde" .. Den ända som fick fisk var jag, en öring som vi lagade typ direkt. Riktigt gott! :)
På lördagen gick vi och la oss kring 01 och ställde klockan på 03, kändes så onödigt att gå och lägga sig så tidigt sista dagen. Men då klockan ringde ides vi inte gå upp, vaknade knappt av den.. :p
Haft riktigt mysigt! Vi har sovit 3 stycken i ett 2-mannatält. Förutom en natt då Maya var svin sur och gick och sov i det andra tältet. :p Trångt men mysigt :p haha.


Lite bilder från fjällen;

Vickis och Micke slår upp tält.


Vackra berg bakom där vi "bodde"


Micke


Boman


Muppar?


Mayas fjällensminkning ;) haahah! sexig ...



Det klara vattnet.


Jag.


Lägger ut mer bilder sen : )


Snart bär det av!

Nu har jag packat klart ... Minimerade packningen från två resväskor till en bag :p + lite småsaker runt om som sovsäck, liggunderlag, kylbag osv :) Vi ska rymmas 5 stycken i bilen + all packning.. :p Kan bli trångt.
Men kring 20 drar vi i alla fall. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag sminka mig lite grann så man inte ser allt för anskrämlig ut för det kommer jag göra resten av tiden i fjällen ändå. :p Ful mjukiskläder, fiskekläder.. Jaja.. Får sunka ner mig totalt, passa på medan man kan.

Nu; Duschen sen sminket.. Sen drar vi typ!!! :D

Kommer fota en massa, så kommer säkerligen lägga upp lite bilder på bloggen sen :)

Ses på söndag :)


Tiden räcker inte till ;)

Ja, har börjat packa nu. Mycket jag ska hinna med innan torsdag..
Måste på systemet, handla mat, till pappa och fixa spritkök/fiskesaker/sovsäck osv, packa klart. Och så jobbar jag ju både ons och torsdag. Jaja, men det löser sig alltid. Nu ska jag iallafall sova för ska upp tidigt imorgon! :)
Godnatt gott folk! :)

Olycka

Igår var min familj (pappa, Lena, Lenas bror Lars, Felix och Ida) med i en trafikolycka. Dom var påväg till Skellefteå och skulle tävla i ett travlopp med en av deras hästar. Dom blev påkörda från sidan..
Artikel: http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4755542 


Och min bil kommer dom lösa in, för marknadsvärdet på bilen är mindre värt än kostnaderna för att repa bilen. Så jag får det bilen är värd och så får jag köpa en ny..

Fan, bara otur.

Packning

Solen och värmen kom som jag hade hoppats på. Men det känns som att när solen väl tittar fram gömmer jag mig inomhus någonstans, det blir alldeles för varmt. Har inte ro att ligga i solen och kan ju inte springa omkring på gården som en yr höna. :p
Löste lite korsord, läste tidningen + en bok en stund i solen. Sen gick jag in och vilade middag. Är dödstrött jämt!

Nu snart ska jag börja packa inför resan. Men vad ska man ha med sig? Varma kläder, sovsäck, mat och fiskegrejer? ;)
Juste, har lovat syskonen att fara och fiska ikväll.. Undra var det blir? Hoppas på Kusträsk ;)

Nu; Packa, tror jag :b


Sömntuta.

Det är knappt så jag törs erkänna det. Jag somnade kring .. 18 och vaknade NU! Skamligt. Hur ska jag få en blund inatt?
Slutade klockan 17. Kom hem, åt kyckling och ris. Sedan la jag mig ute i solen en sväng : ) Var ut i landet och plockade smultron och jordgubbar, mums! : )
Imorgon är det bara att gå upp och jobba igen.. Men har kortdag så hoppas på sol : ) Sedan ska jag förbi pappa och packa ihop lite för fjällenresan : )

Nu, godnatt? :p

En gammal bild på mig och Palm ;)

This is me

Gamla bilder på mig från 2005-2007? : )
En gång för länge sedan.


Trött

Jag är trött som ett djur.. Och måste orka duscha innan jag somnar, om jag inte kliver upp tidigare och gör det imorgon?
Det första jag gjorde ikväll då jag kom hem var att koka te och sätta mig på altanen. :) Så mys!
Har nyss pratat med bror, planerat lite inför fjällenresan :) Tror det kommer bli fruktansvärt roligt.. Längtar!

