Rover

Jag har köpt en egen bil, en Rover 416 si -96 :D Riiiktigt fin är den! Så än så länge är jag supernöjd :) Köpte den från en bilaffär så det känns lite tryggare än om det är privat.

Idag vaknade jag strax efter 11 av att Elin ringde, så jag for dit när jag hade duschat och sminka mig. :) drack kaffe och åt bulla till frukost där :p
For hem, åt och sen var jag och Frida på stan och gjorde lite ärenden :)
Efter att jag och Frida kom hem for jag och Stefan till karosseriet och fixade hem en liten sak till bilen, och så var vi på OK och fixade en varningstriangel .. 
Nu har jag precis ätit middag och pratat med Elin, ska dit sen när hon ringer :)

Igår var jag och familjen på Biltema och Jula. Där köpte jag kupévärmare, motorvärmarsladd, en ny bilstereo och lite små saker till bilen :D

Nu ska jag ta och läsa nå bloggar och bara ta det lugnt.
Puss


Gårdagen

Gårdagen blev helt okej! Jag for till ElinP vid 18.30 och Hilda och Sofia kom vid 20.00 ... Vi surrade och lyssnade på musik :) Vid 21 åkte vi till Jocke där dom också festade.
Senare for vi till krogen där vi dansade och drack en drink :p  For hem vid halv 3..
Jag såg lite tv och nattfikade. :p

Imorse vaknade jag och mådde riktigt bra! Inte ett dugg bakis. Så gick ner och gjorde varma mackor, mums. Är sugen på nudlar men det fanns inte hemma. Så fick nöja med med smörgåsar.

Nu ser jag tv och ska vila en stund till, sen duscha : )
Puss

Snart jävlar.

Spelar Lady Gaga - Pokerface och är väääldigt partysugen!
Väntar på att Stefan ska komma hem så han kan skjutsa mig till Elin där vi ska förfesta : ) Ser framemot kvällen riktigt mycket. Har öppnat en cider och väntar....

Var ju på stan tidigare. Så var först på bolaget, hihi. Sen var vi in på Seeme men hittade ingenting. Så vi Åhlens och där köpte jag en nattkräm, strumpbyxor, nagellack, torrschampoo och .. foundationssvampar :P Så det gick lite pengar, faktiskt. Mer än planerat.

Nu har stefan kommit så ska fara. Ha en bra kväll !
Puss

Ikväll!

Nu väntar jag på att Elin P ska komma och hämta mig, vi ska på stan. Vi ska på systemet, sen ska vi på Åhlens och SeeMe.. Jag har tänkt köpa "Osis+ , dust it" .. Tror det ska fungera. Alltid värt att prova.
Jag köpte världens bästa schampoo när jag var och klippte mig. Jag har inte alls samma tendens att få skitigt hår nu även fast jag har spray och mousse i håret. Riktigt skönt.
Jag har ingen bil hemma så jag får tigga skjuts av Elin istället :p Mamma kommer inte hem förrens kl. 12 och Stefan ska åka alldeles strax och han blir borta nåra timmar. Och skulle jag ha fått låna hans bil så skulle jag fått skynda mig och jag har ingen lust att stressa idag :p
När jag kom ner på för en stund sen frågade Stefan vad jag gjorde uppe, och när jag ringde mamma sa hon samma sak :p Dom är van att jag sover ut på helgerna då jag inte jobbar. Men jag jobbar kväll mån,tis och fre så jag hinner sova ut under veckan!

Let's Dance var det igår, fel par åkte ut....

Nu ska jag gå ner och vänta på Elin.
Puss

Äntligen.

Äntligen är det fredag! Gud så skönt...
Igår fyllde jag 20 år, så firade med familj, släkt och vänner. Riktigt mysigt! Fick väldigt fina presenter av alla :)
En väldigt fin dag :)

Nu idag/ikväll är jag skit trött, så jag har bara tagit det lugnt här hemma efter jobbet. Duschat, suttit här och nu ser jag Let's dance.. Lugnt förblir det resten av kvällen.. Men imorgon är det andra bullar :D
Då ska jag på "premiärturen" till systemet, inhandla lite inför kvällen och sedan göra mig fin inför kvällen. Ser framemot det riktigt mycket.. :) Hoppas det blir en riktigt bra kväll! Är taggad som tusan : )

Nu börjar Let's dance igen så jag ska klappa igen datorn.
Puss

21/1

Imorgon smäller det, 20 år!

Idag har jag jobbat 7-14, sen ska jag tillbaka och jobba 17-21. Jag tog på mig extra, så får några timmar kval :D Inte dåligt. Jag har varit sjuk 2 dagar i januari så nu har jag "tagit igen" det med 2 extra dagar :p + nåra timmar kval och fyllnads.

Äh, nu ska jag duscha sen ska jag göra någonting annat. Känner mig trött, men sover jag kommer jag bli ännu tröttare sen när jag ska upp igen :p
Hejs!