Nu ska jag nog duscha. Sees : )


Delad dag.

I helgen är det jobb igen... Ledig nästa gång på fredag! :S Har introduktion också. Bah!
Så är hemma på "håltimmar" :p Ska strax fara på Dollar store och sen på fiskeaffären. Lovade halvt att jag skulle titta förbi pappa också.
Blev trött då jag slappade av.

Trodde det skulle bli supervarmt idag, men tji fick jag! Nu regnar det ser jag. :(




Nu ska jag göra annat.

Promenad

Jag slutade kl. 21 idag.. Mötte upp Maya, gick hem till mig en sväng.. Sen följde jag med henne på promenad! Vi var ute och gick 1½ timma.
Nu har jag ont i fötterna eller i tån. Träningsskada ;) haha. För jag är ju så sportig. Nä men det känns skönt att ha rört på sig lite grann! Det händer inte allt för ofta. :p
När vi kom inte kokade vi jordgubbste och myste lite :) Maya har just tagit en joggingrunda hem.

Jag längtar till nästa helg!





Mobilbilder.

Rutin

Jag tror knappt det gått en dag utan att jag fiskat den senaste veckan. Men det är riktigt härligt!
Har nyss löst lite korsord och druckit en stor kopp thé :)





Om man ska börja tänka på refrängen kanske? : )

Försov mig

Haha, vad tror ni att jag gjorde imorse? ;) ... försov mig! :p Vaknade 06.55 och börjar klockan 07. Har nog aldrig flugit upp ur sängen så fort :p Var på jobbet 07.05! :p haha. Så hemskt att försova sig! Nu var det ju "bara" 5 minuter men.

Somnade när jag slutade kl 12. Vaknade för ett tag sen.
Nu vill Frida ha med mig och fiska, jag följer nog med om vi får låna båten.

Micke flugfiskar.

Rover

Min bil kanske måste skrotas .. Det är så dyra skador och eftersom bilen inte är värd lika mycket som dom måste repa den för så blir det kanske skroten. Det är så fruktansvärt frustrerande då det inte ens är jag som är vållande till skadan! Om det hade varit så hade jag förstått, men när det inte är mitt fel så tycker jag att försäkringsbolaget ska stå för en viss del och personen som gjort skadan ska stå för lite grann så man får den fixad i alla fall, förutom självrisken den betalar då. Man får inte så mycket bil för dom pengarna jag köpte rovern för. Och den är ju jäkligt fräsch invändigt och den går ju som den ska.. Är det värt att lösa in den och köpa en ny?
Känns nästan onödigt att ha bil nu under sommaren, men jag vet att jag lär behöva en bil i vinter/framöver.
Jaja, får se hur det blir.

Bilen som körde (backade) på mig fick inte en skroma! Pansar 240..

Då och nu:

Proppmätt

Har jobbat fram till 16.. Var helt slut efter att jag kom hem! Jag har blivit så sjukt morgonpigg (ska inte säga så, då försover jag mig imorgon), vaknar klockan 6 istället för halv 7 (då jag jobbar) .. Stiger upp, duschar, äter frukost och kanske läser tidningen.. Annars brukar jag stiga upp halv 7, slänga på mig kläderna och cykla iväg direkt.

Somnade kanske 20 min där efter 18. Sen ropade dom att det var mat, vi åt "grillad" fisk, så sjukt gott! Åh, är proppmätt ännu. Efter att jag hade ätit ringde brorsan och ville hitta på någonting, så vi drog och fiskade en sväng. Låg mest i båten och tog det lugnt, så sjukt skönt att vara på sjön då det är vindstilla. Åh!

Har hunnit duscha sen jag kom hem också. Då "slipper" jag det imorgon på morgonen. Och jag slutar 12 imorgon! Hoppas det är sol så jag kan ligga och steka.

Skivan

Haha, jag var överlycklig när jag hade bränt klart skivan. Gick ut i bilen och skulle poppa lite musik .. Det fanns högst 5 låtar på skivan! Så typiskt .. Jäkla Nero :D 2 av dom var bra .. Dom andra 2-3 var sådär, hörbara.
Bara börja om. Men då blir det en skiva med bara Volbeat tror jag! : ) Resten av musiken jag lyssnar på finns nog redan på skivor. Halvtrasiga skivor, hälften av låtarna fungerar utmärkt, den andra hälften ska vi inte prata om ;)

Smakprov från grönsakslandet.

Nu har jag varit och lämnat bilen till pappa.
Var ut till grönsakslandet då jag kom hem och smaskade på lite persilja, gräslök och omogna vinbär :p Känns så somrigt.  Det har börjat komma jordgubbar nu, inte en dag försent! Åh, så mys.

Snart är det läggdags. Men inte riktigt än. Alldeles för tidigt ännu. Men snart :)


Mini-PC

Jag är sugen på att köpa en minidator. Jag är så less på min nuvarande laptop. Usch!
Köpte den i augusti förra året, alltså 1 år gammal och den racklar redan. Eller den dör (mindre nu än förut) alltid då och då. Väldigt irriterande om man faktiskt sitter och gör någonting viktigt vid datorn..
Vet inte vad man ska ha för någon isåfall.



Acer Aspire
Från Elgiganten 3990:-

Tjo

Håller på att bränna en skiva till bilen. Stor idé eftersom jag ska köra den till pappa som ska med den till karosseriet imorgon. :P Jaja, den kan ligga i bilen. Eller så kanske Frida behöver den då hon ska övningsköra för första gången ikväll? ;) haha.
Men har haft typ 3 skivor i bilen med nästan samma låtar + en Dr.Bombay! Haha, han är festlig ; )
En låt som går på repeat just nu Volbeat - A broken man and the dawn, ruskigt bra låt.


Nu kom precis Frida in och sprutade herrparfym på mig .. Mums? Doftar som en hel karl.


Morgonpigg

Imorse vaknade jag 06. Brukar stiga upp kring halv 7 då jag ska jobba. Så jag hann duscha och läsa tidningen innan jag for på jobbet. Det händer inte allt för ofta :p haha.
Skulle hinna iväg med bilen till karosseriet idag. Men pappa ska fara med den imorgon! Jag har inte tid känns det som. Jag bara jobbar. Hinner inte ens använda bilen under dagarna. Billigt och bra ;)

Såhär ser bilen ut nu:

En till mysig låt

Thriving Ivory - Angels on the Moon

Volbeat

Jag var förbi pappa med lite fisk nyss :p Haha! Så han kan bjuda på middag (mig alltså...)
Frida och Fredrik for och hyrde film (Narnia) . Men var inte ett dugg filmsugen .. Det var chipsen som lockade mest, men när dom började ta slut var det inte lika roligt längre. :p 
Så gick upp till datorn och nu lyssnar jag på Volbeat! Fy så bra dom är.

Volbeat - A Broken Man and the Dawn

Resa

Jag vill resa utomlands nu! Tänk så härligt. Sola, bada, festa, m.m.. Åh. Vill åka nu.
Men var? Vill helst åka till Thailand. Men det är ganska dyrt.
Och reser jag, vill jag vara borta 2 veckor.. Kanske till Grekland? Turkiet? Bara det är varmt där i september någon gång.

Nu ska jag se tv eller läsa.

Städning

Fick ett ryck (som hade behövt komma för länge sedan) så jag städade hela rummet. Har plockat ihop, bäddat rent och dammsugit! Gud vilken skillnad :P Nu kan jag äntligen andas rent :p




Söndagen

Idag vaknade jag första gången vid halv 11.. Men somnade om, hade ju inte sovit så många timmar då. Vaknade kring halv 3, alldeles för sent. Men jaja, sånt är livet.
Drog iväg på marknaden nästan direkt. Åt "frukost" och for iväg dit. Hittade mig ett par solglasögon och en herrklocka! Åh, blev kär direkt jag såg klockan så var tvungen att köpa den. :p
Var egentligen ute efter en väska, men jag får köpa en på åhlens eller någon annanstans istället.