2 dagar kvar

Nu är det bara 2 dagar kvar till jag fyller 20 år! Så idag har jag bakat 3 sorters kakor... Sverigekaka, chokladbollar och "gaffelkakor" som jag kallar dom, riktigt gott! Sen har jag också varit och hämtat tunikan jag la undan på SeeMe, den är riktigt fin. :)

Igår kom jag helt plötsligt på att jag skulle städa ur lådorna i garderoben, så då fick jag slänga en massa skit som jag har samlat på mig och inte nämnts slänga tidigare. Jag har tidigare städat och slängt/gett bort massor med kläder. Nu har jag bara kvar det jag använder... och lite till förresten, tröjor jag inte vela slänga, "dom kan ju vara bra när det är kallt..."

Nu ska jag fortsätta att baka. Men först köra ner till Ica och köpa pärlsocker.
Hejs

Godnatt

Idag har jag som sagt varit och klippt mig och det blev riktigt bra, tycker jag i alla fall! :) Sedan gjorde jag blonda slingor, så nu har jag riktigt ljust hår : ) Jag blev nöjd!
Skulle ju egentligen baka idag. Men for på stan med syster Frida istället, men vi var bara in på SeeMe en snabbis. Sen kom vi på att vi kunde fara till storheden på H&M, så vi körde dit. Köpte massa underkläder och en söt ring :) Jag la även undan en tunika på SeeMe som jag ska hämta imorgon :) Köpte även ett schampoo hos frisören också!

Det blir att baka imorgon istället efter att jag varit på stan! Undra vad jag ska baka mer än Sverigekaka? Chokladbollar är alltid uppskattat för mig :p Lätt att baka och så är dom goda ;) hehe. Måste hinna baka på onsdag också, jobbar bara till 14.00 då. Frida har bakat "kärleksmums"  ikväll, mums.

Ska sova på en stund. Men först läsa nån tidning och kanske se lite tv :)
Pusshej!




Frissan

Klockan 14.00 ska jag klippa mig och slinga håret! Efter det har jag tänkt gå på stan och se om jag hittar någonting att köpa :p

Jag vill köpa en egen bil! Men jag hittar ingen som jag vill ha. Mammas saab får duga tills att jag hittar en bra bil :)
Sen vill jag också gå på bio, det är skit länge sen jag var sist. Vill se Twilight, men vet inte när den går?

Undra om det finns någonting att göra ikväll?
Fasen, jag måste baka också! Fyller ju år på torsdag! Kanske bakar en "Sverigekaka" ikväll då :p Eller någonting annat roligt. Det ska jag nog göra ikväll, baka! Haha, spännande. Få se om jag lyckas :p




Nu ska jag göra någonting annat fram till att jag ska fara iväg.
Pusshej


 


Dagen idag

Nu efter att jag duschat och ätit känner jag mig mycket piggare, inte för att det är meningen att man ska bli pigg på kvällen. Men man måste ju vara det någon gång under dagen :p

Imorgon ska jag klippa mig och slinga håret, spännande! Förnya färgen bara och klippa luggen som är vääldigt lång just nu. Funderar på att låta längden vara som den är, är sugen på långt hår igen. Vill ha brunt hår också, men det får vänta till en annan gång.

Jag är ledig 4 hela dagar om dom inte ringer ut mig på tisdag som jag bad dom göra om det behövs folk! Så imorgon efter att jag klippt mig tror jag att jag ska unna mig lite kläder eller smink. Har inte gjort av med pengar på kläder den här månaden så det känns lite lockande :p

Nu ska jag "trixa" i photoshop och invänta "trollkarlens hemligheter" kl. 21.00 på kanal 5.


Söndag

Idag mår jag som jag förtjänar. Men mår betydligt bättre än vad jag trodde att jag skulle göra :p
Igår var en väldigt lyckad kväll med förfest hos Elin. Kring 1 for vi till ICE och det var faktiskt relativt mycket folk.
Jag träffade min älskade bror "discokungen" och hans tjej Mia där! Det var supertrevligt att få träffa dom, händer inte allt för ofta :P Vi dansade loss och jag hängde efter/med dom.
Gick med dom hem från krogen vid 3, dom bjöd på fyllemat och jag stannade och surrade ett tag, sen fick stackars mamma komma och hämta mig som vanligt. :b

Vaknade kring 11-12 idag och var faktiskt knappt bakis! Riiiiktigt skönt. Nog mår man ju illa men det är inte värre än så :p
Dagen idag blir nog väldigt lugn, inga planer, som vanligt alltså :p

Lördag

Idag är det lördag och jag har planera att festa ikväll. Jag fyller 20 på torsdag (22/1) och Elin åker bort över helgen då jag har tänkt att ha fest! Därför ska jag och hon "fira" idag istället.

Vaknade kring 10.30 då pappa ringde. Steg upp, duschade och sedan for jag med mamma och Elin på Second hand butiken för att kolla om det fanns någonting roligt.  Hittade dock ingenting.
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar, äter, sover ...  sorgligt nog :b Har ingen vidare motivation till någonting faktiskt.


Nu ska jag sminka mig och göra mig klar. Det är fest ikväll som sagt! Ser framemot det :)

RSS 2.0