Klocka 298:-


Solglasögon 79:-

Lördagen

Pappa ringde och väckte mig kring halv 11.. Var hos honom en halvtimma senare.. Myste med Felix och Ida :) Var med dom och handlade.. Åt riktigt god röding till lunch : )
Sen blev jag påbackad. Så min bil har fått en riktigt stor buckla i dörren :( Jaja, det går ju (mest troligt) att fixa. Annars blir det väl skroten och en ny bil. Men det vill jag inte :(

Kring 21 drog jag, Frida och Fredrik iväg och fiskade. Vi fick 15 regnbågar. Riktigt fina! :) Hur ofta får man så mycket fisk på en kväll? Man är väl glad om man har fått 2 ädelfiskar. :D haha. Vi kom väl hem kring 04 och då var det bara att hoppa i duschen. Man var väl inte allt för fräsch :p

Bilder från gårdagen:

Nytt inlägg

Fan, man hinner inte göra annat än att jobba! Jobbat 12-21 idag.. och samma imorgon!
Men sen är jag ledig fre-sön ;) åh gud så härligt!
Men jag har inga planer för helgen faktiskt. Kanske drar och fiskar? :p Skulle vara skönt..

Just nu lyssnar jag på tvn och kollar runt på datorn :p
Har inga bilder att lägga ut.. Kanske hittar någon sen :)

Michael Jackson

Nu har jag varit hos pappa en sväng, kom hem för en liiten stund sen. Åh, ungarna är världens mysigaste!! Så jävla söta. :) Dom håller ju 100 gånger snabbare tempo än vad man är van vid. haha!
Sitter och kikar på minnesstunden för Michael Jackson, eller jag lyssnar rättare sagt! Kollar mer på datorn just nu.

Michael Jackson - You are not alone

Meeeloner

Igårkväll hyrde jag, syrran och hennes pojkvän film. Vi såg Mumien 3 :) Den var faktiskt bra! Tycker faktiskt om dom filmerna. Melon, kiwi och vindruvor istället för godis blev det. :) Inte för att jag ska låtsas vara nyttig.

Jag har fortfarande ont i magen. :/ Jobbigt.




Fredrik och Frida


Tjingtjong.

Dag och natt.

Fanns inte så många smickrande bilder på mig även fast jag hade varit flitig med kameran hela kvällen. Konstigt? :D
Ganska kul med mig och Maya i helgen. Hon hade svarta kläder, svart hår och är brun. Jag hade vita kläder, ljust hår och ljus hy. Så vi var "dag och natt" :P


Dag och natt som sagt! :D

Bilder från helgen :)

Kunde inte uppdatera igår. Hela sidan hängde upp sig :/
Lördagen var helt okej. Förfest med Jenny, Maya, Shen och Bella, riktigt trevligt :)
In på krogen ett tag och for hem kring halv 2 :p
Sov till halv 5 (!!!!) på söndagen :p Och idag har jag jobbat från 7-16.
Mår lite konstigt idag, ont i magen och mår lite illa.
Måste dra iväg och köpa snus strax, baah.

Lite bilder från helgen:

Jag och Maya (Dag och natt)


Shen och Bella


Jag och Jenny :)


Syskonen :)


Bella, Jenny, Shen, Maya.

Rihanna

Rihanna - Disturbia


Slingor

Nu är jag klar och lite blondare än tidigare :) Blev riktigt bra faktiskt. Fick i alla fall bort utväxten till viss del.
Har hunnit bränna en skiva också medan jag väntade på att "inpackningen" skulle verka. : ) Så nu har jag en partyskiva till imorgon! Weeii :D

Före:


Under:


Efter:


Haha, inte så smickrande bilder, men ajja! Det bjuder jag faktiskt på :)
Kanske inte syns så stor skillnad heller med tanke på att det är olika ljus på bilderna.

Ice Age 3

Nu har jag varit på bio, såg Ice Age 3 :) Den var rolig. Men kan inte minnas att jag sett 2an? Mysig film i alla fall.
Frida har också hunnit slinga mitt hår, så sitter med färgen i nu! hoppas att det blir bra.. :) Är egentligen sugen på mörkt hår, eller brunt. Men nu när jag äntligen (efter 1 år) har fått det riktigt blont så känns det meningslöst att färga det brunt. Men det vore lättare då jag faktiskt har brunt hår i grunden. När jag får utväxt så ser mitt hår skitigt ut även fast det är nytvättat. Jobbigt!

Bild då jag hade brunt (rött?) hår -08 och en nytagen:


Bio

Jag somnade nog direkt efter att jag hade uppdaterat sist :p Klockan var då 21.30 när jag kollade på klockan sista gången. Så tidigt har jag nog inte gått och lagt mig på jätte länge! Kände mig riktigt utvilad i morse, skönt! Har hållt på att försova mig tidigare i veckan så...

Ikväll ska jag på bio med Maya och hennes syskon :) Ice Age!! :D Och sen ska jag slinga håret, eller någon ska dra slingorna åt mig;) Har sån jävla utväxt.

Nu ska jag duscha och sminka mig lite så man ser lite fräschare ut :)

Telefon

Gud vad jag har surrat i telefon ikväll! Jag brukar inte surra så mycket i telefon (förutom lääänge, läänge med Maya, då och då) :p Jag som skulle sova jätte tidigt ikväll.
Kanske slår igen datorn nu och sover?

Godnatt folket!


Yoo brooo!

Ännu en arbetsdag gjord! :)
Har varit och hämtat ut paketet, bikinin satt inte bra! :( Haha. Jaja, kan ha den hemma på gården. Armbandet åker av, för den har sånna där magnetspännen, haha, svammel. Jaja : ) Bättre lycka nästa gång ;D
Nu har jag käkat varmkorv, förrätt ; ) Vi har inte lagat middag än. Men tror inte jag ids äta något mer idag. :p

Åh, så jag ser framemot helgen! Vara ledig och göra ... ingenting! Eller på lördag ska vi dra ett party som sagt, men man får sova ut! Men är det sol måste man kanske tvinga upp sig tidigt i alla fall. : )

Nu ska jag göra annat : )

Hämta ut paket och systemet.

Imorgon jobbar jag fram till 17.. Sen ska jag köra iväg och hämta ut bikinin jag beställt, spännande, hoppas den sitter bra för då beställer jag en liknande igen! :D Sedan ska jag hinna förbi på systemet och köpa dricka inför helgen. :)
Sedan hem och bara ... dö? eller ja, kanske sova. : )
Nu, godnatt!


Värmen

Jag är helt sluuut. Jag kunde inte somna inatt! Var tvungen att gå ner till soffan och sova för jag höll på att svettas ihjäl i sängen. Det var typ -28C på natten här uppe! Fruktansvärt varmt. Vågar inte ha öppet fönster heller, för sist jag hade det kom det in en geting. Då var klockan typ precis efter 7 och jag var ledig! Då var det bara att gå på jakt efter getingjäveln. Var helt nyvaken så jag var ganska borta. Inte så snabba reaktioner direkt. :p Så jag hade kunna få mig en omgång av den :D haha.
Och alla dessa mygg! Dom hinner ju äta upp hela mig innan jag vaknar. Får blodbrist ju ;)


Nu ska jag sova en sväng för imorgon ska jag jobba i vanlig ordning!

Jahejsan.

Har jobbat fram till 17, sen slocknade jag typ direkt och sov fram till 19 någon gång.
Precis när jag hade slagit upp ögonen så ringde brorsan och undra om vi skulle fara och fiska. Spontanfiska. :P Klädde bara på mig och drog och hämtade dom :) Vi var till någon liten tjärn någonstans ute i ingenstans. Fick mig en mini-abborre, weeii! Vi gick skit långt innan vi ens kom fram, i myrmark, jääätte jobbigt!

Jag har ingen matlust när det är såhär varmt.. Det kanske ska vara varmt året om så man blir smal? :D haha. Lunch och middag är typ det enda jag äter, men det är inte gott... Är det så man håller sig i form? ;b För jag har gått ner i vikt.. och ändå dricker man ju mycket! :D Men har ständigt huvudvärk i alla fall, baah.

Har inga bilder att bjuda på. Kameran var bara rolig i början! Men i helgen ska jag ta massa kort för då ska vi (Jenny, Maya, jag) dra ett party!! :D

RSS 2.0